- 13 Kasım 2020
- 2.752
- 4.248
Ozaman yapınÇocuklara söyledim şimdi ben dayansam onlar dayanamaz. Nolur hemen yapalım sürprizi diye yalvarıyorlar
Ben dayanamicam zaten sanırım. Birazdan pijamaları çıkarayım çocuklara hediye veriyormuş gibi not verdirteyim falanHarikaaa ay ben hayatta tutamazdım içimde sanırım çok heyecanlıçok tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallah. Hem de sanırım ferr demir düşük olmasına rağmen olmuş geçen topikte muhabbeti olmuştu. Kızların dediği gibi tshı sor mutlaka ı önemli hemen ilaca başlar. Testin artışını ve kese haberini ve soru cevap bekliyoruZzzz
Yaaa plan çok güzel valla. Harika olur hem o zamana kadar iyice kesinleşir artış vs ama sen bu aşama doktora git bence önceden kullanman gereken şeyleri falan verir. Böyle olursa da eşin olmadsn gidersin o da kötü olur. Bilemedim hangisi daha iyi
Hiç sorma ya baya kalabalığız ve çoğumuz aktif burdaBenimde aynı günler oldu bayağı denk gelmişiz kaç kişi oldukİnşallah hepimiz hamile kalırız, bat 30 aralık çok heyecanlıyım çıkmayacak belki ama umut işte
Ya acayip şoktayım. Elim ayağım buz kesti deli gibiyim şu anda. Bu mutluluğu hepinizin yaşaması için duacınızım. Çok teşekkür ederimYaaa çok çok çok sevindim rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallahbaby is say 'hiii'
EVET çok güzel denk gelmişiz ben okuyorum elimden geldikçe ama bazı konulara dahil olamıyorum çok yazamıyorum telefonda bileğim sıkıntılı canım yaa inşallah fire vermeyiz hepimiz hamiş oluruzHiç sorma ya baya kalabalığız ve çoğumuz aktif burda
Allah sağlıkla kucağına aldırsin canimmÇıktııııııkızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Ben 28. Gün yumurtladım adete bikaç gün kalaEVET çok güzel denk gelmişiz ben okuyorum elimden geldikçe ama bazı konulara dahil olamıyorum çok yazamıyorum telefonda bileğim sıkıntılı canım yaa inşallah fire vermeyiz hepimiz hamiş oluruzBen geç yumurtladım 1 hafta falan yani 22.Gün yumurtlama gördüm geç mi döllenme oluyor olsa bile, şu mevzuyu asla anlamıyorum keşke bilebilsem pko var da
Niye öyle düşünüyosun canım inşallah olmuştur yaBen 28. Gün yumurtladım adete bikaç gün kalabende de pko var.. sanırım tutarsa geç döllenme oluyor.. son adetten hesapladığında baya hamileymiş gibi gözükcez ama oysaki daha ufak olucaz ya böyle yazıyorum ama ben kendimden emin gibiyim benim olmadı bence
Kuzum bazen bende öyle oluyorum eşim çok istekli ben sadece yumurtlama günlerinde öyle oluyorum ama pkos yüzünden bizde ki bu isteksizlik bide yoğun çalışmanın etkileri maalesef.. Bu ay benim de bişey olması imkansız ovü testi çok düzenli yapmadım hiç içimden gelmedi kendimi rahim filmine şartladım bide onu bekliyorum ama kısmet tabiikuzu benim bu aya özel değil pek bizde genel olarak böyle bir sorun var o yüzden tüp istiycem zaten eşim hiiiç düşkün biri değil keza ben de. o yüzden bizim doğal seleksiyonda olması pek mümkün değil
Benim de 8 9 gün var canım adet sancısı gibi sanki rahmim sızladı dün akşam ve önceki akşamKızlar regl olacak gibi ağrım var benim hafif hafif. Bu ne ola ki
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinÇıktııııııkızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Eşiniz peşinizi toplasın poşet yetiştirmeye çalışsın ne çekiyor canın diye sürekli kilo almanı istesinVefalı kızlarımı unutmamet et bizim de midemiz bulansın artık
Ay bilemedim ki olmuştur inşallah bu ayBenim de 8 9 gün var canım adet sancısı gibi sanki rahmim sızladı dün akşam ve önceki akşamgöğüslerin de değişiklik var mı peki? Benim de ilk defa bu kadar erken şişti 11 gün varken falan. Normal aylarda hiç şişmediği oluyordu bazen 2 3 gün kala hassas oluyordu. Neyin nesidir insan merak ediyor. Daha çok var bata.
Hayirli olsun kuzummm coook sevindimÇıktııııııkızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Hayırlı olsuuuuunnnnnnn hadi gözün aydınnnnn çok minişşşş bir şey ama buÇıktııııııkızlar hamileyim ben galiba yaaa allahım inanamıyorum şu anda kocam karşımda deli gibi çığlık atmak istiyorum haykırmak istiyorum ama bişey yokmuş gibi davranmak ne zor yaaa nasıl dayanıcam ben 1 hafta söylemek için
Amin insallah canmmmYa acayip şoktayım. Elim ayağım buz kesti deli gibiyim şu anda. Bu mutluluğu hepinizin yaşaması için duacınızım. Çok teşekkür ederim
4 Eylül görünüyor benim sata göre ama mutlaka ağustos olur o