Gebeliğe Hazırlık Anne olmak istiyorum :dua:

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Perii21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
33
22
88
31
Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım evliligimin ilk ayları korundum sonra korunmayı bıraktım bitkisel tedavilerle hamile kaldım hamileligimi öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki ilk defa mutluluktan aglamistim ama kısmet olmadı bebeğim beni bıraktı 2 aylık hamileydim ama bebeğim 6 haftada kalmıştı gelismiyordu en sonunda kalbi durdu ve kürtaj oldum kürtajın üzerinden 9 ay geçti anne olmak istiyorum aşırı derecede iltihap var bende soğan kürü ne başladım nolur yardım edin benim gibi olanlar ne kadar sonra hamile kaldılar rica ediyorum cevap verin

sizin durumunuzu yaşamıyorum ama cevap yazmak istedim :)
İnşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırsınız.. iltihap için doktor ilaç falan önermedi mi?

İlaç önerdi ama benim çok kötü bı huyum var hap kullanamıyorum midem bulanıyor vajinadan kullanılan bir ilaç verdi onunda kullanmadım

İlaç önerdi ama benim çok kötü bı huyum var hap kullanamıyorum midem bulanıyor vajinadan kullanılan bir ilaç verdi onunda kullanmadım
ilaç kullansanız ya da fitili kullansanız daha kısa sürede sonuç alırsınız bence.. hayallerimizi yaşamak için bazı şeylere katlanmak zorundayız maalesef

ilaç kullansanız ya da fitili kullansanız daha kısa sürede sonuç alırsınız bence.. hayallerimizi yaşamak için bazı şeylere katlanmak zorundayız maalesef

Evet haklısın öğrendiğime göre idrar yolu iltihapları da hamileligi engelliyor mus artık bı yerden baslamam lazım benden sonra evlenenler hemen hamile kalıyor kimsenin biseyinde gözüm yok Allah sağ salim kucaklarina almayı nasip etsin ama yinede insan üzülüyor başkaları bu durumu çok yanlış anlıyor kimseye anlatamıyorum derdimi

evet iltihap engel oluyor maalesef.. aynı durumdayız üç seneyi geçti evleneli ama hala kucağım boş rabbim hayırlısını versin diye dua ediyoruz hep.. elbet vardır bi zamanı inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu mutluluğu

Amin canım inşallah sen tedavi görüyor musun ??

evet ben bu ay ikinci aşılamamı oldum sonuç bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla :) pazartesi günü kan vereceğim inşallah hayırlı haberler olur...

evet ben bu ay ikinci aşılamamı oldum sonuç bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla :) pazartesi günü kan vereceğim inşallah hayırlı haberler olur...

İnşallah hayırlı haber olur canım bende aşılama düşünüyorum soğan küründen sonra ama aşılamada önce ilaç kullanılıyormuş yanılmıyorsam benim sağlık güvencem yok yeşil kartliyim fiyat konusu beni çok düşündürüyor herşey bı engel

sağlık güvencesi olsa da pek bi işe yaramıyor maalesef.. ben sigortalıyım devlet hastanesinde yaptırdım aşılamayı 810 lira tuttu ilaç ve doktor farkı. gerçekten çok pahalı ilaçlar, tedavi.. inşallah bunlara gerek kalmaz size kendiliğinden olur.. siz ne kadar süredir istiyosunuz??

1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ilaçları duymuştum pahalı olduğunu bı tüp bebek merkezi var sadece aşılama için 450 TL istediklerini duydum ama yüz yüze gidip konuşmadık henüz ilaçlarda günlük olarak satılıyordu yanılmıyorsam artık ne yapacağımı bilmiyorum

evet günlük olarak yapmanız gereken belirli dozlarda iğneler oluyo.. rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hamilelik haberinizi alırsınız..

Merhaba Kızlar;

Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.

Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?

Yanına kalp koyduklarım ilişki günlerimiz

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu) ♥
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı) ♥
29/12/2017 14. gün 36,1

Oncelikle rabbim hepimize nasip etsin bende 6 aylik evliyim ve ilk gebeligim 8 hafta 4 gunlukken bebegimin kalbinin durmasiyla kurtaj oldum 23 ekimde incir kuru ve sogan suyu hamilelik icin onemli diyorlar birde 110 defa bismillahirrahmanirrahim yazip temiz bir kagida adetinden 3 gun sonra ogle saatlerin yazilacak ve ustunuzde tasinacak hamile kalana kadar tasiyin hamile kaldiktan sonrada ustunuzde tasinmasini oneriyolar

Canim benim rabbim nasip etsin bende 6 aylik evliyim 15 aralikta adet oldum suan bel ve kasik agrim var beyaz yumurta aki gibi akinti geliyo acaba mi diyorum tabiki ama rabbim buyuk ilk gebeligim kurtajla sonuclandi tabiki allah isteyn herkese nasip etsin insallah hamis kaliriz

Amin canım inşallah allah hepimize en kısa surede sağ salim sağlıklı bir bebek nasip eder.
Muhtemelen bence sende yumurtlama dönemindesin bazı kişilerde yumurtlama döneminde ağrı oluyormuş. Benimde oluyor ilişki sırasında bile ağrım oluyor yumurtlama dönemimde

Gunlerimi degerlendiriyorum ama ilk hamilelik donemi yasadigim icin kasik agrilarim beni sevindiriyo canim ama pekte umutlanmak istemiyorum sonucu husran olurndiye ama bakalim com agrim var kasiklarimda ve belim hayirlisin rabbimden sanada banada isteyen herkese nasipnetsin rabbim

canım inşallah hamilesindir çok sevinriim. Böyle hamile haberlerini duyunca bile insan çok seviniyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…