Anne olmak istiyorum

Endlessasya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
18
5
25
Mrhb arkadaslar 1.5 senedir evliyim esimle ilk baslarda vajinismus sorunu yasadim ve atlattim simdi anne olmak istiyorum fakat galiba esim cocuk konusunda biraz geri planda sorsan cocuk istiyor ama ertleliyor ne yapa bilirim hergun dusunup agliyorum acaba benimi annelige layik gormuyor kendisimi baba olmaktan sorumluluk sahibi olmaktan korkuyo bir erkek neden baba olmak istemezki bana fikir verirseniz cok sevinirim

Kendisine sordun mu?

Sen anneliğe, sorumluluğa kendini hemen hazırladın diye onunda bu sorumluluğa bi anda hazır olmasını mı bekliyosun. Bırak hazır hissettiğinde sinyal verir zaten. Bizde eşimle en az 3 yıl çocuk düşünmüyoruz o benden daha isteksiz çocuk konusunda çünkü ne ben ne de o Gerçekten Her anlamda hazır olmadıkça bir çocuğun sorumluluğuna Girmeyi istemiyoruz. Doğurmak bebek bakmaktan ibaret değil çünkü onun her anlamda insana ayak bağı olduğunu düşünüyorum bu beni korkutuyor. Eşini de korkutuyor belli ki

Bu konuda size katiliyorum esim iyi karakterli eve bana cok bagli ama cocuk seviyorum diyor ama daha baba olmak istemiyorum cocuguma iyi hayat veremezsem diye korkuyorum diyor aslında bende beklerimde kenardan okadar baskılar oluyorki esinde sorunmu var niye cocuk yok falan filan en cok beni uzen laflar bunlar

Maddi manevi destek olacaksanız yapalım abla doğmamış bebeğin tasası sana mı düştü de gitsin sen onları önemsersen onlar daha çook konuşur

Sanane veya sizene cevaplarını öğrenin

Etraf baski yapiyor diye cocuk mu yapilir kardeşim, sizin ebeveyn olma anlayisiniz bu mu yapmayin lutfen. Cocuk anne babanin ortak kararidir. 3.plastik poşetlerin degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…