• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

ssylg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
84
16
98
34
Herkese öncelikle merhaba siteye bugün giriş yaptım. 20 aylık evliyim ve anne olmak istiyorum. Adetlerim hep düzensizdi . Hormon testi yaptı doktorum ve lh hormonumun yüksek olduğunu ve önümde iki seçeneğimin olduğunu söyledi ya bi kere anne olacaktım yada ömür boyu sadece regl olacaktım. Dünya başıma yıkılmıştı ve başka doktora gitmeye gitmeye karar verdim o ise hiç bi sorun olmadığını ilaçlarla en kısa sürede hamile kalacağımı söyledi üç ay boyunca tedavi gördüm ve bi sonuç alamadık tavsiye üzerine bi başka doktora gittik eşimle ve doktor bana progestan verdi 3 ay boyunca hergün üç kez almamı söyledi dediğini yaptım ve sonuç yine olumsuzdu sürekli bayılma kusma . içim çok kırgındı artık doktora bile gitmek gelmiyordu içimden ve uzun bi süre yine gitmedim en sonunda kayınvalidemin ısrarı üzerine onun doktoruna gittik o ise lh hormonunun yüksek olmadığını aksine östrojenin düşük olduğunu söyledi ve östrojen ilacı kullandım ikinci ayın sonunda test yaptım ikinci çizgi çıktı inanamadım üç farklı markanın testini yaptım onlarda öyle çıktı kan testi verdim sonuç ise negatif çıktı. Son bi aydır sol yumurtalığımda bi batma var ve ilaç kullanmadığım için regl olmuyorum doktora gitmek istemiyorum hepsi farklı bir şeyler söylüyor ortak olarak söyledikleri tek bir şey var oda kist olmadığı. Bu durumları yaşamış biri var mı aranızda lütfen bna yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle geçmiş olsun progesteron hormonuna bakıldımı yumutlama hakkında bilgi veriyor bende yumurtalama problemi var bu da adet düzensizliği yapıyor yumurtalarımı geliştirmek için ilaç kullandım sonra da çatlama iğnesi vurundum sonuç bekliyorum iyi bir doktora gidin ve yolunuza onla devam edin yoksa sizin için zaman kaybı olacak

Evet hormonlarıma baktılar ama tabiri caizse birinin ak dediğine diğeri kara diyor yumurtalıklarım büyükmüş bendede çatlama sorunu var ama iki yılı doldurmadan tam tedaviye başlamıyomuş doktor sorun şu ki ben zaten regl çok düzensiz oluyorum bazen 4 ayda bazen 6

İnşallah sonucun beklediğin şekilde olur ve hamile kalırsın

Insallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun..

İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Böğürtlen kökü deneyen var mı

İlk defa senden duydum böğürtlen kökü ne için

Yumurta kalitesi ve catlatması
Rahimin güçlenmesine yarıyor cok insan var bunu kullanarak hamile kalan hatta ben de kalmıştım ama düştü

Herkese öncelikle merhaba siteye bugün giriş yaptım. 20 aylık evliyim ve anne olmak istiyorum. Adetlerim hep düzensizdi . Hormon testi yaptı doktorum ve lh hormonumun yüksek olduğunu ve önümde iki seçeneğimin olduğunu söyledi ya bi kere anne olacaktım yada ömür boyu sadece regl olacaktım. Dünya başıma yıkılmıştı ve başka doktora gitmeye gitmeye karar verdim o ise hiç bi sorun olmadığını ilaçlarla en kısa sürede hamile kalacağımı söyledi üç ay boyunca tedavi gördüm ve bi sonuç alamadık tavsiye üzerine bi başka doktora gittik eşimle ve doktor bana progestan verdi 3 ay boyunca hergün üç kez almamı söyledi dediğini yaptım ve sonuç yine olumsuzdu sürekli bayılma kusma . içim çok kırgındı artık doktora bile gitmek gelmiyordu içimden ve uzun bi süre yine gitmedim en sonunda kayınvalidemin ısrarı üzerine onun doktoruna gittik o ise lh hormonunun yüksek olmadığını aksine östrojenin düşük olduğunu söyledi ve östrojen ilacı kullandım ikinci ayın sonunda test yaptım ikinci çizgi çıktı inanamadım üç farklı markanın testini yaptım onlarda öyle çıktı kan testi verdim sonuç ise negatif çıktı. Son bi aydır sol yumurtalığımda bi batma var ve ilaç kullanmadığım için regl olmuyorum doktora gitmek istemiyorum hepsi farklı bir şeyler söylüyor ortak olarak söyledikleri tek bir şey var oda kist olmadığı. Bu durumları yaşamış biri var mı aranızda lütfen bna yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum artık

Tatlım bende ılacsız regl olmuyorum doktor pkos oldugumu soyluyor lh fsh nın ıkı katı cıkıyor kan tahlıllerınde çogu dr pkosu tam olarak bilmiyor hap yazıp gonderıyor suan 2. asılama tedavısındeyım haplarla yumurta elde edemedık defalarca denedım ıgnelerle ıttıre kaktıra bır tanecık büyüyor.Sana tavsıyem özel doktorlara gıtmemen yönünde ben o hataya cok dustum 5 yıllık evlıyım tık yok bir araştırma hastanesi kadın doğum bölümüne görün.Endokri bölümüyle birlikte çalışıp inşallah bebeğini kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana. Özel hastanelerde boşuna vakit kaybettim hep hepsi tedavi harici para istiyor. Bi hastane önerdiler şimdi oraya gitmeyi planlıyorum şehir dışında

canm büyük ihtimal kist olabilir ağrı batm a adet düzenssizliği bnlar belirtileri ilşkide zorlanma .. ama her doktor kisti göremez . Benm ilk doktorum görmedi yumurta büyütğcü senin gibi ilaç verdi kistimide büyütmüş iice daha snra kaliteli bi doktor buldum ve o gördü ameliyat dedi ameliyt oldum 5ci ayı hamile kaldım . Bütün yol kaliteli işini severek bilinçli yapan bi doktordan geçior

canm büyük ihtimal kist olabilir ağrı batm a adet düzenssizliği bnlar belirtileri ilşkide zorlanma .. ama her doktor kisti göremez . Benm ilk doktorum görmedi yumurta büyütğcü senin gibi ilaç verdi kistimide büyütmüş iice daha snra kaliteli bi doktor buldum ve o gördü ameliyat dedi ameliyt oldum 5ci ayı hamile kaldım . Bütün yol kaliteli işini severek bilinçli yapan bi doktordan geçior

Keşke iyi bi doktor bulabilsem. Aylardır kim şu doktor iyi dediyse gittim ama sonuç hep hüsran . O belirtilerin hepside fazlasıyla var belkide kisttir fakat gerçktende göremiyolardır

Allah sana ve bebişine sağlıklı uzun ömürler versin. Allah analı babalı büyütsün inşallah .İnşallah isteyen bütün kadınlar hamile kalıp bebek sahibi olsunlar. 😊

zor biliorum bulmak zor herşein bi vakti zamanı vardr belki canm bilemeiz allahın işini ben doktorumu anca evlendikten 1sene sonra buldum bekleme ameliyat falan anca 2sene sonra hamile kaldm hayrlısı bu zmanmş demekki istnbjldamısın sende

zor biliorum bulmak zor herşein bi vakti zamanı vardr belki canm bilemeiz allahın işini ben doktorumu anca evlendikten 1sene sonra buldum bekleme ameliyat falan anca 2sene sonra hamile kaldm hayrlısı bu zmanmş demekki istnbjldamısın sende

Malesef ben bayaa uzakta sivastayım . Şimdi herkes kayserideki kadın doğum hastanesini söylüyo çok ilgileniyolarmış oraya mı gitsem acaba diyorum

eşin heryere gitmeye hazırsa açıksa bu fikre bence izmir mantıklı ama yakın olucak kayseri dersen bilemem canm

Neden olmasın belkide olabilir oda çok istiyor doktorun kim belki bende hamile kalabilirim.

Back