- Konu Sahibi My_Moonlight06
Yaaaainşallah canım bugün dün geldi dün başladım sonra internetten de yorumlarına baktım çok güzel yorumları var gebelik öncesi hazırlık için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaainşallah canım bugün dün geldi dün başladım sonra internetten de yorumlarına baktım çok güzel yorumları var gebelik öncesi hazırlık için
Ayyy inşallah yaaa Rabb'im sizi sevindirsin.Amin bacım Aminnn.. evet ben de o yıllardır bekleyenlerdenim.. Yalnız bende şöyle bir durum oldu ben yıllardır PCOS a karşı ne yapılması gerektiğini bilemediğim için yumurtlama nedir takib nedir henüz yeni öğrendim yani denemeye yeni başladım sayılır bu ay adet olmadım bekliyorum canım henüz doktor görmedi birşey kan tetsi yapacak birdahaki gittiğim zaman belli olacak isnhaAllah
Canım ben vitaminler diye bi siteden aldım güvenilir bi site ordan alabilirsin içeriği de güzel bi kaç tanesini karşılaştırıl buna karar verdikFolik asit için bnde ilaç yerine alternatif bişey arıyordum çok teşekkür ederim. aktardan mi eczaneden mi alıyoruz .
Canım bilmiyorum ki ya gün sayınca zoraki ilişkiye giriliyormuşum gibi bi hisse kapılıyorum iyi hissetmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorumYumurtlama testi filan yapicak misin ? Yoksa doktor takibi filan mı?
Çok teşekkür ederim. Sitenin adını yazabilir misin bı baksam genel.Canım ben vitaminler diye bi siteden aldım güvenilir bi site ordan alabilirsin içeriği de güzel bi kaç tanesini karşılaştırıl buna karar verdik
Ozaman öyle yapma şey yap.. adet biter bitmez ilişkiye basla 3 güne bir veya 2 güne bir devam etsin kafan rahat denk gelir zaten gününeCanım bilmiyorum ki ya gün sayınca zoraki ilişkiye giriliyormuşum gibi bi hisse kapılıyorum iyi hissetmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Omepa VM 30 Kapsül - Multivitaminler canım bu benim aldığım ürün sitede bu Vitaminler - Kendini İyi Hisset!Çok teşekkür ederim. Sitenin adını yazabilir misin bı baksam genel.
gerçekten sıkıntı rabbim şu mübarek günlerde yüzümüze güler inşallahOzaman öyle yapma şey yap.. adet biter bitmez ilişkiye basla 3 güne bir veya 2 güne bir devam etsin kafan rahat denk gelir zaten gününe
İnshaAllah herşey güzel olacak Allah'ın izniylegerçekten sıkıntı rabbim şu mübarek günlerde yüzümüze güler inşallah
Hoşgeldin canım.. hadi İnshaAllah bebişin seninledir ve senide bu sayfada gebe olanların yanına eklerimBenı de yazın kızlar iğnenın 15 ci günü
Test yaptım negatif bat beklıyorum
Tamma kuzum cok teşekkür ederim allahım cuma günün huyu suyu hurmetıne site de olan tüm kardeşlerimin ablalarımın yüzünü güldürsün ins en kısa vakitteeeHoşgeldin canım.. hadi İnshaAllah bebişin seninledir ve senide bu sayfada gebe olanların yanına eklerim
Aminn bacimmmm Allah razı olsunMevlam sen hayırlı evlat nasip et burdaki kardeşlerime icindede banada aminn
Cümlemizden razı olsun MEVLAMAminn bacimmmm Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim.Omepa VM 30 Kapsül - Multivitaminler canım bu benim aldığım ürün sitede bu Vitaminler - Kendini İyi Hisset!
Hadi inşallah kardeşimKızlar ben kan vermeye gidiyorummmmm
Allah razı olsun amin Rabb'im sizi de sevindirsin...Mevlam sen hayırlı evlat nasip et burdaki kardeşlerime icindede banada aminn
Noldu senin kan işi?Kızlar ben kan vermeye gidiyorummmmm