- 13 Mart 2014
- 84
- 16
- 98
- 34
Herkese öncelikle merhaba siteye bugün giriş yaptım. 20 aylık evliyim ve anne olmak istiyorum. Adetlerim hep düzensizdi . Hormon testi yaptı doktorum ve lh hormonumun yüksek olduğunu ve önümde iki seçeneğimin olduğunu söyledi ya bi kere anne olacaktım yada ömür boyu sadece regl olacaktım. Dünya başıma yıkılmıştı ve başka doktora gitmeye gitmeye karar verdim o ise hiç bi sorun olmadığını ilaçlarla en kısa sürede hamile kalacağımı söyledi üç ay boyunca tedavi gördüm ve bi sonuç alamadık tavsiye üzerine bi başka doktora gittik eşimle ve doktor bana progestan verdi 3 ay boyunca hergün üç kez almamı söyledi dediğini yaptım ve sonuç yine olumsuzdu sürekli bayılma kusma . içim çok kırgındı artık doktora bile gitmek gelmiyordu içimden ve uzun bi süre yine gitmedim en sonunda kayınvalidemin ısrarı üzerine onun doktoruna gittik o ise lh hormonunun yüksek olmadığını aksine östrojenin düşük olduğunu söyledi ve östrojen ilacı kullandım ikinci ayın sonunda test yaptım ikinci çizgi çıktı inanamadım üç farklı markanın testini yaptım onlarda öyle çıktı kan testi verdim sonuç ise negatif çıktı. Son bi aydır sol yumurtalığımda bi batma var ve ilaç kullanmadığım için regl olmuyorum doktora gitmek istemiyorum hepsi farklı bir şeyler söylüyor ortak olarak söyledikleri tek bir şey var oda kist olmadığı. Bu durumları yaşamış biri var mı aranızda lütfen bna yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi