Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.. ama herşeyi kusursuz yapsanda kendin çok sağlıklı olsanda olmayınca olmuyor.. bu ay olmazsa doktor gel demişti ama sanırım gitmicem çünkü bi süre salmak istiyorum artık

Ay daha çok gençsin harika genç anne oluyorsun.. Mihaliç peynirini hiç dymamıştım. Çok teşekkür ederim daha çok paylaşımda bulunuruz seninle inşallah

Ay daha çok gençsin harika genç anne oluyorsun.. Mihaliç peynirini hiç dymamıştım. Çok teşekkür ederim daha çok paylaşımda bulunuruz seninle inşallah

biz direk ilk evlendiğimiz de istemiştik eşimle aramizda 10 yaş var önce ki doktor biraz beyimin yaşını çok görmüştü tüp bebek demişti 4 başarısız gebelik sonrası umutsuzluğa kapılmıştım ki Rabbim tekrar ihsan eyledi çok şükür

birbirimize destek olmayı bende çok istiyorum elbette

inşallah hamilelik görüşmelerimizi gülerek kucağımız da bebemizle hatırlatırız birbirimize

inşallah rabbim maddi manevi ferahlık versin hepimize

her sabah istisnasız yiyorum bu peynirle zeytini

krakerden daha iyi geliyor

Canım çok sevindim sağlıcakla al kucağına

Kizlar fazla antioksidan almak zararli olabilirmi ben 31 yasindayim ve polikistigim var lh fshtan yuksek fshmda 9du ama dustu şu an neyse koenzim10 200mg çinko 15mg selenyum 100mg omega3 gunde 2000 mg ve haftada 1 evicap e vitamini 100mg yumurta kalitem artsin diye yapiyorum saglikli yumurtalarim olsun diye zarari olurmu sizce

Selam canım, ben gebe kalmak istediğim zaman gitmiştim. Gebelik öncesinde de her türlü teste bakıp alttan muayene ediyorlar. Gebeliğe engel bir durum var mı diye. Bence kontrol etmende fayda var. Sıkıntılı bir durum varsa zaten müdehale ederler, yoksa da 35 yaş altı için bir yıl korunmasız ilişki öneriyorlar. Ama değerlerine baktırmanda bi sakınca yok

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 35
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 5 ay
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ İkinci
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK İkinci
  • KAYBIN VAR MI? ➔ Hayır
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ Evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ Yumurtalarım gelişmiyordu
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Daha önceki aylarda incir, havuç, keçiboynuzu kürleri denedik ama bu ay hiçbir şey yapmadık
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ Femara tedavisi 2 ay
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ Evet
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ Yumurtlama haftasını hep 2 gün dolu, 1 gün boş şeklinde değerlendirdik
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ Bariz bir belirti olmadı aslında. Sadece midem ekşimeye başladı 5-6 gün kala. Ne yesem ağzıma geliyor. Kasık batması sağ tarafta bugün başladı (2 gün kala.)
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN? 2 gün kala çok silik bir çizgiyle
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Doktor kontrolünde olmanızı özellikle tavsiye ederim çünkü ovülasyon testlerinin beni yanılttığını anladım doktordan önce. Hep gün aşırı iişkiye girdim. İlk defa yastık koydum kalçamın altına. Etkisi var mıdır bilemiyorum. Psikolojik olarak da takmayın demicem çünkü ben çok takıntılı bir insanım. Sadece belirti aramayın çünkü ben bugüne kadar hiçbir şey hissetmedim kendimi çok dinlememe rağmen. Allah hak eden, gönlü güzel herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. Duacınızım...

Cok sevindim kuzum, bu ay o ay olsun insallah hayirsiyla

Yaaa ne güzel.. Umutsuzluk asla olmamalı ya hayat mucizelerle dolu.. Hepimize de bu mucizeyi yaşatsın Rabbim. Tabii ki destek olucaz. İnan ki ben burdaki desteği kimseden görmüyorum. Denicem kuzum

Bende iciyorum bunlari canim, cogu dogurganligi artirmak icin satilan vitaminlerde var bunlarin hepsi, zarali olsa olmazdi heralde

Yaaa ne güzel.. Umutsuzluk asla olmamalı ya hayat mucizelerle dolu.. Hepimize de bu mucizeyi yaşatsın Rabbim. Tabii ki destek olucaz. İnan ki ben burdaki desteği kimseden görmüyorum. Denicem kuzum

bir de bana mentol taşı çok iyi geldi sürekli elimde kokluyorum kolonyadan daha iyi

zaten tam umutsuzluğa kapıldım ve bu ay oldu madem bebeğim olmuyor bir iş kurayım kendime tekrar çalışma hayatıma döneyim demiştim evlendiğim de bir süre bıraktım işi ve yeni iş kurmaya çalışırken oldu şimdi de iş kaldı gibi oldu

Ay yazarken beynim uçtu sizden özür diliyorum

happy Mom uygulamasını tavsiye ediyorum bebişin sana günlük mesaj atıyor çok eğlenceli

senin tavsiyelerin olursa mutlaka beklerim güzel Ağustos annesi

Bunları hep not alıyorum Güya anneyim ama ilk hamilelikten sonra 9 yıl geçti unuttum anacım her şeyi, ilk defa yaşıyomuşum gibi bi heyecan hahaha. Planlarını bir süre erteleyeceksin artık. Uygulama çok iyi oldu çok sağol kuzum. Her şeyi paylaşıcaz merak etme. O senin güzelliğin Ağustos annesi :)

Teşekkür ederim cevabınız için evet en iyisi öyle olacak sanırım bilmek en iyisi.

Aminnnn canım aminnnn

Kuzu sen uygulama olarak elika ya bak diyorum

aaa maşallah ne güzel işte o zaman ki imkanlarla şimdiler farklı
çok tecrübeli anne oluyorsun fena mı

bakalım ilk canın ne cekecek
Kuzu sen uygulama olarak elika ya bak diyorum
aaaa bakayım canım sen söylersin bakmaz mıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…