- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Evet kurabiyemKuzucum listenin son hali bu dimi yarın ona göre başlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kurabiyemKuzucum listenin son hali bu dimi yarın ona göre başlıcam
Rabbim kabul eylesin inşaallah Allah razı olsun kuzumKızlar bende okudum Rabbim bebek bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda pozitif haberler almayı kolaylıkla gebe kalmamızı kolaylaştırsın..
Bu gunlerin yüzü suyu hürmetine bizi annelik ve babalık duygusundan mahrum bırakmasın..
Duamıza engel olan günahlarımızı affetsinnnn Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken bu yolda sabır ve duaya sarılmış birgün annelik duygusunu yazabilecek miyim diye beklerken ummadık zamanda tez zamanda hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin..
Hamile olan arkadaşlarımın da sağlıkla bir şekilde doğum etmesini o missss gibi evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin belki ne kadar çok beklediler anne olmayı..
Yavrularını Salih ve Saliha evlatlardan olmayı doğru yolda olmayı nasip etsin hepsine ...
En son gelen arkadaşlarım için de pozitif sonuç almayı nasip etsin diye dua ettim tıp bebek sürecinde imiş arkadaşlarımıız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Bu etkinliği bana söyleyip Magnifiaque arkadaşıma da ve sizlere çok teşekkür ederim paylaştı hep birlikte yaptık Elhamdülillah
Rabbim onunda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin Aminnnn
Hepinizden Allah razı olsun kızlar
M Mavi Menekse Madammor @Btlaydnz23 Tiniminimavihanim Magnifiaque Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 My_Moonlight06 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie busenurkaay Fatmazell Maviesra minezmn41 Ballikabak MssPARE @eunja Ays deenur20 bir mucizee maviss_34 A Arzumsunn Papatyamveben-Mavi Ayzelin M Morlale8 G Gulssen CYdA Dilos6342 Cericeri mucizelereinann
Allah kabul etsinOkudum rabbim kabul buyursun inşallah hamile kalmak isteyenler hayırlısı ile sağlıcakla hamile kalalım hamile arkadaşlarım sağ salim doğum edin bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın aminn
Aminn ne kadar güzel dua etmişsin çiçeğim rabbim bu mübarek günlerde ellerimizi boş çevirmesin inşallahKızlar bende okudum Rabbim bebek bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda pozitif haberler almayı kolaylıkla gebe kalmamızı kolaylaştırsın..
Bu gunlerin yüzü suyu hürmetine bizi annelik ve babalık duygusundan mahrum bırakmasın..
Duamıza engel olan günahlarımızı affetsinnnn Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken bu yolda sabır ve duaya sarılmış birgün annelik duygusunu yazabilecek miyim diye beklerken ummadık zamanda tez zamanda hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin..
Hamile olan arkadaşlarımın da sağlıkla bir şekilde doğum etmesini o missss gibi evlat kokusunu içine çekmeyi nasip etsin belki ne kadar çok beklediler anne olmayı..
Yavrularını Salih ve Saliha evlatlardan olmayı doğru yolda olmayı nasip etsin hepsine ...
En son gelen arkadaşlarım için de pozitif sonuç almayı nasip etsin diye dua ettim tıp bebek sürecinde imiş arkadaşlarımıız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Bu etkinliği bana söyleyip Magnifiaque arkadaşıma da ve sizlere çok teşekkür ederim paylaştı hep birlikte yaptık Elhamdülillah
Rabbim onunda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin Aminnnn
M Mavi Menekse Madammor @Btlaydnz23 Tiniminimavihanim Magnifiaque Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 My_Moonlight06 Saliha40 Catlak-kurabiye M MaviMabellee Cookiie busenurkaay Fatmazell Maviesra minezmn41 Ballikabak MssPARE @eunja Ays deenur20 bir mucizee maviss_34 A Arzumsunn Papatyamveben-Mavi Ayzelin M Morlale8 G Gulssen CYdA Dilos6342 Cericeri mucizelereinann
Allah kabul etsin fatmam Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık çiçeğim amin çokça Aminnnnnnnnn inşallahOkudum rabbim kabul buyursun inşallah hamile kalmak isteyenler hayırlısı ile sağlıcakla hamile kalalım hamile arkadaşlarım sağ salim doğum edin bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın aminn
Kızlar bende okudum Rabbim bebek bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda pozitif haberler almayı kolaylıkla gebe kalmamızı kolaylaştırsın..
Duamıza engel olan günahlarımızı affetsinnnn Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken bu yolda sabır ve duaya sarılmış birgün annelik duygusunu tadabilecek miyim diye beklerken ummadık zamanda tez zamanda hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin..
En son gelen arkadaşlarım için de pozitif sonuç almayı nasip etsin diye dua ettim tüp bebek sürecinde imiş arkadaşlarımıız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Okudum rabbim kabul buyursun inşallah hamile kalmak isteyenler hayırlısı ile sağlıcakla hamile kalalım hamile arkadaşlarım sağ salim doğum edin bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın aminn
Canım yaaaa çok çok çok teşekkür ederim inşallah herşey gonlumuzce olurBen dularima Cericeri de ekleyeceğim
Senden de Allah razı olsun kuzum yanlış anlamadın di mi beni kimseye hak geçmesin diye başta dedim ben öyle ama magnim ile hallettik sıkıntı yok kuzumOkadar güzel bişey yaptınız ki sizden Allah razı olsun kalbimi bıraktım bukadar iyi insanın olması beni çok mutlu ediyor Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin . Hamilelere sağlıkla dogurmayi nasip etsin . Burada herkes birbirini anlıyor ve kardeş gibi oluyoruz kimse bizi yadirgamiyor yargilamiyor burayı ve sizi seviyorum . Tüm dualarimdasiniz
Olurmu öyle şey sonuçta sayılı yapılıyor ben okadar çok mesaj yazildiki kafam karıştı oyuzden anlamadım dedim . Yanlış anliycak son insan benimSenden de Allah razı olsun kuzum yanlış anlamadın di mi beni kimseye hak geçmesin diye başta dedim ben öyle ama magnim ile hallettik sıkıntı yok kuzum
Aminn inşallah canım çokça Aminnnnnnnnn dualarina
Hepimiz kardeşiz tabi ki
Tamam canım o zamanOlurmu öyle şey sonuçta sayılı yapılıyor ben okadar çok mesaj yazildiki kafam karıştı oyuzden anlamadım dedim . Yanlış anliycak son insan benim
Tamam canım okuyunca etiketlicem hemenEnbiya Süremiz + 1 Yasin + 1 Kenzül Arş Dua Listemiz
Kızlar etiketleme yaptım bol bol anlamayan olursa yazabilir detaylı anlatırım son 1 kez üstünden geçiyorum
Enbiya Süresi attığım son fotoğraflarla birlikte okuyacak ayetler ( 82. Ve 90. Ayetler ve 102. Ve 112. Ayetler ) 3 kez okunacak kızlar
Ardından 1 Yasin ve 1 Kenzül Arş duası okunup listede olan arkadaşlarımıza isimleri ile bağışlama yapacağız
Hep soruluyor diye söylüyorum sadece 1 kez yapılacak hergün değil
Kadir gecesine kadar niyet ettim hep Kadir gecesine kadar okuyalım kızlar
Bitiş Tarihi: 29.04.2022
Okumalar bittiğinde bildirim bana Lna16 ya da Tiniminimavihanim a yaparsanız liste de yaparım
Kimin duası kabul olur bilinmez bu mübarek ayda Rabbim hepimizin gönlünden geçeni kabul eylesin ..
Benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin inşallah
Tez zamanda gebe kalmamızı kolaylaştırsın Rabbim günahlarımızı affetsin, bu yolda imtihanımızı kolay eylesin inşallah
Hepinizden Allah razı olsun kızlar, hakkınızı helal edin..
Allah yar ve yardımcımız olsun
Güzel haberler almak temennisi ile
M Mavi Menekse Öznur Hayırlısı ile evlat sahibi olması niyetiyle
Tiniminimavihanim Esra Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Madammor Merve Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına alması niyetiyle, hem bize destek için geldi Allah razı olsun
@Btlaydnz23 Demet Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Magnifiaque Merve Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
Life light Elif Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Teach_Mavi Meryem Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
madamseker Vildan Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
R rana20 Rabia Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
My_Moonlight06 Şüheda Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Saliha40 Saliha Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Catlak-kurabiye Merve Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
M MaviMabellee Nesibe Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Cookiie Özge Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
busenurkaay Buse Nur Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Lna16 Selin Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Fatmazell Fatma Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Maviesra Esra Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
minezmn41 Müge Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Ballikabak nickiyle Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
MssPARE Kardeşi Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
bir mucizee Fatma Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
@eunja Bahar Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Ays deenur20 Ayşenur Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
maviss_34 Seda Hayırlısı ile doğum yapıp evladını kucağına almak niyetiyle hem bize destek için geldi Allah razı olsun
A Arzumsunn nickiyle Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Ayzelin nickiyle Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
M Morlale8 Kezban Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
G Gulssen Gülşen Hayırlısı ile evlat sahibi olmak niyetiyle
Allah razı olsun canim ❤M Mavi Menekse Tiniminimavihanim @Btlaydnz23 Life light Teach_Mavi madamseker R rana20 My_Moonlight06 Saliha40 M MaviMabellee Cookiie busenurkaay Lna16 Fatmazell Maviesra minezmn41 MssPARE bir mucizee @eunja Ays deenur20 A Arzumsunn M Morlale8 G Gulssen CYdA
Rabbim sizleri şu mübarek ayda en hayırlı zamanda dilediğiniz, beklediğiniz, sabrettiğiniz müjdeyle müjdelendirsin Allah hayırlı salih/saliha evlatlar nasip etsin inşallah
Magnifiaque Catlak-kurabiye Ballikabak maviss_34 Ayzelin Dilos6342
Rabbim evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin Hayirli sağlikli salih/saliha evlatlar olmayı nasip etsin inşallah
Lna16 Okudum her bir arkadaşımızın niyetine bağışladım.
ALLAH KABUL ETSİN
Allah razi olsun canim amin duaların kabuli ile inşallah ❤Kızlar bende okudum Rabbim bebek bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda pozitif haberler almayı kolaylıkla gebe kalmamızı kolaylaştırsın..
Duamıza engel olan günahlarımızı affetsinnnn Rabbim benim gibi bekleyen çabalayan gözyaşı döken bu yolda sabır ve duaya sarılmış birgün annelik duygusunu tadabilecek miyim diye beklerken ummadık zamanda tez zamanda hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin..
En son gelen arkadaşlarım için de pozitif sonuç almayı nasip etsin diye dua ettim tüp bebek sürecinde imiş arkadaşlarımıız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlıkKızlar bende okudum Rabbim hayırlı zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallahh
Olsun salişim Kadir gecesine kadar okursun üzülme sen kıyamam sana annemmmBen da rglm