Anne sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

motherlesswomann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
31
7
25
3 kız kardesi ben en buyukleriyim annem evlatlarina karsi icten sevgi hissedemeyen bi kadindi sadece kendini dusunurdu besledim buyuttum benim gorevim bitti derdi yillarca ev hanimiydi ama hic herseye yetisiym telasi gormedim ne esim isten gelicek bi yemek yapiym derdi ne cocuklariyla zaman gecirirdi varsa yoksa komsuya gidip dedikodu yapardi baba tarafim hic sorunlu insanlar degildir varla yok arasi ama onda bile takcak bisey bulur tartisirdi babamla ben en buyum diye kendi sorumluluklarini bana yuklemeye calisirdi benden nefret ederdi resmen 20 yasina geldm erkek arkadasim vardi ve evlilik yolunda ilerliyorduk ki baska bir adamla gorustugu patlak verdi babam bosandi ama ne mahkemede bu konuyu dile getirdi ne akrabalarina anlatti ama yine de annem kendi adini ciakrdi dikkat etmedi ve kizim bana iftira atti kocamla arami bozdu diye anlatmis bunun uzerine kendisiyle gorusmeme karari aldm cunku bana surekli zarar verdi surekli uzulmeme yol acti onalr bosandiktan 6 ay sonra evlendim korona zamani babam geldi dugunune daha cok nikah gibi oldu zaten goturiym bi kenarda dur ama orda ol demis beni davet etmedi gitmem demis bunun uzerine tamamen kararimi verdm zaten bosandiktan sonra da hic konusmamistm 2 yil gecti hamile kaldm haberi olmadi dogumumda esim durum atinca ogrenmis oldu yaninda olmak istiyorum diye mesaj atmisti ama hicbirsey hissetmedim yanimda da istemedim kayinvalidem annemden yarali oldugum icin bana cok hassas davranir sagolsun dogumunda da sonrasnda da o vardi hep simdi bebegim 1 yasinda ve ben beni sevmicek diye cok korkuyorum herseye dikkat ediyorum benim tek onem verdigim sey kizim onunla kendimi de buyutuyor gibiyim hamileyken atandim dogumdan sonra ucretsiz izne ayrildm cunku onun her anina tanik olmak istedim ama maddi olarak esim yetemiyor suan ise geri donmem lazim baska sehire gidicez esimden ayri ve ben kizimdan nasil ayrilcam bilmiyorum 2 yasina kadar calismama hakkim var ama esim calismami istiyor o yuzden sok sinirliyim ona ustesinden gelemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X