Anne olmak istiyorum 2020😍

Bnce test bozuk degil dun bnmde boleydi buyuk cok koyu cikti kuzum bnm bile asiri koyu olmasina ragmen belli degil ki adetim 10 gun gecti sen bugunu degerlendir yarinda bi ovu dene bnde ole yaptim koyu cikiosa gebelik testi yap bnce
Malesef bugünü değerlendirmeyecepiz eşim gece vardiyesinde şuan uyuyo birazdan işe gitcek 😥

Aaa evet hemen hemen benimki gibi bende heyecanlanmak istemiyorum ama inşallah vardır ya şu mübarek ayda Rabbim dualarımızı kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻 geçen ay bende testi denemiştim adetim yakın falan hep tek çzigi çıkmıştı geçen gün yumurtlama zamanı bitti mi diye merak ettim bunun gibi çıkmıştı yine şimdi sizlerin mesajlarını gördüm yine denedim yine bu şekilde çıktı heyecanlanmak istemiyorum ama inşallah vardı bebiş. Bide geçen hafta çok bel ağrım oldu ağır falan da kaldıermadım anlamadım neden o kadar belim ağrıdı kasıkta batma da vardı bilmiyorum bazen kendi kendime sebep mi arıyorum diyorum 🙄
Kasıkta batma bende de oldu ve sağ göğsümde damar yoktu damar belirdi bence test yapmalısın sonra doktor yolları :)

Kasıkta batma bende de oldu ve sağ göğsümde damar yoktu damar belirdi bence test yapmalısın sonra doktor yolları :)
Afedersin göğüslerim de şuan tek değişiklik büyüme ve hassaslık 🙈 o da belki adettendir adet belirtisidir diye heyecanlanmak istemiyorum. Sence ne zaman gebelik testi yapmalıyım doktorum 8 ile 10u arasında test yaparsın demişti 🙄

Afedersin göğüslerim de şuan tek değişiklik büyüme ve hassaslık 🙈 o da belki adettendir adet belirtisidir diye heyecanlanmak istemiyorum. Sence ne zaman gebelik testi yapmalıyım doktorum 8 ile 10u arasında test yaparsın demişti 🙄
Dr dediği gibi yap ben hassas testle ypmıştım bu adet öncesilerle ne olur ne olmaz diye

Gebelik testim ne negatif ovulasyonlar da yeni iki tanesi pozitif yumurtluom demekki 😭

Eklentiler

• 20200505_205021.jpg
    20200505_205021.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 195
Adetim ayin 25 deydi 27 de gec yumurtladim 2 gun once bi deneyim ovu testini dedim silik cikti dun koyulasti bugun kop koyu şok oldum hic bu kadar koyu olmadi yarin idrar testi yapicam .
ovulasyon testi ile ögrenen varmi bu sekildemi oluyo yoksa yumurtluomuyum yine ? Hic bu kadar koyu olmadi testlerin resmini attim zaten ama cok bi belirtim yok gebelikle ilgili.
hala adet olmadim
Yumurtlama olmasindan korkuyorum oyuzden topik acmak istedim. Cok heycanliyim su an
Merhaba. Ben de ilk ovulasyonla öğrenmiştim. Yavas yavas koyulasmisti. Insaallah hamilesinizdir❤

Gebelik negatif cikti 🙁 yaptim bugun iki tanede ovulasyn yaptim koyu hala anlamadim ki
Ben de ilk koyulaşmaya başladığında gebelik testi yaptigimda negatif çıkmıştı ertesi gün silik çizgi görmüştüm. Değer daha düşükse yine çıkmaz testte. Bat ne zaman. Eğer daha varsa o günü bekleyebilirsiniz. Ya da yeniden mi.yumurtlama var ki. Yine de bugünleri degerlendirin nolur nolmaz:)

X