Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pare o niyetle değil sorgular gibi değil sadece kadir gecesi için demiştim ya o sebeple sordu yoksa aklına kötü birşey gelmesin lütfenSorgular gibi soruş tarzınızı hoş bulmadım. Eminim herkes biran evvel okumak istiyordur. Kadir gecesine kadar bir zaman belirtilmiş zaten ayrıca sağolasun Lna16 nezaketen hatırlatmasını yaptı. Allah duanızı kabul etsin inşallah
Lnam okudum ben Allah kabul etsin
Enbiya Süremiz + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş Dua Listemiz
M Mavi Menekse Öznur Hayırlısı ile evlat sahibi olması niyetiyle
Tiniminimavihanim Esra Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Madammor Merve Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına alması niyetiyle, hem bize destek için geldi Allah razı olsun
@Btlaydnz23 Demet Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Magnifiaque Merve Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
Life light Elif Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Teach_Mavi Meryem Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
madamseker Vildan Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
R rana20 Rabia Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
My_Moonlight06 Şüheda Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Saliha40 Saliha Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Catlak-kurabiye Merve Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
M MaviMabellee Nesibe Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Cookiie Özge Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
busenurkaay Buse Nur Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Lna16 Selin Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Fatmazell Fatma Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Maviesra Esra Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
minezmn41 Müge Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Ballikabak nickiyle Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
MssPARE Kardeşi Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
bir mucizee Fatma Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
@eunja Bahar Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Ays deenur20 Ayşenur Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
maviss_34 Seda Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
A Arzumsunn Nazlı Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Ayzelin nickiyle Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
M Morlale8 Kezban Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
G Gulssen Gülşen Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
CYdA Ceyda Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Dilos6342 nickiyle Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
Cericeri Cevriye Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
mucizelereinann Saadet Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Papatyamveben-Mavi Özge Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Allah sorunlarınıza çözümler nasip etsin. Ben kimle ne dostluğunuz var bilmek zorunda değilim. Bir grup var bende bu grubun içindeyim özel mesaj die bir bölüm var oradan sorun madem soracaksınız. Bende görüyorum o mesajı görünce istemsiz bozuldum regl dönemi die belirtiyoruz. Zaman daha dolmadı Kadir gecesi akşama vaktimiz varken bitmemesi normal olan üstünden 2 gün geçmiş gibi üslup yazıosunuz.. farkında değilseniz farkına varın o zaman iyi günlerBana sorgular gibi deyip sabahın 5 de alıntı yapıp siz bilmeden etmeden bu sorgu tavır üslup ne peki
Sizce bu hoş oldu mu?
Ben sorumu lenama sordum oda cevabını verdi siz neden alıntı yapıp yargılama gereğini buldunuz ki ?asla öyle biri değilimdir oysa ...
Lenamla benim aramdaki dostluk arkadaşlık durumunu yada bu dua listeleriyle ilgili birbirimize desteğimizi bilmiyorsunuz evet aynen sizin dediginiz gibi belli bir süresi vardı ve bu süre içinde bitmediği için sordum ne olmuş sorunca liste bitmedi mi demenin nesi yanlış nesi sorgu
Lenam tabiki etiket yapicak tabiki hatırlatıcak grup olmanın gerekliliği bende yapıyorum bunu her grupta yapar bunu
Bilmeden etmeden sorgulamak doğru değil heleki bugün kadir gecesi ortak dualarda birlikte birbirimize dualar ediyoruz tanımadan bilmeden içten kalpten aynı dualar da buluşuyoruz
Gerginlik yapmaya suçlar gibi yazmaya gerek yok benim sorum başkasına size değilken ne gerek var böyle şeye ki aklım da ne sorgulama nede başka bir şey yokken kırıcı olmaya hiç gerek heleki bu günde
Rabbim burda dua edenlerin benim grubuplarim da olanların diğer arkadaşların grubundakilerin ve kim nerede nasıl yaradana yöneliyor ne istiyorsa Raabim tez zamanda aratmadan hayırlısı ile versin ...
kadir geceniz mübarek olsun ne gibi dileğiniz arzunuz varsa bu gece hürmetine versin
Günaydın kusura bakmayın kızlar bıraz gec okudum hakkınızı helal edin tek tek okudum ama etıket yapamadım Rabbim hayırlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsin her birimize güzel haberi almayı bekleyen anne adaylarımıza en hayırlı sekılde nasıp etsin sağlıkla, kucakları boş bırakmasın aratmadan versın Rabbim hamıle olan arkadaşlarımıza da saglıklı hayırlı dogumlar dilerim kucaklarına almak nasip olsun amin
Aminnnn inşallah Allah razı olsun kuzum ağzına yüreğine sağlık çok güzel dua etmişsinDüzenleyenlerden de katılanlardan da allah razı olsun kadir gecemiz mubarek olsun
Mübarek günlerde kalp kırmayalım konuyu kapatabilir miyiz ?Allah sorunlarınıza çözümler nasip etsin. Ben kimle ne dostluğunuz var bilmek zorunda değilim. Bir grup var bende bu grubun içindeyim özel mesaj die bir bölüm var oradan sorun madem soracaksınız. Bende görüyorum o mesajı görünce istemsiz bozuldum regl dönemi die belirtiyoruz. Zaman daha dolmadı Kadir gecesi akşama vaktimiz varken bitmemesi normal olan üstünden 2 gün geçmiş gibi üslup yazıosunuz.. farkında değilseniz farkına varın o zaman iyi günler
Benim amacım belliydi canım açıklaman için teşekkür ederimCanım pare o niyetle değil sorgular gibi değil sadece kadir gecesi için demiştim ya o sebeple sordu yoksa aklına kötü birşey gelmesin lütfen
Pare benim bu gibi zikir ve hatim etkinliklerinden birlikte yönettiğim arkadaşım asla öyle birşey aklına gelmez ve kırmaz ben kefilim MssPARE tanısan anlarsın
Ramazan zamanı gergin olmuş olabilirsin belki öyle demek istememişsindir lütfen kalp kırmayalım..
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günde
Evet bende tam üslûp dan bahsediyorum. Benim için kapanmıştır. TeşekkürlerMübarek günlerde kalp kırmayalım konuyu kapatabilir miyiz ?
Yanlış anlaşılma olmuş olabilir kimse çocuk değil burda üsluplara dikkat edelim lütfen..
Sakin olalım lütfen..
Allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlık çiçeğimLnam okudum ben Allah kabul etsin
bugun okkuyacagım inşaALLAHbir mucizee
A Arzumsunn
mucizelereinann
busenurkaay
Kızlar hatırlatmak istedim bazılarınız regl döneminde biliyorummm yine de yazayım dedim
Tamam canım güzel birgünde bitirmek istedim o sebeple yazayım dedimbugun okkuyacagım inşaALLAH
Regl döneminde ya da başka sebepten okuyamayan varsa ben müsaitim o kişi adına okuyabilirim. Yazmanız yeterli Lna16 bir sakıncası yoksa eğerbir mucizee
A Arzumsunn
mucizelereinann
busenurkaay
Kızlar hatırlatmak istedim bazılarınız regl döneminde biliyorummm yine de yazayım dedim
Teşekkür ederim canım ince düşüncen için,Regl döneminde ya da başka sebepten okuyamayan varsa ben müsaitim o kişi adına okuyabilirim. Yazmanız yeterli Lna16 bir sakıncası yoksa eğer
Fatmam hemen atayım sana çiçeğim o sayfaya birde başka bir sayfa daha eklendi çiçeğim o ilk başta olan Enbiya süresinin son sayfası bir de şimdi atacağım sayfa 82 ve 90 ayetler çiçeğimLna16 lenoşum ilk sayfa geçerli dimi ordakileri okucaz
tamm bitanemmmFatmam hemen atayım sana çiçeğim o sayfaya birde başka bir sayfa daha eklendi çiçeğim o ilk başta olan Enbiya süresinin son sayfası bir de şimdi atacağım sayfa 82 ve 90 ayetler çiçeğim
Eki Görüntüle 3056808
Ahamda bu sayfa birde kuzummmm
Son sayfa ve bu sayfa 3 kez okunacak diğerleri 1 kez
Arkadaş senin derdin nedir ne güzel açıklama yaptım bugün mübarek gün kalp kirilmasin dedim kandilinizi kutladım duamı ettim neyse niyetiniz rabbim versin dedimAllah sorunlarınıza çözümler nasip etsin. Ben kimle ne dostluğunuz var bilmek zorunda değilim. Bir grup var bende bu grubun içindeyim özel mesaj die bir bölüm var oradan sorun madem soracaksınız. Bende görüyorum o mesajı görünce istemsiz bozuldum regl dönemi die belirtiyoruz. Zaman daha dolmadı Kadir gecesi akşama vaktimiz varken bitmemesi normal olan üstünden 2 gün geçmiş gibi üslup yazıosunuz.. farkında değilseniz farkına varın o zaman iyi günler