• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum :dua:

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu durumu yasamadim ama genede yazmak istedim..
Oncelikle Rabbim tez zamanda nasip eder insallah. Uzulme. Bu bir imtihandir belki, herseyin bir zamani var..
Ilaclarini kullanmaya gayret etmelisin canim.
Insanlar neler yasiyor ne asamalardan geciyor. Sabir ve dua edelim. Tabii ortada bi rahatszlk varsa bununda tedavisine bakilmali. Tekrar edicem ama ilaclarini kullanman gerek.

Allah gonlune gore versin insallah

Bu durumu yasamadim ama genede yazmak istedim..
Oncelikle Rabbim tez zamanda nasip eder insallah. Uzulme. Bu bir imtihandir belki, herseyin bir zamani var..
Ilaclarini kullanmaya gayret etmelisin canim.
Insanlar neler yasiyor ne asamalardan geciyor. Sabir ve dua edelim. Tabii ortada bi rahatszlk varsa bununda tedavisine bakilmali. Tekrar edicem ama ilaclarini kullanman gerek.

Allah gonlune gore versin insallah
Allah razi olsn canim agzina saglij insallah

Oncelikle rabbim hepimize nasip etsin bende 6 aylik evliyim ve ilk gebeligim 8 hafta 4 gunlukken bebegimin kalbinin durmasiyla kurtaj oldum 23 ekimde incir kuru ve sogan suyu hamilelik icin onemli diyorlar birde 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip temiz bir kagida adetinden 3 gun sonra ogle saatlerin yazilacak ve ustunuzde tasinacak hamile kalana kadar tasiyin hamile kaldiktan sonrada ustunuzde tasinmasini oneriyolar

Benzer kaderleri yasamisiz canım benim kurtajimda üzerinden 9 ay geçti geçen ay evde gebelik testi yaptım silik çıktı adet oldum bu ay üzerinden 5 gün geçti adetime 3 gün kala kan testi yapmıştım bişey çıkmadı supedeyim acaba bişey varmı diye kan testi yanlış çıkma olasılığı varmı acaba bı bilginiz var mi

Canim benim rabbim nasip etsin bende 6 aylik evliyim 15 aralikta adet oldum suan bel ve kasik agrim var beyaz yumurta aki gibi akinti geliyo acaba mi diyorum tabiki ama rabbim buyuk ilk gebeligim kurtajla sonuclandi tabiki allah isteyn herkese nasip etsin insallah hamis kaliriz

Bilgisine göre yumurta akı gibi akıntının olursa yumurtlama döneminde olmuş oluyorsun hadi hayırlısı inşallah hamiş kalırsın :)

Merhaba Kızlar;

Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.

Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?

Yanına kalp koyduklarım ilişki günlerimiz

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu) ♥
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı) ♥
29/12/2017 14. gün 36,1
İnşallah hayırlı mujdelerini alırız canım ♥️

İlaç önerdi ama benim çok kötü bı huyum var hap kullanamıyorum midem bulanıyor vajinadan kullanılan bir ilaç verdi onunda kullanmadım :KK43:

iyide ilaç kullanmazsan tedavi olamazsın ,
ozaman hastaneye yap serumla iltihabını kurutsunlar ,

Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım evliligimin ilk ayları korundum sonra korunmayı bıraktım bitkisel tedavilerle hamile kaldım hamileligimi öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki ilk defa mutluluktan aglamistim ama kısmet olmadı bebeğim beni bıraktı 2 aylık hamileydim ama bebeğim 6 haftada kalmıştı gelismiyordu en sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum kürtajın üzerinden 9 ay geçti anne olmak istiyorum aşırı derecede iltihap var bende soğan kürü ne başladım nolur yardım edin benim gibi olanlar ne kadar sonra hamile kaldılar rica ediyorum cevap verin :dua:
Canım merhaba bende 2 defa hamile kaldım elhamdülillah ama ikisinde de bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum kan pıhtılaşmasından dolayı bunları yasadım sana tavsiyem sen de kan pıhtılaşma testi yaptır mutlaka ilk kürtajımdan sonra ben böyle bi test oldugunu bilmiyordum ve doktoruma sordum nrden durmus olabilir kalbi diye doktor ilk gebeliklerde genellikle yaşanıyor böyle sağlıksız gebelikler ilk kürtajda herhangi bişey yapılmaz dedi sonra 2.kez hamile kaldım ondada aynı şeyi yaşadım bebek 8 haftalıkken kalbi atıp durmus o kürtajı kayseride oldum ve orada ki doktorum sordu neden ilk kürtajdan sonra pıhtılaşma testi yaptırmadın diye bende söyledim diğer doktor gerek duymamıştı diye şaşırdı doktorum nasıl yaptırmaz öyle sacmalık mı olur dedi işk gebelikler saglıksız olacak diye bişey mi var dedi vs vs yani canım Rabbim bilir tabi ilkinde testi yaptırsaydı doktor belki de 2. Olayı yaşamayacaktım o yüzden sana tavsiyrm bu testi yaptır en azından aklında şüphe kalmaz ben 2. Kürtajımdan sonra yaptırdım bu testi 2 değerimde pıhtılaşma çıktı.
Rabbim gönlüne göre versin canım kimsenin kucağını boş bırakmasın sana da bana da isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu inşaallah

Selam Kızlar :)

bu ay umutluyum inşallah güzel haberler gelecek ateş ve ovulasyon bilgilerim aşağıda. 2 gündür ovulasyon testim de hep koyu inşallah bugün çatlar artık

21/12/2017 6. gün 36,1 -
22/12/2017 7. gün 36,1 -
23/12/2017 8. gün 36,1 -
24/12/2017 9. gün 35,8 -
25/12/2017 10. gün 36,2 -
26/12/2017 11. gün 36,2 -
27/12/2017 12. gün 36,3 -
28/12/2017 13. gün 36,3 -
29/12/2017 14. gün 36,1 -
30/12/2017 15. gün 36,3 - ovulasyon testine başladım ve ovulasyon negatif
31/12/2017 16. gün 36,4 - ovulasyon negatif
01/01/2018 17. gün 36,3------- yılbaşı falan derken ovulasyon testi yapmayı unutmuşum :KK43:
02/01/2018 18. gün 35,9 ----- ovulasyon testi pozitif
03/01/2018 19. gün 36,1 ------ ovulasyon testi pozitif
04/01/2018 20. gün 36,3 ----- saat 16:00'da yapacağım

çörek otu yağını da tavsiye ederim.yanmayacak kadar ılık şekilde bir gece(adetten sonra bir zaman) belinize karnınıza soğan sarın. ben tüp bebekle hamile kaldım.2 dondurulmuş embriyodan biri tutundu.belki ilk taze 2 tane transfer edilseydi ikisinden biri tutardı. sonraki bir sene pko olduğum için gizli şekerim de vardı.şeker hapını bırakmadım bıraktığımda hemen vajinal mantar oluyordum.şu ayımda şeker hapı kullanmıyorum demekki kanımdaki bebeğin insülinin bana faydası var. şeker hapı bi yerden sonra onun insülinini de bozuyor.haşimatoyu 32 yaşımda öğrendim. bu hastalıklarım hiç biri kronik değildi. fakat beni bildiğin şişiriyordu.tek başına yada beraber bu derecede hamileliğe engel değildi ama bebek yoktu. hsg çektirdim kanallarım açıktı bi nevi içimde temizlenmiş oldu. ama yine bebek yoktu. fiziksel rahimde yumurtalık şeklinde bir anormallik yoktu.sadece polikistik görünüm vardı.bi ara gittiğim özel merkezde prof. kanalların hafif dar dedi ama bu da engel değildi.fakat şu vardı. geçmişte bipolar tedavisi gördüm.sırtım bipoların depresyonundan kamburlaşmıştı nefes alırken sıkıntı olabiliyordu.tedavi sonucu o kambur indi.fakat kocamin yalelli halleri iş stresi tekrar sinirsel olarak sırt kaslarımın kasılıp kalmasına sebep oldu.bir türlü doğal yolla hamile kalamadım.sonuç dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. Allah işimi rast getirdi.yıllık iznime denk geldi. çalışırken maraton koşmuyoruz ama orada olmak bile insanı strese maruz bırakıyor anladım.tuttuğu zamandan beri emindim tek olduğuna çünkü ona göre arttı bhcg değerleri.belkide rahim yapımın bağışıklık direnci birini yedi embriyoların. buralarda neler duyuyoruz.ve strestense insanın gevşemesi atması zaman alıyor.çok hesaplamak da bazen insanı strese sokuyor.tabi insan çaba vermeli ama sürekli çaba verip hüsrana uğrayınca hayal kırıklıkları artıyor.ben doktora gidip doktorların dediğine uymak harici kendim ne program yapabiliyorum ne düzen kurup beslenmem sporum oluyordu.sürekli kendi elimle yaptığım şeyleri yapamamaktan daha çok üzülüyordum.

Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım evliligimin ilk ayları korundum sonra korunmayı bıraktım bitkisel tedavilerle hamile kaldım hamileligimi öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki ilk defa mutluluktan aglamistim ama kısmet olmadı bebeğim beni bıraktı 2 aylık hamileydim ama bebeğim 6 haftada kalmıştı gelismiyordu en sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum kürtajın üzerinden 9 ay geçti anne olmak istiyorum aşırı derecede iltihap var bende soğan kürü ne başladım nolur yardım edin benim gibi olanlar ne kadar sonra hamile kaldılar rica ediyorum cevap verin :dua:
bende 26 ay bekledim hiç bir sorun yokken.
2016 yılının eylül ayında hamile kaldım kimyasala dönüştü, kürtajsız kendiliğinden düştü.
Ardından 2017nin temmuz ayında 2. kez hamile kalabildim tekrardan.
Hamile kaldıysan kendiliğinden, tekrar kalabilmem büyük olasılık. Ama beklemek bizi yıpratıyor, Daha fazla aratmadan nasip olsun inş.

kızlar şimdi ovulasyon testini yaptım çatlamış sanırım ekliyorum eke. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?

Eklentiler

• 04-01-2018.jpg
    04-01-2018.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 29
Her konuda yardımcı, gerçekten çok etkili bir dua

ALLAHTAN BİRŞEY İSTEYECEĞİN ZAMAN HADİD SURESİNİN İLK 6 AYETİ HAŞR SURESİNİN SON 4 AYETİNİ OKU VE ŞÖYLE DUA ET

Yâ men hüve hâkezâ es'elüke bi hakkı hâzihil esmâi en tüsaliye alâ muhammedin ve âli muhammedin ve en tef'ale bi ( burada hacet söylenir)

HADİD

Bismillahirrahmanirrahim
1. Sebbeha lillahi ma fiyssemavati velardı ve huvel'aziyzulhakiymu.
2. Lehu mulkussemavati vel'ardı yuhyiy ve yumiytu ve huve 'ala kulli şey'in kadiyrun.
3. Huvel'evvelu vel'ahıru vezzahiru velbatınu ve huve bikulli şey'in 'aliymun.
4. Huvelleziy halekassemavati vel'arda fiy sitteti eyyamin summesteva 'alel'arşi ya'lemu ma yelicu fiylardı ve ma yahrucu minha ve ma yenzilu minessemai ve ma ya'rucu fiyha ve huve me'akum eyne ma kuntum vallahu bima ta'melune besıyrun.
5. Lehu mulkussemavati vel'ardı ve ilellahi turce'ul'umuru.
6. Yuliculleyle fiynnehari ve yulicunnehare fiylleyli ve huve 'aleymun bizatissuduri.

Haşr suresi
Bismillahirrahmanirrahim
21. Lev enzelna hazelkur'ane 'ala cebelin lereeytehu haşi'an mutesaddi 'an min haşyetillahi ve tilkel'emsalu nadribuha linnasi le'allehum yetefekkerune.
22. Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.
23. Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.
24. Huvallahul halikul - bariy-ulmusavviru lehum'esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiymu.

Back