Döllenme ilişkiden sonra ne zaman oluyor peki ona göre ne zaman başlar hamilelik belirtileri. Bir sonraki reglime kadar hala hamile olabilme ihtimalim var öyle değil miHayırlısı olsun ama daha sprem yumurtayı dollemeden kusma belirtisi nasıl görünsün. Bu arada regl bitimi hemen hamile kalan çok var bence stres yapmayin regl gecikmesini bekleyin.
Yumurtlama izi takip ederek ya da günaşırı ilişkiye girerek şansınızı yükseltebilirsiniz. En önemli faktör strestir ama siz doğal akisinda ilişkinizi yaşayın sonuç odaklı birliktelik yaşamayın. Her korunmasız ilişki gebelik getirebilir. Dollenmeye hazır yumurtaya bir sprem yetiyor sonuçta.Döllenme ilişkiden sonra ne zaman oluyor peki ona göre ne zaman başlar hamilelik belirtileri. Bir sonraki reglime kadar hala hamile olabilme ihtimalim var öyle değil mi
İnternette ilişkiden 2 hafta sonra yazıyor araştırmıştım da çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım bi sonraki regle kadar olur mu olmaz mı regl olursam ki zaten hiç olmamıştırYumurtlama izi takip ederek ya da günaşırı ilişkiye girerek şansınızı yükseltebilirsiniz. En önemli faktör strestir ama siz doğal akisinda ilişkinizi yaşayın sonuç odaklı birliktelik yaşamayın. Her korunmasız ilişki gebelik getirebilir. Dollenmeye hazır yumurtaya bir sprem yetiyor sonuçta.
Diğer bir konu hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişir elbette ama ilk ilişkide döllenmiş de olsa 2 haftalık gebelikte belirti yaşayacağınızı düşünmüyorum diğer arkadaşlar da bilgi verir. Ben 8-10 gibi haftalarda hafif hafif bulantı yaşadım.
Hangi ilişkide tuttuğunu bilmek zor sen bilirsin yine de ama regl beklemek en sağlıklısı hakkında hayırlısı olsun.İnternette ilişkiden 2 hafta sonra yazıyor araştırmıştım da çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım bi sonraki regle kadar olur mu olmaz mı regl olursam ki zaten hiç olmamıştır
Amin teşekkür ederimHangi ilişkide tuttuğunu bilmek zor sen bilirsin yine de ama regl beklemek en sağlıklısı hakkında hayırlısı olsun.
Ben 30 ocakta adet oldum 1 Şubat'ta bitti ve 5 Şubat'ta yumurtladim 17 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk döllenmeden 10 ila 12 gün sonra pozitif cikiyo maşallah benim minigimeDöllenme ilişkiden sonra ne zaman oluyor peki ona göre ne zaman başlar hamilelik belirtileri. Bir sonraki reglime kadar hala hamile olabilme ihtimalim var öyle değil mi
Resmen adet bitmiş 5 gün sonra yumurtlama olmuş ovülasyon testi ile mi gördünüz acabaBen 30 ocakta adet oldum 1 Şubat'ta bitti ve 5 Şubat'ta yumurtladim 17 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk döllenmeden 10 ila 12 gün sonra pozitif cikiyo maşallah benim minigime
Yok akıntı ve ağrıdan anlıyordum artık bu hafta kalp atisinida duydum çok şükürResmen adet bitmiş 5 gün sonra yumurtlama olmuş ovülasyon testi ile mi gördünüz acaba
Benimde öyle oldu çok şükürBen 30 ocakta adet oldum 1 Şubat'ta bitti ve 5 Şubat'ta yumurtladim 17 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk döllenmeden 10 ila 12 gün sonra pozitif cikiyo maşallah benim minigime
Amin inşallah birde sağlıcakla kucağımıza alsaydıkBenimde öyle oldu çok şükürtam yumurtamla günümü değerlendirmiştik o günden 12 gün sonra sanırım kanda çıktı sonuç Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah o günlerde gelecek çok hızlı büyüyorlarAmin inşallah birde sağlıcakla kucağımıza alsaydık
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim hayırlı olsun inşallah:)Yok akıntı ve ağrıdan anlıyordum artık bu hafta kalp atisinida duydum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?