- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Var bence ya cizgi gozukuyorEki Görüntüle 2745004 var mı sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var bence ya cizgi gozukuyorEki Görüntüle 2745004 var mı sizce
İnşallah canım teşekkür ederim
Hemen çıktı zaten erken gebelik testi ama bu yaptığımVar bence ya cizgi gozukuyor
Öyle gerçekten ama 3-4 gündür silik çizgi yada kuruma çizgisi bile çıkmamıştı.Belli olmaz canım inşallah vardır ama insan aynı testten bi kere olumsuz sonuç alınca emin olamıyor
hiç aklıma gelmedi o ancanım doktordan detaylı bilgi alsaydın keşke 21mm yumurtan ama dün testte pik göremedin onu sorsaydın keşke bizim için de merak unsuru bu durum
Hiç duymadım Ama bunda da çizgi çıkarsa bişiler var diyebiliriz inşallahÖyle gerçekten ama 3-4 gündür silik çizgi yada kuruma çizgisi bile çıkmamıştı.
Eczane kapanmadan bi koşu gidip test aldım, akşama yada yarına yaparım. Normal kaset test 10 TL Lik.
Nasıl bir marka bilen varmı?
Eki Görüntüle 2745013
Bugün yapayım diyorum, hiç çizgi çıkmazsa en azından diğer testler bozuktu derim kafam rahat olur, 5 günü öyle umutla beklemem. 3-4 saat idrarı tutmam yeterli mi?Hiç duymadım Ama bunda da çizgi çıkarsa bişiler var diyebiliriz inşallah
Bence de var kuzum hamilesin tebriklerEki Görüntüle 2745004 var mı sizce
Cok sevindimmerhaba doktor gel demişti ama gitmedim kendiliğinden oldu
Aaa aaaa güzel haber mi geliyorBugün yapayım diyorum, hiç çizgi çıkmazsa en azından diğer testler bozuktu derim kafam rahat olur, 5 günü öyle umutla beklemem. 3-4 saat idrarı tutmam yeterli mi?
Yeter bence canımBugün yapayım diyorum, hiç çizgi çıkmazsa en azından diğer testler bozuktu derim kafam rahat olur, 5 günü öyle umutla beklemem. 3-4 saat idrarı tutmam yeterli mi?
Bence bu bir pozitif test sağlıcakla ilerler inşallah. Yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz? Adete kaç gün kaldı?Eki Görüntüle 2745004 var mı sizce
Canım ben bugün gittim kontrole tekrar biri 11 biri 13 ml yani perşembe büyük ihtimal büyür 14. Gün olur tekrar çatlatma vurulacağım yanlış zamanda vurulmuşum işte kontrole gidememenin zararı6 ocakmi bende az kaldi ssndim benimde 7 ocak daha yeni
yumurtlama olmustut ne testi ne kan aldirmasi
Canım bence benimkisi kendimi heveslendirmekten başka bişey değil. Ama o küçücük umut hepimizin içinde heppp yaşıyorAaa aaaa güzel haber mi geliyor
Ovülasyon testi kullanmadım program da 4 aralıktı amaBence bu bir pozitif test sağlıcakla ilerler inşallah. Yumurtlama tarihinizi biliyormusunuz? Adete kaç gün kaldı?
Teşekkür ederim canım benimHiç duymadım Ama bunda da çizgi çıkarsa bişiler var diyebiliriz inşallah
Dün yada Bugün adet günün olması lazım ozmn. Büyük ihtimal hamilesin evett. Hayırlı olsun, inşallah biz bekleyenlerede nasip olsunOvülasyon testi kullanmadım program da 4 aralıktı ama
Program da 19 gözüküyor adet günüm kaç gün gecikince bende test yaptım inşallah hepinize nasip olsunDün yada Bugün adet günün olması lazım ozmn. Büyük ihtimal hamilesin evett. Hayırlı olsun, inşallah biz bekleyenlerede nasip olsun
Şoktayıme canım var dedik ya neden inanmıyon ?
Canım çok üzgünüm kayıpların için. Pıhtılaşma oranı gebelikte artıyor evet. Vücut kanama yapmasın diye oluşan bir mekanizma. Dolayısıyla pıhtılaşma eğilimi olan kişilerde ekstra riskli bir durum hem anne hem bebek için. Sana pıhtılaşma testi olarak neler yapıldı? Benim annemde var ve genetik olarak bana da geçebileceği için hep doktorlar uyardı mutlaka gebelik öncesi kan sulandırıcı kullan ve gebelikte iğnelerle devam et diye. Bu testler çok önemli bence kaybın muhtemelen bunşa ilgili. Rahim filminde rahimde bir şekil bozukluğu falan çıkmadıysa tabi.Doktor yok dedi kuzum ama 2 kere kalp durması sonucu kürtaj olduğu için hamile kaldığımda karından iğne olmamı söyledi
Belki de hamile kalınca yükseliyor olabilir pıhtı oranın dendi