Anneannem erken menapoza girmis, yumurta rezervim az diye dusunuyorum yasim 33 ama doktorlar fsh lh e2 vs normal cknca ileri bir sey istemiyorlar, ultrason da normal diyip yolluyorlar, ben o kdr erken yasta regl oldum anneannem erken menopoza girdi dememe ragmen, kizim da hadi deneyelim dedigimiz ay testtiz fln olmustu, bunda 3.ayimiz olmasi benim bu hissiyatimi guclendiriyor sanki, asilama da ne guzel yumurta ve sperm hmn birbirini buluyorlarken bu kdr strese deger mi diyorum her ayCanım bir seneden sonra genelde aşılama öneriliyor, sizde birinde sorun yok değil mi zaten daha 3 ay olmuş, stres neden yaptın
Tibben ben de bilindik bisi yok, esimin de hc baktirmadik canimCanım bir seneden sonra genelde aşılama öneriliyor, sizde birinde sorun yok değil mi zaten daha 3 ay olmuş, stres neden yaptın
canim yumurtlama olmamasi gibi bir sey mumkun mu tibben? yani yumurtlama olmadan regl nasil olunuyor o zaman?canım iki senedir 10-11 . gün yumurtlarım 12 de çatlar temmuz ağustosta son 12-13-14 pik 15 -16 az siliklleşme gördüm. bu ay ise 11-12-13 günüm yaptım. bugün 13 resmen silik hayalet üçü de.
atılır canım adetle hiç takma pıhtılı adet olursan bilki gitti kist
Çok saol canimcanım ca kan testi gibi bişiy korkma her basit kisttw çoğu doktor istiyor kafada sorun kalmasın diye. ben rapordan öyle anladım. sorun yok yani korkma ben de verdim geçmişte. doğum konttrol kullandım geçti. ama ben bekardım çocuk düşünmüyordum yani. şimdi de bana doğum kontrol oneriyorlar ama yine de kullanmıyorum çocuk istediğim için. gogıllayıp falan panik yapma sakın.
Çok saol canim inslh çıkmaz acaba mr sonucunu yarin alır miyimcanım ca kan testi gibi bişiy korkma her basit kisttw çoğu doktor istiyor kafada sorun kalmasın diye. ben rapordan öyle anladım. sorun yok yani korkma ben de verdim geçmişte. doğum konttrol kullandım geçti. ama ben bekardım çocuk düşünmüyordum yani. şimdi de bana doğum kontrol oneriyorlar ama yine de kullanmıyorum çocuk istediğim için. gogıllayıp falan panik yapma sakın.
canım çok emin olmamakla yumurta yeterince olgunluğa ulaşamdan çatlıyor ve regl oluyor bazen de bi yerde okudum yumurtlamadığın aylarda yumurta değil de kalınlaşan rahim duvarı atılıyor regl zamanı. ne kadar doru yanlış bilemiyoeum ama bu ay yumurtlamıycam hissiyytı geldi bana suan zaten pcoluyum , ya da 10. gün pik oldu çatladı ben yakalayamadım. 11. gün silik çıktı. bakalım bir kaç gğn daha yapacağım test belli olurcanim yumurtlama olmamasi gibi bir sey mumkun mu tibben? yani yumurtlama olmadan regl nasil olunuyor o zaman?
özellikle gugıllam diyorum ben yptım o hatayı çünkü , efsane bir bilgi kirliliği ve endişe oluyor gerek yok :)Çok saol canim
Halledersin kuZum hiç strese girme sonunda bebiş var öyle düşünÇok karışık yaa başarabilir mıyım bilmiyombir de endokrinle de işlerim var
mr dan önce ca 1-2 saate çıkar zaten sonra mr ın pek önemi kalmaz diye düşünüyorum . ca sınırım üzernde olursa da takılma sakın çikolta kistimsi yapılarda yüksek çıkabiliyor normal yani . :)Çok saol canim inslh çıkmaz acaba mr sonucunu yarin alır miyim
Yaaa herkes öyle diyoSenden bu ay çok ümitliyim canım nedense
haydiii haydiiiiYaaa herkes öyle diyoama umutlanmak istemiyorum inşallah güzel enerjileriniz işe yarar
Belki bu ay yumurtlama olmayacaktır canım ya da yakalayamamış olabilir misin acaba lh yükselmesinicanım iki senedir 10-11 . gün yumurtlarım 12 de çatlar temmuz ağustosta son 12-13-14 pik 15 -16 az siliklleşme gördüm. bu ay ise 11-12-13 günüm yaptım. bugün 13 resmen silik hayalet üçü de.
atılır canım adetle hiç takma pıhtılı adet olursan bilki gitti kist
Her ay için %20-25 arası canımpeki bu ay kalma şansım yüzde kaç canm
Hangi sonuc canım tahlilin adı neCanim
Canım senin tahlil sonuç kaçti ?
Sınır 4 muş bende 6 çikti
Anladim canim ne degisik seyler valla, bilmemek bazen en iyisi sanirimcanım çok emin olmamakla yumurta yeterince olgunluğa ulaşamdan çatlıyor ve regl oluyor bazen de bi yerde okudum yumurtlamadığın aylarda yumurta değil de kalınlaşan rahim duvarı atılıyor regl zamanı. ne kadar doru yanlış bilemiyoeum ama bu ay yumurtlamıycam hissiyytı geldi bana suan zaten pcoluyum , ya da 10. gün pik oldu çatladı ben yakalayamadım. 11. gün silik çıktı. bakalım bir kaç gğn daha yapacağım test belli olur
E o zaman özelde bir senedir deniyoruz olmuyor deyip yaptırabilirsin canım, doktoru istediğin gibi yönlendirmen lazım, ama rapor çıkartıcam dersen şartlarını hiç bilmiyorum onlarınAnneannem erken menapoza girmis, yumurta rezervim az diye dusunuyorum yasim 33 ama doktorlar fsh lh e2 vs normal cknca ileri bir sey istemiyorlar, ultrason da normal diyip yolluyorlar, ben o kdr erken yasta regl oldum anneannem erken menopoza girdi dememe ragmen, kizim da hadi deneyelim dedigimiz ay testtiz fln olmustu, bunda 3.ayimiz olmasi benim bu hissiyatimi guclendiriyor sanki, asilama da ne guzel yumurta ve sperm hmn birbirini buluyorlarken bu kdr strese deger mi diyorum her ay ☺
heralde kaçırdım canım ben bu ay inşallah ben kaçırmışımdırBelki bu ay yumurtlama olmayacaktır canım ya da yakalayamamış olabilir misin acaba lh yükselmesini
Her ay için %20-25 arası canım
Kirklareli merkezde yasiyorum canim ve maalesef burda saka gibi ama ozel hastane yok, asilama icin tup bebek merkezi olmasi sart mi yoksa herhangi bi ozelde yapiliyor mu biliyor musun canim, Edirne'de ozel hastaneler var oraya gidebilirzE o zaman özelde bir senedir deniyoruz olmuyor deyip yaptırabilirsin canım, doktoru istediğin gibi yönlendirmen lazım, ama rapor çıkartıcam dersen şartlarını hiç bilmiyorum onların
aynen canım valla benim ailede annem iki teyzem hepsi hemşire onlara sormuyorum artık delirrtitim kadınları:) hormon sonuçlarımı atıyorum hepsi normal diyo buraya soruyorum inanmıyorum onlara ahaha . bazen de cehalet mutluluk getirirAnladim canim ne degisik seyler valla, bilmemek bazen en iyisi sanirim ☺ bilmeyince muhtemelen stres de olmuyor insan, benim de silikti bgn 11.gunum
İnşallah kuzum inşallah en Çok eşim için sevincem sürekli bebek videoları izleyip seviyor adam yazıkhaydiii haydiiii