anne olmuş bayanlar size bir sorum var

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
26
42
öncelikle merhaba
ben 11 haftalık hamileyim kaydirigubbakcemile3 hastalığıma baglı olarak vücudumda progesteron eksikmiş( ben pcos hastasıyım )bebeğimin düşme riski varmış bu nedenle bana dışardan takviye iğne ve ilaçlarla progesteron alıyorum evde sürekli yatıyorum dinleniyorum hiç ev işi yapmıyorum cinsel ilşki yok
fakat sağ tarafımda bazen dayanılmaz ağrı hissediyorum dr gittim ve söyledim benim sağımda ağrı oluyor diye baktı bebek gayet sağlıklı dedi ve içerde kanama falan yok dedi kese normal rahim normal peki benim bu ağrım niye oluyor
hiç sağlık problemim yok hissediyorum rahim ağrısı bu çünkü benim rahmim sağa yatık dr öyle söylemişti rahim filminde benim rahmim sağda gözüküyordu
hamilelik yaşamış bayanlar bu ağrılar sizdede oldumu normal mi anormalmi anlayamadım
............hepinize şimdiden teşekkür ederim

merhaba bence normal sonuçta içinde bi can büyüyor çokta normal ben 9 aya kadar hep ağrı çektim taki oğlumu kucağıma aldım ve değdi bebeyini düşün ağrıyı hatırlama bile işlllah sağlıklı kucağına lalırsın

bende hamileliğimin 3.ayında senin yaşadıklarını yaşadım progestan iğne ve hap kullandım kanamam oldu ve adet sancısı gibi ağrılar çektim bence de seninkiler normal doktora güven.şuan doğumuma 15 gün kaldı herşey yolunda,sen de içini ferah tut sen kendini ne kadar üzersen o kadar olumsuz şeyler yaşarsın
sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle :)

bende hamileliğimin 3.ayında senin yaşadıklarını yaşadım progestan iğne ve hap kullandım kanamam oldu ve adet sancısı gibi ağrılar çektim bence de seninkiler normal doktora güven.şuan doğumuma 15 gün kaldı herşey yolunda,sen de içini ferah tut sen kendini ne kadar üzersen o kadar olumsuz şeyler yaşarsın
sağlıkla bebişini kucağına alman dileğiyle :)

çok sağol inşallah seninkide sağlıkla gelir

merhaba cnm bende pco hastasiyim hastaligimi yeni ögrendim bende tam 5 kez düsük yaptim sakin yanlis anlama seni korkutmak istemem cnm sen tedavine baslamissin ne güzel ins bisey olmayacaktir ben bu düsüklerde hic bilmiyordum pco oldugumu ve bendede agrilar oluyordu ama doktorum normal diyordu bu arada benim saglikli biyavrum var ins ikinci icin bende tedaviye basliycam allah yardimcin olsun ins

biz uzun zamandır bebek istiyorduk tüp bebekler tedaviler tetkikler derken şimdihamileyim ve inanın herşeyden korkuyorum
içimi ferah tutmaya çalışıyorum
allah nasip ederse alırız inşallah bebeğimizi kucağımıza

sağol demek agrı normal bende erkek bebekte çok ağrı olur diye duymuştum benim kinin cinsiyeti belli değil

Yok şekerim erkeği kızı fark etmiyor hurafe onlar. Rahmin büyüdüğü için ağrı hissediyorsun. Yakında batma gibi şeylerde olacak. Uyurken sağdan sola dönerken acı hissedip uyanadabilirsin. Bunların hepsi normal. Sonuçta rahmin büyüyor ve bebişine yer açılıyor. Düşünsene ergenlik çağındayken göğüslerimiz büyürken nekadar acırdı hatta boyumuz uzarkende eklemlerimiz ağrırdı. Şimdide rahmin büyüyor hepsinin sebebi bu. Sakın kafana takma. Senin sağda hissetmen rahminin sağa yatık olmasından kaynaklanıyordur. Benim her iki tarafındada ağrı oluyor.

X