ruzenin ALLAH banada nasip eder İnşallah. DOĞUMUNU NASIL DÜŞÜNÜYORSUN?onu berak ediyorum ben normal doğumdan çok korkuyorum ya beni ferahlatacak anne arkadaşlardan msj bekliyorum özellikle normal doğum yapanlardan ..içinizde pişman olan var mı?*bana kalsa sezeryan ol çık ama işte sağlıklısıda normal d:1no2:..
Canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin cümlesininkinide bizimkilerinide ben de öğrenince şok olmuştum son adet tarihin neydi senin bende 10 haftalık hamileyim
:dance:Allah ım sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder inş.Bize de dua edin tatlı hamişler.
Tebriklerrrrr!!! Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..
selam arkadaşlar,bende dün öğrendim çok güzel bi haberde şaşkınlıkla karşıladım eşimde öle,resmen afalladık beklemiyoduk.üç yıl boyunca korunduk ve herkez senin hamile kalman çok zor diyip dırdu ve zorlu gecen üç ay sonunda artık bende bir anne adayıyım.ramazanın ilk günü ve mübarek cuma günü bebeğimi öğrendik inşlh hayırlsı ile kucağıma alabilirim,dualarınızı ve bilgilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar,bebeğim şuan tahminen 5 haftalık varmı yeni hamile olduğunu öğrenen bayanlar,duygularınızı benimle paylaşın:)))):CüvCüv:
canım hayırlı olsun bende 4 gün önce öğrendim 2 yıllık uğraşın sonunda hamdolsun hamişim artık ben ilk evde baktım 2 çizgi görünce şok oldum inanamadım sonra eşimden gizli aynı gün kanıma baktırdım pozitif çıktığını öğrenince hemşireye sarılıp ağladım müthiş bir duyguydu Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin..bizlere de yavrularımızı kucağımıza sağ sağlim almayı nasip etsin...
tebrikler, allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...
slm ruzenin ya benmde 3 günüm geciyo ama ümitlenmek istemiyorm yaklasık 6 aydr hayal kırıklığına uğruyorm sence test için erkenmiselam arkadaşlar,bende dün öğrendim çok güzel bi haberde şaşkınlıkla karşıladım eşimde öle,resmen afalladık beklemiyoduk.üç yıl boyunca korunduk ve herkez senin hamile kalman çok zor diyip dırdu ve zorlu gecen üç ay sonunda artık bende bir anne adayıyım.ramazanın ilk günü ve mübarek cuma günü bebeğimi öğrendik inşlh hayırlsı ile kucağıma alabilirim,dualarınızı ve bilgilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar,bebeğim şuan tahminen 5 haftalık varmı yeni hamile olduğunu öğrenen bayanlar,duygularınızı benimle paylaşın:)))):CüvCüv: