- 30 Aralık 2020
- 349
- 275
Maşallah canım ne güzel bir haber çok şükür Rabbime sağlıkla kucağına al yavrunu AminnnKızlar merhaba ben güzel haberi vermek ve hepinizden Allah razı olsun demek için yazıyorum ben güzel haberi Aldım önce Rabbimin sayesinde sonra sizin dualarınız çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızLna16 Vesile olduğun için çok teşekkürler canım Rabbim gönlündekini versin bi an önce inşAllah
Yaaâaa ne kadar güzell canım benim hayırlı olsun çok sevindim şuanKızlar merhaba ben güzel haberi vermek ve hepinizden Allah razı olsun demek için yazıyorum ben güzel haberi Aldım önce Rabbimin sayesinde sonra sizin dualarınız çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızLna16 Vesile olduğun için çok teşekkürler canım Rabbim gönlündekini versin bi an önce inşAllah
Teşekkür ederim derim canım Allah razı olsunMaşallah canım ne güzel bir haber çok şükür Rabbime sağlıkla kucağına al yavrunu Aminnn
Amin kuzum çok teşekkür ederimYaaâaa ne kadar güzell canım benim hayırlı olsun çok sevindim şuanSağlıklı bir şekilde ilerleyip kucağına almak nasip etsin canım ettiğin dualara çokça aminnnn inşallah
Senden de Allah razı olsun canım ne demek kimin duası kabul olmuştur bilinmez
Masallah canım cok sevindim tebrik ederimKızlar merhaba ben güzel haberi vermek ve hepinizden Allah razı olsun demek için yazıyorum ben güzel haberi Aldım önce Rabbimin sayesinde sonra sizin dualarınız çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızLna16 Vesile olduğun için çok teşekkürler canım Rabbim gönlündekini versin bi an önce inşAllah
Yaaa ne kadar güzel bir haber bu böyle rabbim ardını da daim güzelliklerle getirsinKızlar merhaba ben güzel haberi vermek ve hepinizden Allah razı olsun demek için yazıyorum ben güzel haberi Aldım önce Rabbimin sayesinde sonra sizin dualarınız çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızLna16 Vesile olduğun için çok teşekkürler canım Rabbim gönlündekini versin bi an önce inşAllah
Çok teşekkür ederim kuzumMasallah canım cok sevindim tebrik ederimAllah saglıcakla kavustursun. Hayırlı kolay gebelik sureci nasip etsin inşallah.
Cabııım Allah razı olsun çok teşekkür ederimYaaa ne kadar güzel bir haber bu böyle rabbim ardını da daim güzelliklerle getirsinBizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim gönlümüz şenlendi
Ne güzel bir haber rabbim dahada sevindirsin sizin ve diğer arkadaşların hepimizin yüzünü güldürsünKızlar merhaba ben güzel haberi vermek ve hepinizden Allah razı olsun demek için yazıyorum ben güzel haberi Aldım önce Rabbimin sayesinde sonra sizin dualarınız çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınızLna16 Vesile olduğun için çok teşekkürler canım Rabbim gönlündekini versin bi an önce inşAllah
Amin canım Allah razı olsun inşAllah Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşAllahNe güzel bir haber rabbim dahada sevindirsin sizin ve diğer arkadaşların hepimizin yüzünü güldürsün
Allah razı olsun baharım çok iyi düşünmüşsün iyi yapmışsın çiçeğimSelinimm, izninle bu terkibi konunda paylasmak istedim canım
Bugun Zilhicce ayının 3.günü, hangi dua kabul olunur bilinmez.. Rabbim mubarek gunlerin hurmetine isteyen herkese Salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah
Allah senden de razı olsun gulum benimmAllah razı olsun baharım çok iyi düşünmüşsün iyi yapmışsın çiçeğim
Allah razı olsun kuzummm
Akşama yapalım inşallah
Amin inşallah kuzu daha okuyamadım birazdan kalkıp okuyacağımAllah senden de razı olsun gulum benimmRabbim vesile kılsın hayırlısıyla kabul olsun dualarımız inşallah
Aksam dugun var diye gunduzden okudum bendeAmin inşallah kuzu daha okuyamadım birazdan kalkıp okuyacağım
Şimdi okudum baharım şükürAllah senden de razı olsun gulum benimmRabbim vesile kılsın hayırlısıyla kabul olsun dualarımız inşallah
Oh Allah kabul etsin kuzummAksam dugun var diye gunduzden okudum bende
Zilhicce ayında oruc tutmakda cok efdalmis, bir gun oruc bir yıl tutmuş gibi sevabı olurmus diğer ibadetlerinde sevabı fazla yazılırmıs. Bu mubarek ayı ibadetlerle ihya edelim dualarımızın kabulunu de vesile olur inş