Anne sütü bağışı

viyola

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
218
255
Arkadaşlar. Elimde fazlasıyla dondurulmuş anne sütü var. İhtiyacı olan varsa ve İzmir'de yaşıyorsa ve cinsiyeti kizsa verebilirim. Ziyan olmasını istemiyorum. Çöpe gidecek yoksa. Buzlukta sütler 3ay saklanıyor ve en eskileri 1 aylik. İhtiyacı olan bana yazsın lütfen.

Son düzenleme:
Kanser hastalarına da iyi geliyor sanırım oraya da bağış oluyorsa aklınızda olsun

Bence bu çok yanlş.. Belki sütünüzü içen çocuk szn çocuğunuzun eşi olacak.. süt kardeşler evlenemez ki..

Evlenirse ne oluyor peki ? Bilmediğim için soruyorum yasak mı hastalık mı oluyor
Hayır yani dine girmek istemiyorum ama açklamanın başka çaresi yok. Kuranda nisa suresinin 23. Ayetinde de geçiyor öz kardeş gibi olunuyor tek kadından süt içmek bu yüzden yasaklandı.. Haram kılındı..

Yoğurt yap mesela anne sütünden yoğurt yapılıyor ve yoğurdu bebene yedir..

Arkadaşlar yazımı kız bebek olarak değiştirdim☺️ Ben açıkçası bu ayrıntıları bilmiyordum.

Hayır yani dine girmek istemiyorum ama açklamanın başka çaresi yok. Kuranda nisa suresinin 23. Ayetinde de geçiyor öz kardeş gibi olunuyor tek kadından süt içmek bu yüzden yasaklandı.. Haram kılındı..
Anladım sadece dini yönden bi engel hastalık falan yok

X