- 29 Mayıs 2011
- 21.446
- 47
- 163
arkadaslar hamilelik yasiyan varmi bi sorum olucak benimde...
ben yaşadım ama sonu gelmedi malesef...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar hamilelik yasiyan varmi bi sorum olucak benimde...
güzeli bu işler okadar kolay olsaydı ortalık çocuk kaynardı..biz altı kere denedik..yani altı ay..yumurtlama tarihini hesapla ve o tarihten bir kaç gün önce başlayıp birkaç gün sonrasına kadar ilişkiye girin..aynı zamanda her ilişki sonrasında hemen ayağa kalkma beline yastık koy ayaklarını yukarı dik..ben nerdeyse yarım saat ayaklarım yukarda beklerdim..
beslenmene dikkat et..ve en önemlisi kafana takma..düşünmemeye çalış..çünkü stres çok önemli faktör..
ikizlerim 1 yaşındalar....
kimileri de hürrem mübarek ama ...
ben yaşadım ama sonu gelmedi malesef...
doktora gittik herşey normalmiş işte beklemek gerekiyomuşda eşimde pek beklemeyi sevmez ev işlerine gelince inan evde temizlenecek yer kalmadı halıları bile yıkadım düşünün burası çok sıkıcı dışarı çıkamıyoruz yasak zaten şemdinlideyiz ondan çok sıkıntılı burası işte bende belki sizlerden yardım alabilirim diye düşündüm yani taktik verirsiniz belki :)
canım oleke yerleşme kanaması da olabilir..sen en iyisi kan tahlili yaptır..kesin sonuç çıkar zaten..hamileysende ilk haftalarda adetmişsin gibi ağrı oluyor bende oldu..ayrıca testler hemen göstermiyor sonucu 10 gün gecikince çift çizgi çıkıyor..hayırlısı diyelim..kan testi yaptırmadanda ilaç falan içme..Allah anali babali buyutsun insallah...benim adetim gecikti ve bi kac belirtim oldu onun hakkinda sormak istiyorum. adet tarihlerim 25 mayis 25 haziran ve temmuz 25 olmaliydi ve olmadi...22 temmuzda agir tasimamin ustune kahverengi lekelenme oldu ama sadece damla olarak ve kesildi. 1 hafta gecti adet olmam gerekiyordu ama hicbir adet belirtim yok. 24 hazirandan beri korunmuyoruz ve ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim esim korundu.
3 tane test yaptim ve negatif hep... 8 agustosta jinekologuma gidicem kan tahlili icin ama benim durumumda olanlar varsa yorum almak istiyorum cunku cok heyecanliyim.
belim ve karnimin alti agrio ama bunlar regl agrilari degil.
goguslerimde hicbir sizi yok ki ben adet olmadan bi kac gun once baslar agrilar...
bulanti... yok...
yorgunum evet ama neye yormam gerekiyor bilmiyorum...
canim uzulme lutfen Allah insallah sana dunyalar guzeli bir evlat verir!!!
canım oleke yerleşme kanaması da olabilir..sen en iyisi kan tahlili yaptır..kesin sonuç çıkar zaten..hamileysende ilk haftalarda adetmişsin gibi ağrı oluyor bende oldu..ayrıca testler hemen göstermiyor sonucu 10 gün gecikince çift çizgi çıkıyor..hayırlısı diyelim..kan testi yaptırmadanda ilaç falan içme..
canim sen orda baya bunalmisin ama esinde sana anladigim kadariyla baya bi baski yapiyor ve bu seni strese sokuyor...sen kafanda rahat olmaya calis esinede bunu anlat-
ayy canım allah razı olsunn yaa ne güzel dua etmişsin öyle duygulandım valla.rabbimde senin gönlüne göre versin..biraz zor ama ne yapalım allahtan umut kesilmez artık..
artık oluruna bırakacam zaten şimdi eşim görevde bugün bitti adetim 1 hafta sonra gelecek artık kafa dinleyecem biraz
Allah anali babali buyutsun insallah...benim adetim gecikti ve bi kac belirtim oldu onun hakkinda sormak istiyorum. adet tarihlerim 25 mayis 25 haziran ve temmuz 25 olmaliydi ve olmadi...22 temmuzda agir tasimamin ustune kahverengi lekelenme oldu ama sadece damla olarak ve kesildi. 1 hafta gecti adet olmam gerekiyordu ama hicbir adet belirtim yok. 24 hazirandan beri korunmuyoruz ve ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim esim korundu.
3 tane test yaptim ve negatif hep... 8 agustosta jinekologuma gidicem kan tahlili icin ama benim durumumda olanlar varsa yorum almak istiyorum cunku cok heyecanliyim.
belim ve karnimin alti agrio ama bunlar regl agrilari degil.
goguslerimde hicbir sizi yok ki ben adet olmadan bi kac gun once baslar agrilar...
bulanti... yok...
yorgunum evet ama neye yormam gerekiyor bilmiyorum...
acaba gebelik disinda neden bu kadar gecikebilir? kontrol yaptirali cok bi zaman gecmedi hersey yolundaydi...yani insallah hamileyimdir. karnim sisti ama biraz tombis oldugum icin kilo aldim kesin diyorum.
bide testler hep negatif cikiyor moralim cok bozuluyor...
kan tahlili yaptircam ama 8ini beklemem lazim...beklemektende yoruldum aciksasi.
surekli karnimin alti kasiklarim agrio ama ole hafif rahatsiz edici sanci degill...
illa gogusler agrirmi hamilelikte>?
Canım zaten bulantı vs öyle hemen başlamaz..Hamilelik oluştuktan bir kaç hafta sonra başlar...Her hamilelikte de illa bulantı olacak diye bir durum da yoktur...ilk belirti genellikle uyku halinin gelmesi,ağır bastırmasıdır..göğüs cildinde kılcal damarlar belirginleşebilir...
idrar testi adet günün 3 gün geciktikten sonra yapılır kan testide 1 hafta sonra yapılınca çıkar benim hamileliklerimde öyle olmuştu..inşallah hamilesin ama kanamada pek hayra alamet olmuyo genelde.hormonlardan dolayı göğüsler hassaslaşıyor ve şişiyor.belkide her kadında olacak diye bir şey yoktur.allah gönlüne göre versin....
simdi kontrol ettim goguslerimikilcal damarlar biraz belli ama oncesini hatirlamiyorum. cok karisik ya...bugun mesela birden kendimi cok yorgun hissettim agirlik basti felan halbuki ozel yorucu bisey yapmadim sabah gecde kalktim belki oructandir dedim...en iyisi kan tahlili ama yinede yorumlar umit veriyor...