- 29 Aralık 2017
- 542
- 168
- 33
- 34
inşallah canım. Sen takip yapıyor musun ısı takibi vs ?Insallah tatlim benim sendende guzel haberler bekliyorum insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım. Sen takip yapıyor musun ısı takibi vs ?Insallah tatlim benim sendende guzel haberler bekliyorum insallah
Kurtajdan sonra duzensiz oldu ama ocak 12 adet tarihim diye biliyrm ama hayirlisi bakaliminşallah canım. Sen takip yapıyor musun ısı takibi vs ?
Allah razi olsn canim agzina saglij insallahBu durumu yasamadim ama genede yazmak istedim..
Oncelikle Rabbim tez zamanda nasip eder insallah. Uzulme. Bu bir imtihandir belki, herseyin bir zamani var..
Ilaclarini kullanmaya gayret etmelisin canim.
Insanlar neler yasiyor ne asamalardan geciyor. Sabir ve dua edelim. Tabii ortada bi rahatszlk varsa bununda tedavisine bakilmali. Tekrar edicem ama ilaclarini kullanman gerek.
Allah gonlune gore versin insallah
Oncelikle rabbim hepimize nasip etsin bende 6 aylik evliyim ve ilk gebeligim 8 hafta 4 gunlukken bebegimin kalbinin durmasiyla kurtaj oldum 23 ekimde incir kuru ve sogan suyu hamilelik icin onemli diyorlar birde 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip temiz bir kagida adetinden 3 gun sonra ogle saatlerin yazilacak ve ustunuzde tasinacak hamile kalana kadar tasiyin hamile kaldiktan sonrada ustunuzde tasinmasini oneriyolar
Canim benim rabbim nasip etsin bende 6 aylik evliyim 15 aralikta adet oldum suan bel ve kasik agrim var beyaz yumurta aki gibi akinti geliyo acaba mi diyorum tabiki ama rabbim buyuk ilk gebeligim kurtajla sonuclandi tabiki allah isteyn herkese nasip etsin insallah hamis kaliriz
İnşallah hayırlı mujdelerini alırız canımMerhaba Kızlar;
Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.
Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.
Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?
Yanına kalp koyduklarım ilişki günlerimiz
21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu) ♥
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı) ♥
29/12/2017 14. gün 36,1
Nsallah canim bakalim hayirlisiBilgisine göre yumurta akı gibi akıntının olursa yumurtlama döneminde olmuş oluyorsun hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsın :)
Insallah canim benimBilgisine göre yumurta akı gibi akıntının olursa yumurtlama döneminde olmuş oluyorsun hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsın :)
yılbaşı vs nedeni ile nete giremedim şimdi girebildim. İnşallah canım yaa :) BAT 19 Ocakİnşallah hayırlı mujdelerini alırız canım![]()
İlaç önerdi ama benim çok kötü bı huyum var hap kullanamıyorum midem bulanıyor vajinadan kullanılan bir ilaç verdi onunda kullanmadım![]()
Canım merhaba bende 2 defa hamile kaldım elhamdülillah ama ikisinde de bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum kan pıhtılaşmasından dolayı bunları yasadım sana tavsiyem sen de kan pıhtılaşma testi yaptır mutlaka ilk kürtajımdan sonra ben böyle bi test oldugunu bilmiyordum ve doktoruma sordum nrden durmus olabilir kalbi diye doktor ilk gebeliklerde genellikle yaşanıyor böyle sağlıksız gebelikler ilk kürtajda herhangi bişey yapılmaz dedi sonra 2.kez hamile kaldım ondada aynı şeyi yaşadım bebek 8 haftalıkken kalbi atıp durmus o kürtajı kayseride oldum ve orada ki doktorum sordu neden ilk kürtajdan sonra pıhtılaşma testi yaptırmadın diye bende söyledim diğer doktor gerek duymamıştı diye şaşırdı doktorum nasıl yaptırmaz öyle sacmalık mı olur dedi işk gebelikler saglıksız olacak diye bişey mi var dedi vs vs yani canım Rabbim bilir tabi ilkinde testi yaptırsaydı doktor belki de 2. Olayı yaşamayacaktım o yüzden sana tavsiyrm bu testi yaptır en azından aklında şüphe kalmaz ben 2. Kürtajımdan sonra yaptırdım bu testi 2 değerimde pıhtılaşma çıktı.Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım evliligimin ilk ayları korundum sonra korunmayı bıraktım bitkisel tedavilerle hamile kaldım hamileligimi öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki ilk defa mutluluktan aglamistim ama kısmet olmadı bebeğim beni bıraktı 2 aylık hamileydim ama bebeğim 6 haftada kalmıştı gelismiyordu en sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum kürtajın üzerinden 9 ay geçti anne olmak istiyorum aşırı derecede iltihap var bende soğan kürü ne başladım nolur yardım edin benim gibi olanlar ne kadar sonra hamile kaldılar rica ediyorum cevap verin![]()
bende 26 ay bekledim hiç bir sorun yokken.Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım evliligimin ilk ayları korundum sonra korunmayı bıraktım bitkisel tedavilerle hamile kaldım hamileligimi öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki ilk defa mutluluktan aglamistim ama kısmet olmadı bebeğim beni bıraktı 2 aylık hamileydim ama bebeğim 6 haftada kalmıştı gelismiyordu en sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum kürtajın üzerinden 9 ay geçti anne olmak istiyorum aşırı derecede iltihap var bende soğan kürü ne başladım nolur yardım edin benim gibi olanlar ne kadar sonra hamile kaldılar rica ediyorum cevap verin![]()
İniallah güzel haber i alırsın canım. Tabbim nasip etsinevet ben bu ay ikinci aşılamamı oldum sonuç bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla :) pazartesi günü kan vereceğim inşallah hayırlı haberler olur...