Merhaba, konu buraya uygun mu bilmiyorum burada daha çok bilgi veren olur ve bu konu benim için bir dert olduğu için buraya açmayı uygun gördüm.
Evliliğimizin 3.yılına girdik eşim artık ciddi ciddi çocuk istiyor hep istiyordu ama daha erken deyip deyip bu zamana kadar erteledim.(yapım gereği her şeyi bi süreye yayarım) atanmayı beklediğim için (olur mu belli değil ) olmazsa da kendime uygun bi iş bulamadığım için bebek kısmını istemedim. Yaşım 28 eşim 35 geç kalmak da istemiyorum ama çok korkuyorum her şeyden çok korkuyorum
hala iş bulamadım ama bir şekilde çok uymasa da iyi kötü bir işe girme kararı aldım çeşitli haklarım olasun diye hamilelik ve sonrası için, çünkü çocuğum benim çektiğim yokluğu ceksin istemiyorum, aklınıza gelebilecek çocuk bebek bakımı vs bir sürü kitap aldım okuyorum sürekli, bilinçli bir hamilelik geçirmek düşüncesindeyim evlendikten sonra on kilo alarak 76 kilo oldum hazırlık buradan başladı ve 15 kilo verdim sırf bebeğim daha sağlıklı olsun diye vermeye de devam ediyorum.Hazır paketli gıda yemeyi bıraktım ve daha bir sürü şey, ama ne yapmam gerek hamilelik öncesi başka ne yapmalıyım sağlıklı olması için doktora gitmeli ve hangi testleri yaptırmalıyım ? Eşim de yapsın istiyorum nereye gideceğiz, ya bir şey olursa korkumdan ötürü bunlar hep. Hem çok istiyor hem he şeyin sonu gibi görüyorum. Deli gibi bebek videoları izliyorum ve çocuk hastasıyım ama iyi bir anne olabilir miyim eşim iyi bir baba olabilecek mi ben bu takıntılarımdan kurtulacak mıyım, İnan’ın kafay yemek üzereyim. Bana yardımcı olur musunuz