- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
Tabi ki balımminşallah canım benim haber ver mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki balımminşallah canım benim haber ver mutlaka
Bekleyelim bakalım ama sanki ben birgün hamile kalırsam hissiyat olarak hissedicekmişim gibime geliyor ve o his bu zamana kadar hiç olmadı yine yok ama yanıladabilirim tabi.. 1 haftaya belli olcak artıkBende ara ara kasık ağrısı oluyo işte modumu düşürmemeye çalışıyorum bizimle Allah'ın izniyle . Anketin oy ortalamsına baksana hıc belırtı yasamadım diyenle adete beş gün kala ve daha az kala belırtı yasadım dıyenlerın sayısı eşit
Film çektirdik yolları da açtık daha ne isterler bilmemYeter daa o kadar da yüzüversinler dimi ama hıh
canım gayet iyi e2 ve fshın da iyiydi senin sorun yok hormonlard derim ben. benm. benm mesela fsh 6.93 e2 74 amh 2.98 çıkmştı doktor normal dediKızlar amh değerimde 2,39 çıkmış bilen var mı aranızda
Bende öyle dusunuyorum ama belırtı yasamayan cok fazla. Bakalım hayırlısı neyse o olcak. Ben şimdiden randevumu aldım doktordan ama ınanıyorum iptal ettim gitti dıcemBekleyelim bakalım ama sanki ben birgün hamile kalırsam hissiyat olarak hissedicekmişim gibime geliyor ve o his bu zamana kadar hiç olmadı yine yok ama yanıladabilirim tabi.. 1 haftaya belli olcak artık
İnşallah güzel şeylere sebeptir canımKızlar merhaba bende belirti aramak istemiyorum ama çok huzursu şuan bedenim ya kasıklarım patlayacak derecedw ağrıyor adet olucam sanırıyorum ama adetime Daha 9-10 gün falan var göğsülerim patlayacak şekilde acıyor düşünmek istemiyorum ama olmuyor
Dişimizi sıkabilirsek görecez artık ne olucakBende öyle dusunuyorum ama belırtı yasamayan cok fazla. Bakalım hayırlısı neyse o olcak. Ben şimdiden randevumu aldım doktordan ama ınanıyorum iptal ettim gitti dıcem
Ay çok sevindim kuzum sağolsın şimdi yoldayız gidiyoruz doktora da bakalım ne diyecekcanım gayet iyi e2 ve fshın da iyiydi senin sorun yok hormonlard derim ben. benm. benm mesela fsh 6.93 e2 74 amh 2.98 çıkmştı doktor normal dedi
Aynen kuzum ben bununla alakalı olduğunu düşünüyorum vücudumuzda tepki gösteriyor çok uzun yıllar önce insan ömrüm 300 500 yilken günümüzde ortalama 70 80 yıl. İnsan kendi kendine zarar veriyor resmenEvet ben de yatıyorum biraz ama dediğin gibi eskiden daha kolaymış tek ilişkşyle bile hamile kalırlarmkş hep. Bence de kesinlikle beslenmeyle çok alakalı hayatımıxa giren radyasyon vs bile etkili bence. Her şey hazır gıda doğalını yemeye çalışsan bile doğal değil artık sağlıklı beslenemiyoruz temiz hava yok onların zamanı gibi..
çıkar canım dış gebeliikte beta yükselir ama düzensiz yükselirGebelik yok dedi sağlıkocağındaki doktor ama ben sonucı görmedim tatmin olmadım yani ilgi alakaları sıfırdı . Bana gecikme yazabilirsiniz adet olursam yeni bat söylerim canım ama neden geciktim anlamadım. Dış gebelik kanda çıkarmıydı
E devlette yazar sonucun baksana canım ordan enabiza girGebelik yok dedi sağlıkocağındaki doktor ama ben sonucı görmedim tatmin olmadım yani ilgi alakaları sıfırdı . Bana gecikme yazabilirsiniz adet olursam yeni bat söylerim canım ama neden geciktim anlamadım. Dış gebelik kanda çıkarmıydı
çıkar canım dış gebeliikte beta yükselir ama düzensiz yükselir
Bakıyorum daha düşmedi e nabıza moralim çok bozuldu keşke isteseydim kağıdı gebelik yok diyince kaldım öyle zaten ama belirtilerim var gecikmemde var biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora sağlıkocağına bidaha gidersem.. Danışmadaki kıza soruyorum çıkmış mı sonuç cevap vermiyo mal mal bakıyor suratıma doktor desen mal mal konuşuyor herşey normal dedi gebelik varmı dedim bakmadan yok diyo mal o an akıl edemedim kağıdı ver bana diye üzüldümE devlette yazar sonucun baksana canım ordan enabiza gir
Ay allahım sırf bu yüzden sağlık ocağına falan gitmiyorumBakıyorum daha düşmedi e nabıza moralim çok bozuldu keşke isteseydim kağıdı gebelik yok diyince kaldım öyle zaten ama belirtilerim var gecikmemde var biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora sağlıkocağına bidaha gidersem.. Danışmadaki kıza soruyorum çıkmış mı sonuç cevap vermiyo mal mal bakıyor suratıma doktor desen mal mal konuşuyor herşey normal dedi gebelik varmı dedim bakmadan yok diyo mal o an akıl edemedim kağıdı ver bana diye üzüldüm
canım alsaydın ya sana tam kan da bakmişlardır onlara da bakardın yakınsa git iste mutlakaBakıyorum daha düşmedi e nabıza moralim çok bozuldu keşke isteseydim kağıdı gebelik yok diyince kaldım öyle zaten ama belirtilerim var gecikmemde var biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora sağlıkocağına bidaha gidersem.. Danışmadaki kıza soruyorum çıkmış mı sonuç cevap vermiyo mal mal bakıyor suratıma doktor desen mal mal konuşuyor herşey normal dedi gebelik varmı dedim bakmadan yok diyo mal o an akıl edemedim kağıdı ver bana diye üzüldüm
İnsan kalıyor bian işte sanki amme hizmeti yapıyorlar bilgilendir işte. Dur bakalım içini ferah tut takip et e nabızıBakıyorum daha düşmedi e nabıza moralim çok bozuldu keşke isteseydim kağıdı gebelik yok diyince kaldım öyle zaten ama belirtilerim var gecikmemde var biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora sağlıkocağına bidaha gidersem.. Danışmadaki kıza soruyorum çıkmış mı sonuç cevap vermiyo mal mal bakıyor suratıma doktor desen mal mal konuşuyor herşey normal dedi gebelik varmı dedim bakmadan yok diyo mal o an akıl edemedim kağıdı ver bana diye üzüldüm
Hayır onlara sonuç geldiyse e nabızada düşmesi lazım zatenBakıyorum daha düşmedi e nabıza moralim çok bozuldu keşke isteseydim kağıdı gebelik yok diyince kaldım öyle zaten ama belirtilerim var gecikmemde var biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora sağlıkocağına bidaha gidersem.. Danışmadaki kıza soruyorum çıkmış mı sonuç cevap vermiyo mal mal bakıyor suratıma doktor desen mal mal konuşuyor herşey normal dedi gebelik varmı dedim bakmadan yok diyo mal o an akıl edemedim kağıdı ver bana diye üzüldüm
Sisteme girmiyorlarsa düşmez. benim sağlık ocağında yaptırdığım testler e nabızda görünmüyor mesela hiçbiriHayır onlara sonuç geldiyse e nabızada düşmesi lazım zaten