Boşuna kendinizi bu kadar yormuşsunuz. Sizin dininiz, sizin çevreniz ve sizin normlarınız benim düşüncelerimi ve bilimi etkilemiyor. İyi geceler.
Tekrar ediyorum. SENİ İLGİLENDİRMEZ!!! İster Allaha taparım, ister puta, ister tanrı tanımam. Seni bağlamaz. Rahat bırak beni de görüşlerimi de, senin seviyene inme niyetim yok!!!Sizin dininiz, onun dini, benim dinim diye bir şey yok. Tek din var o da Allah ın dini... Siz o dinle ilgilenmeseniz bile o sizle öldükten sonra ilgilenecektir. Merak etmeyin!
Ben izmir de yasiyorum. bol bol sutum var, isteyen evime gelip alabilir. anne sutu bir besindir, kardeslikle ne iliskisi var anlamadim. islama gore kuzeninle evlenebilirsin, 13 yasinda kizla evlenebilirsin, ama ayni sutu ictigin kisiyle evlenemez misin? cok sacma. kim uydurmus anlamadim. neyse kim neye inaniyorsa kendi sorunu, ben kendi sutumu tamamen iyi niyetimle sutu olmayan arkadaslarimin bebeklerine verebilirim isteyen ozelden ulassin.
Bebeği hiç emmeyenler var,ya da vefat edenler. Zor durumdaysa maddi yönden bu yola basvurabiliyor bazı anneler. Bazen de keyfi yapılıyor. (Ancak çok sakıncalı. Dinen de dikkat etmek gerekiyor. Sağlık yönünden de.)
Dondurma , yoğurt yapıp satanlar bile var.
Tekrar süt bağışlayacağım, 20-25 litre kadar süt var. Ancak sütüm ESKİŞEHİRde. Eskişehirde veya yakın illerde süte ihtiyacı olan ulaşsın.Selamlar, ben 30 yaşında ilk doğumunu yapmış hiç sigara alkol kullanmayan, herhangi bir rahatsızlığı olmayan bir kız bebek annesiyim. 9 Nisan'da doğum yaptım. Doğumdan itibaren süt biriktirdim. Sütlerimi üzerinde sağım tarihi, gündüz sütü ve gece sütü olarak da not ettiğim milkway saklama poşetleri ile -22°C'de muhafaza ediyorum. Bebeklerin de tüketimi mümkün olduğunca kendileri ile yaşıt süt ile yapmasının doğru olduğunu düşünüyorum. (Yani 15 günlük bebeğe 15. gün sütü gibi)Bir bebeği doyuracak sütü öncelikle maddi imkanı olmayan(mama alamayan) bir bebeğe bağışlamak istiyorum. Ancak müstakbel süt evladımı tanımak ve sütümün bilgim dışında bir bebeğe içirilmemesi konusunda taahhüt istiyorum.
merhabaTekrar süt bağışlayacağım, 20-25 litre kadar süt var. Ancak sütüm ESKİŞEHİRde. Eskişehirde veya yakın illerde süte ihtiyacı olan ulaşsın.