• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baho12345

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
55
109
23
38
Çocuk sahibi olmak istiyoruz sizden ricam Bursa’da önerebileceğiniz bu branşta başarılı doktorlar...ilk etapta kime gitmeliyiz? Şimdiden teşekkürler

Çocuk sahibi olmak istiyoruz sizden ricam Bursa’da önerebileceğiniz bu branşta başarılı doktorlar...ilk etapta kime gitmeliyiz? Şimdiden teşekkürler
Bursayi bilemem fakat ilk etapta seb kadin doguma esinde urolojiye basvursun. Kadin dogum uzmani tup bebek ve kisirlik alaninda bir doktor olsun bu onemli oyle her jinekologa gitme. Ozel hastaneden once universite hastanesinde bir hocaya gorunebilirsin. Sonra istersen tedavine ozelde de devam edebilirsin. Benim sahsi fikrim bu surecte direkt ozellere gitmemekten yana malesef bi cok yerde is ticarete donuyor. Zorlu ve masrafli bir surec devlette bi arastir bakalim ne diyecekler illede tup bebek denirse ona gore yol haritani cizersin

İlk soracaklari soru ne zamandır korunmasız deniyorsunuz ? 1 yılı geçmedi ise umursamiyorlar yumurtalıklara bakıp her şey normal ise denemeye devam.

Ben hemen her şeyi öğrenmek istiyorum diyorsan sen kadın doğuma eşin urolojiye...

Eğer yumurtalıkların normal çalışıyorsa eşinin spreminde de sorun yoksa yumurtlama gunlerinin planlamasını yapman gerekecek yumurtlama testleri var , ben her ne kadar onları beceremesem de :)

Sen folik asit almaya basliyorsun , eşine de tavsiyem omega3 takviyesi ve biraz hareketli yaşam biraz da dengeli beslenme yeterli geliyor çok bariz bir problem yoksa.

Bursayi bilemem fakat ilk etapta seb kadin doguma esinde urolojiye basvursun. Kadin dogum uzmani tup bebek ve kisirlik alaninda bir doktor olsun bu onemli oyle her jinekologa gitme. Ozel hastaneden once universite hastanesinde bir hocaya gorunebilirsin. Sonra istersen tedavine ozelde de devam edebilirsin. Benim sahsi fikrim bu surecte direkt ozellere gitmemekten yana malesef bi cok yerde is ticarete donuyor. Zorlu ve masrafli bir surec devlette bi arastir bakalim ne diyecekler illede tup bebek denirse ona gore yol haritani cizersin

İlgin için teşekkür ederim ama devlete gittim bi kere muamele çok kötü ve ben çok korkuyorum:(

Deniz güleryüz çakmak çok iyi ben şu an onunla devam ediyorum bursada gitmediğim doktor kalmadı sadece o içime sindi tedavisiyle olumlu sonuç alan çok hastası var

Back