- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 33
-
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
annenizin su anki davranislarini dogru bulmuyorum ama sizin neden annenizden bu kadar nefret ettiginizi sevmediginizi anlamis diilim. neden sevmiyosunuz gecmiste ne yapmis kadin anlamadim ki??? evlenmis evlendigi adama baba demissiniz hala da unutamamissiniz. ailesini ayakta tutmak icin kizini annesinde birakip calismak zorunda kalmis bu kadin bi de genc yasta anne olmus simdi siz kendi yolunuzu cizmeye baslamissiniz belki o da yasayamadigi yillarin acisini cikarmaya calisiodur. evet hakli gormuyorum davranislarini dedigim gibi ama cokda yargilamamak lazim. esiniz cok saglam bi adam olsaydi kendimi kaybettim yalaninin arkasina siginip karisina el kaldirmazdi. kendisi cok matah bi insanmis gibi annenize de laf yetistirmesin lutfen annenizi hakli gormedigim gibi onu da hakli gormuyorum bu konuda. annenizle oz babaniz neden ayrilmislar bilmiyorum ama o zamanlardan kalma nasil bi yarasi var annenizin onu hele hic bilmiyoruz. evet anneniz destek almali ama annenizle birlikte siz de destek almalisiniz bence. cunku anlattiklarinizin hicbirinden annenize nefret etmenizi gerektirecek bi sebep goremedim.
siz su anki durumdan bahsediosunuz cocukken ne oldu da nefret ettiniz tuvalete gidince arkasindan beklemeniz kadincagizin calismak icin farkli bi yere gitmek zorunda kalip sizi ananenize birakmasindan kaynakli annenizin size direk bisi yapmasindan kaynaklanmio. evet anneniz normal olmayabilir ama biraz objektif olup kendinizi annenizin yerine koymayi deneseniz belki de yaptiklarini hakli degil ama azicik mana verebilirdiniz gibi geliyoHep beni rezil etti eşime karşı..ne kadar savunsam da annemi içten içe geçmişte yaşadıklarımı unutamadım..Ben tuvaletin kapısında annemi beklerdim demekki ben hep öyle aglamışım kaçıp gitmiş..travma mı bu yaşadığım cocukluktan kalma bilmiyorum.ama annem de normal bi anne olamadı..hep dedim ne vardı herkesin annesi gibi olsaydın diye
Neden oysa ben hep siteyi gizliden takip ederim ve senin yorumlarını beğenirim..ınankı dıyecek bırseyım yok
Olay sadece o degil muavinlerle flörtleşmesi babam öldükten sonra yaşadıklarımız şuanda yaşananlar..siz su anki durumdan bahsediosunuz cocukken ne oldu da nefret ettiniz tuvalete gidince arkasindan beklemeniz kadincagizin calismak icin farkli bi yere gitmek zorunda kalip sizi ananenize birakmasindan kaynakli annenizin size direk bisi yapmasindan kaynaklanmio. evet anneniz normal olmayabilir ama biraz objektif olup kendinizi annenizin yerine koymayi deneseniz belki de yaptiklarini hakli degil ama azicik mana verebilirdiniz gibi geliyo
yanı ne dıyebılırım kı zaten annen yapmaması gerekenlerı yapıyorNeden oysa ben hep siteyi gizliden takip ederim ve senin yorumlarını beğenirim..
Ben zaten sizin yaninizda elin adamiyla flortlesmesini dogru bulmuyorum ama genc yanlis anlasilmasin bu lafim ama tahminimce birazcikta cahilligine gelmis ama kimse mukemmel diil simdi de yasayamadigi yillarin acisini cikariyo. dogru yapmiyo farkindayim ama siz de fazla buyutuyosunuz. fazlaca yasadiklarinizin yukunu annenize atmaya calisiyosunuz. karsilikli halledilemiycek sorunlar diil bunlar ve dedigim gibi ikinizinde destek gormeniz gerektigi asikar bunu da yanlis anlamayin lutfen hatta esinizle birlikte gideceginiz cift terapisi de olabilir bunu da degerlendirmelisinizOlay sadece o degil muavinlerle flörtleşmesi babam öldükten sonra yaşadıklarımız şuanda yaşananlar..
Teşekkür ederim yorumun için haklısın ama anne işte amaaann diyemiyorsun..off çok cıkmazdayım bi de evliliğimiz problemli ama annem en basından beri yanıma yakıştırmadı ona göre dışarda neleri vardı kıymetimi bilmiyo boşansam ondan mutlusu yok ama ben onun yaşadıklarını yaşamak istemiyorum yanlış yapmaktan korktuğum için hayattan korktuğum için hep kaçtım boşanmadan..annemde bi de bunun huzursuzluğu var..yanı ne dıyebılırım kı zaten annen yapmaması gerekenlerı yapıyor
kac yasında kadın kendını yedıgınle kalıyorsun ustelık berabersınız bı tavsıye vermek ısterdım ama zaten yapcagınız yapmıssın konusuyorsun ne yapacaksın daha elınden telefonu alıp odaya kapatamazsın kı
Annem destek alıyo ama kendinin farkında degil benim bu bu hatalarım var demiyor.doktora face de bi grupta takılıyorum demiş.kadın şu durumda kendinizi iyi hissetmeniz için normal demiş.ama demiyor ki ben gözümü açar açmaz gece yatana kadar ordayım kızımın sorduğu soruları bile duymuyorum elin adamlarına numaramı verip gecenin 1 buçuğunda konuşuyorum demiyo..işte ona göre kendisinin hiç hatası yok..Ben zaten sizin yaninizda elin adamiyla flortlesmesini dogru bulmuyorum ama genc yanlis anlasilmasin bu lafim ama tahminimce birazcikta cahilligine gelmis ama kimse mukemmel diil simdi de yasayamadigi yillarin acisini cikariyo. dogru yapmiyo farkindayim ama siz de fazla buyutuyosunuz. fazlaca yasadiklarinizin yukunu annenize atmaya calisiyosunuz. karsilikli halledilemiycek sorunlar diil bunlar ve dedigim gibi ikinizinde destek gormeniz gerektigi asikar bunu da yanlis anlamayin lutfen hatta esinizle birlikte gideceginiz cift terapisi de olabilir bunu da degerlendirmelisiniz
Annem destek alıyo ama kendinin farkında degil benim bu bu hatalarım var demiyor.doktora face de bi grupta takılıyorum demiş.kadın şu durumda kendinizi iyi hissetmeniz için normal demiş.ama demiyor ki ben gözümü açar açmaz gece yatana kadar ordayım kızımın sorduğu soruları bile duymuyorum elin adamlarına numaramı verip gecenin 1 buçuğunda konuşuyorum demiyo..işte ona göre kendisinin hiç hatası yok..
Ayrıca ben de bi doktora gidicem gibi bu düşünceler beynimi kemiriyo unutamıyorum affedemiyorum anlaşamıyorum..arada kalıyorum..
Atasözünün tamamı ''Her koyun kendi bacağından asılır kokusu etrafa yayılır.'' olduğuna göreAnnen normal degil.Kabul.
Ama evinizde yasiyor diye telefon konusmasina falan karisamazsiniz. Sen diyorsun had bildirmek, esin gidip cemkiriyor falan.
Annen sorumsuz bir kadin, belli. Ustelemenin alemi yok. Annenize annesi gibi davranmayin.
Her koyun kendi bacagindan.
Normal bir anne de küçük çocuğunu tek birakip arka sıralarda muavinlerle kikirdemez!
45 yaşındaki insana yakışmayan hareketler tabiki karisirsiniz.Esiniz de bakmis kv grnc kiz hareketi yapiyor oda ona abilik yapmaya calismis .sizin evinizde kaldığı için değil bu yaştan sonra yanlış bir iş olmasın diye.zaten suan 3. Evliliğini yapmış daha kaç kere evlenecek
Gençliğini yaşayamadan anne olması çocuğun suçu mu? Doğurmasaydı o zaman ne yapalım? Anne anneliğini bilecek ortalığa düşmeyecek ben gencim diye. Kadın dediğin yerine göre davranması bilir ayıp ya.