- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Kafam çok karışık bilemedim ben dekotu bısey olursa dıye korkuyorum valla canım
sabah hayıt suyu aksam sogan mı yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafam çok karışık bilemedim ben dekotu bısey olursa dıye korkuyorum valla canım
sabah hayıt suyu aksam sogan mı yapsak
İkisini ayrı ayrı ay kullanmıştım bir şey olmamıştı ama bir arada nolur bilemedimBence karıştırma soğan suyunu yap sonra diğer kürü yaparsın çünkü hepsinin ayrı görevi var karistirmamakta fayda var
Aminnn Allah sizdende razi olsun insallah hepimiz tum isteyenler hamile kalsin 2022 rekor kirsin :))) haberler nufus patlamasi diye calkalansin hahahahAllah razı Olsun.. tavsiyelerin için eminim faydası olacaktır .. İnshaAllah biran önce bebegine kavuşursun aminnn Hoşgeldin
İbrahim saracoglu diyor ki cok kurunden fayda gormusumdur iki kuru bir arada kullanmayin birbirleriyle cakisip faydasiz olablir bilginizeYa da sabah birini akşam birini mi yapsam acaba
Evet yaaaaaa hadi inşallah.. en öyle hissediyorum ama bu senin çok bereketli olacağını hissediyorum için kıpır kıpır MashaAllahAminnn Allah sizdende razi olsun insallah hepimiz tum isteyenler hamile kalsin 2022 rekor kirsin :))) haberler nufus patlamasi diye calkalansin hahahah
Bende oyle dusunuorm zaten cok hamile cok var ve herkes cocuk istiyor bu korona dengeleri degistirdiEvet yaaaaaa hadi inşallah.. en öyle hissediyorum ama bu senin çok bereketli olacağını hissediyorum için kıpır kıpır MashaAllah
Yumurtlamaya kadar soğan kürü yumurtlamadan sonra hayıt çayını mı içsem acabaİbrahim saracoglu diyor ki cok kurunden fayda gormusumdur iki kuru bir arada kullanmayin birbirleriyle cakisip faydasiz olablir bilginize
Bence yumurtlamadan sonra hic birsey icme bu ay hayiti yap veya sogani insallah tutar olmadsa diger ay digerini yaparsan donusumlu yap ve faydali olur insallah yumrtlama ile alakali durum vrda hayiti ince yap derm intahap gbi durumlr vrsa sogan kurunu ilk yap derimYumurtlamaya kadar soğan kürü yumurtlamadan sonra hayıt çayını mı içsem acaba
Yok canım yapma aynı kürü yapmayın derler Ben de soğan kürü yaptım bu ay beklemedeyim genellikle zaten soğan küründen sonra ki ay için umutlu oluyorlar bakalım inşAllah rabbim nasip ederHayıtla soğan kürünü aynı ay yapsam bir şey olur mu acaba
Âdetin bittikten sonraki ertesi gün başladım ortaboy soğanın kahverengi kabuklarını da soydum 1,5 su bardağı Kaynamış su ya dört parçaya böldüm ağzı kapalı şekilde 5 dakika kaynattım süzdüm ılıktan biraz sıcak şekilde içtim Sabah ve akşam aç karına tam 15 gün yaptım kürüSoğan kürünü adet bittiği gün sabah akşam yapıyoruz yumurtlama görene kadar değil mi?
Kabuğunu soyup 4 e bölüp kaynamış suya atıp 5 dk kaynatıp hafif ılıkfan daha sıcak içiyoruz. Yanlışım varsa düzeltin lütfen ya da eklemek istediği bir şey olan
Folbiol 5 mg dozu birazcık yüksek genellikle haftada üç ya da dört kere alınsın diye söylüyorlar doktorlar 400mcg olan metilfolat şeklinde satılıyor o şekilde alın bencedeHmmm anladım ilk kez duydum vallaha canimmm.. nasıl bulunur bu eczanede de varmıdır? Ben Türkiye'den aldığım folbiol kullanıyorum ama sence kötümü
Sen de mi yurtdışındasın canım bendeTamam oldu canım araştırcam inşaAllah burda bulabilrim bundan yurtdışında olduğum içinde yoksa Türkiye'den alıp getiririm
Amazon’da var canım her bulunduğun yerde varsa ben de o şekilde aldımTamam oldu canım araştırcam inşaAllah burda bulabilrim bundan yurtdışında olduğum içinde yoksa Türkiye'den alıp getiririm
Canım çok geçmiş olsun rabbim İnshaAllah nasib eder en kısa zamanda hep beraber seviniriz31 temmuzda 8+6 haftalik bebegimi hicbir sebeb yokken kanama sonucu düşürdüm.birkac aydır da korunuyordum rahim toparlansin diye.bu adetten sonra olur ins bebisim.
Bakalım bende Meryem ana otu çakşır suyu deneyeceğim bu ay da olmadı, hepimiz dua edelim birbirimize Allah diğer ay nasip etsin inşallahMerhabalar, Benim 5. ayım bitti denemede. :) Bende aynı sizin gibi düşünmekteyim, her şeyin zamanı var moral bozmak yok diye düşünüyorum olumsuzlukları hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum :)) O zaman bu ay herkese başarılar.
Ben bu ay propolis karışımı ve kozalak macunu deneyeceğim bakalım bu ay neler olacak :))
Evet canım .. ben aslinda Almanya da doğdum büyüdüm ama evlendim sonra başka bir Avrupa ülkesine gittim şimdide Fas dayım eşim Faslı cunkiSen de mi yurtdışındasın canım bende
Tamam bakarım netten ozaman sağol canımAmazon’da var canım her bulunduğun yerde varsa ben de o şekilde aldım
İnshaAllah olacak canım Allah'ın izniyle hepimiz sevinevegizBakalım bende Meryem ana otu çakşır suyu deneyeceğim bu ay da olmadı, hepimiz dua edelim birbirimize Allah diğer ay nasip etsin inşallah
Anladım canım Rabbim daim etsin inşallahEvet canım .. ben aslinda Almanya da doğdum büyüdüm ama evlendim sonra başka bir Avrupa ülkesine gittim şimdide Fas dayım eşim Faslı cunki
Tamam bakarım netten ozaman sağol canım
Amin inş hep beraberCanım çok geçmiş olsun rabbim İnshaAllah nasib eder en kısa zamanda hep beraber seviniriz