• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İstiyorum

bu gercekten icten bir dua canim Allah gercekten isteyenlere bize hayirli bir evlat versin. yeni olan annelerden surekli duyuyorum; simdiye kadar yasadiklarim hep bosmus diyorlar...Allah bizede o duyguyu yasatsin. hic moralini bozma demek senin icin hayirlisi boyleymis, herseyin bir vakti bir zamani vardir. butun iyi dileklerim senin...bu oyle bir duygu ki, karsindakini tanimasanda onun icin dua edebiliyorsun...

canım kesinlikle sana katılıyorum.çok değişik bi duygu yaa hiç tanımadığın birine dua ediyorsun..annelik ne yüce bi duygu.inşallah rabbim layık görürde bizde anne oluruz hayırlı bi şekilde.ahh ahhh..

sagol canim hepimizin ama bende kanama felan olmadi sadece birer damla lekelenme...yani sanci felanda olmadi. hic kan rengide gelmedi. bole oldugumu hatirlamiyorum. geciktigi zaman belirti olurdu moral bozuklugu felan ama en sonunda gelirdi... bole oldugumu hatirlamiyorum...

eğer hamileysen,tahlilde kesinleşirse orucu bırakman gerekicek...

Dayanabilirsen 1 hafta daha bekle,öyle tahlil yaptır..hamilelikte çok az şişmişti benim göğüslerim...
karındaki şişlik gazdandır..Öyle hemen şişmez karın canım..ilk aylarda hamile olduğun dışardan hiç anlaşılmaz bile....

demi ya...ttombislikten olcak o zaman. herkeste ayri belirtiler oldugunu biliyorum. 8inde yaptirsam cikarmi`kan tahlilinde? idrarda pazar gunu gene negatifti...

demi ya...ttombislikten olcak o zaman. herkeste ayri belirtiler oldugunu biliyorum. 8inde yaptirsam cikarmi`kan tahlilinde? idrarda pazar gunu gene negatifti...

Canım işte emin olmak için bekle öyle yaptır tahlili..ayın 8 i makul...değilse dr a muayne ol...

canım kesinlikle sana katılıyorum.çok değişik bi duygu yaa hiç tanımadığın birine dua ediyorsun..annelik ne yüce bi duygu.inşallah rabbim layık görürde bizde anne oluruz hayırlı bi şekilde.ahh ahhh..

Mevlam neylerse guzel eyler...su yavrumu kucagima aliyim baska bisey istemiyorum...Insallah sende en kisa zamanda alirsin canim...

Mevlam neylerse guzel eyler...su yavrumu kucagima aliyim baska bisey istemiyorum...Insallah sende en kisa zamanda alirsin canim...

inşallah canım.hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alırsın rabbimin izniylee..

bu normal gebelik testleri dışında erken gebelik testleri var onlarda çok erken çıkıyormuş yani regli beklemeye gerek kalmadan...ben geçenlerde yaptımda acaba çokmu erken yaptım dedim :26:

kanda çıkar ancak oda galiba ama kesin sonuç vermez yinede yaa.sende negatif mi çıktı yoksaa:( :(

canım mevsim şartları stres psikoloji sıcaklık her şeyden etkileniyo valla.bünyende hassasa hele..ben öyleyim bi ilaç alsam bile hemen değişiyo tarihi.

ya haziranda felan stres yasadim ama normal regl oldum...bu ay stresim felan yoktu yani bence bu kadar hassas degilim...

senin adetin geciktmi<'?

kısace anlatayım reglim bi hafta hep gecikir ....bundan 4 gün önce o testi yaptım tek çıktı ve bugün küçük bi leke geldi ve hayatımda ilk kez 28 günde adet oluyorum dedim ama çok az kafam karıştı yani test yanlışmı fln diyorum:26:yada çokmu erken testi yaptım....

canım mevsim şartları stres psikoloji sıcaklık her şeyden etkileniyo valla.bünyende hassasa hele..ben öyleyim bi ilaç alsam bile hemen değişiyo tarihi.

bide ben gecikse bile belirtileri olurdu resmen depresyona giriyordum ya bide cok tatli yiyordum bunlarin hicbiri yoktu..yani hamile degilsem bunlarin hepsine hayret edicem...:44:

Back