- 12 Mart 2020
- 9.713
- 20.777
bu üç sayfayı okuycaz dimi kuzumEnbiya Süresi Son Sayfası + 1 Yasin + Kenzül Arş Duası Listesi
Kızlar selam liste hazır ama tek sadece isimler yazılacak birşey daha paylaşmak istedim ve doğru olacağını düşündüm ne dersiniz..
Bu sabah bir ablamız yazmış bu Enbiya suresi ile alakalı olarak Enbiya suresi son 1 sayfası okuyalım demiştik ya yani (102 ve 112 ayetler)
Deki ki biz onun 82. Ve 90 ayetlerini okuyorduk Hz. Zekeriyanın duası da geçiyor dedi öyle deyince içim bir nasıl unuturum çabası, kızlara söyledim liste oluştu çabası içim buruldu..
Üzüldüm çok en başta düşünmediğim için kızlar hakkınızı helal edin lütfen..
Ben şimdi diyorum ki hazır okunurken o 82. Ve 90 ayetleri okuyalım 3 kez yani Kuranımdan baktığım 2 sayfa oluyor
Yani toplamı 6 sayfa eder 6 kez okunduğunda Enbiya süresi..
Rabbimin bir hikmeti vardır listeye başlamadan geldi bu haber kim bilir kimler güzel haberler verir ilerleyen zamanda bilinmez
Şimdi ben aşağıya Enbiya süresinin son 2 sayfasını bırakıyorum fotoğrafta görün istedim..
Arapca bilmeyen arkadaşlara Türkçesini de paylaşırım
Allah razı olsun hepinizden kızlar
Rabbim gönlünüze göre versin mübarek aylarda Aminnnn inşallah
Eki Görüntüle 3050509
102 ve 112 ayetler Enbiya Süresi
Eki Görüntüle 3050524
Bu yeni listeye eklenen sayfa
82 ve 90 ayetler Enbiya Süresi
Hz. Zekeriyanın Duasının geçtiği ayetler bu sayfa da kızlar bir tane daha bırakıyorum bu sayfanın arapçasının Türkçe anlamı nedir görün istedim..
Eki Görüntüle 3050534
@oznurvarol
Tiniminimavihanim
@madammor
@Btlaydnz23
Magnifiaque
@Life light
@Teach_Mavi
@madamseker
@rana20
@My_Moonlight06
Saliha40