- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılmış o 90 derecelik açıminseo canm sen demiştin dimi şu 90derecelik açıyı 90 mı 80 mi olur bilemem ama denedik hayırlsı
Ayaklar havada olcak yani işlem biterken hdjaha off anladn heralde kalçada ayakta havada olduğu için daha Etkili dıyoduNasılmış o 90 derecelik açı
Yok onu ben demiştim de minseo kadının altta olduğu pozisyondan bahsetmişti sanırımAyaklar havada olcak yani işlem biterken hdjaha off anladn heralde kalçada ayakta havada olduğu için daha Etkili dıyodu
Tamam ozaman işlem tamam bakalm artıkYok onu ben demiştim de minseo kadının altta olduğu pozisyondan bahsetmişti sanırım
Canım benimde aynı belirtiler vardı hamile olduğumu öğrendim yarım test yap bence inşaAllah hamişsindirkızlar merhaba adet günündeyim.goguslerim sis ve dolgun adete 10gun kala beyaz akinti başladı hayla devam ediyor.kasik ağrıların çok hafif. Bel ağrım var sizce hamilelik varmıdır. Bu aydan çok umutluyum.adete 4 gün kala normal gebelik testi yapmıştım 1 saat sonra pozitif oldu kafam çok karıştı akinti bildiğiniz süt gibi beyaz kokusuz ve akiskan
Vardir canm bence yap cikar allahin iziniyleYa ilk yaptığım test 1 saat sonra koyulasti inşallah vardır
E daha iki gün felan varsa koyulaşmayabilir ki
Neden 24 ile 48 saat arasi oluyo ya koyulasinca...E daha iki gün felan varsa koyulaşmayabilir ki
Hayır testte cıft cızgıyı görmeye 2-4gun var demednmıNeden 24 ile 48 saat arasi oluyo ya koyulasinca...
Benim 21 i dün gece yine regl ve bel ağrım vardı sabaha sökülür dedim yine tık yok inşallah pazar ya da ptsi olurum yoksa randevunu değiştirmem gerekecekkizlar 20 aralık adet olmayı bekleyenler .
ne durumdasınız varmı içinizde erken adet olan yada belirti yaşayan bnde halen regl olmadım
Inşallah hayırlısıyla olmayız bebislerimiz gelir inşallah son 1 gun
Evet canım göğüs ucu renk damar belirginliği ve acısı vardı asla dokunamıyordum bende regl öncesi hiçbir belirti olmaz kasık ağrısı girip çıkıyordu batar gibi vajina da zonklama bel ağrısı iştahsızlık çokça uyku bilmiyorum belki de. Ben belirti sanmak istedim bunları ama ilk defa oldu bu lar ben klomen ve iğne kullanmıştım progestan da kullandım bunları geçen sene de kullanmıştım ama hiçbir belirti olmamıştı iğnenin 14.günü regl olmuştum kısmet ama olmadı yine ama bu sefer tedavim bırakmıcam burdan baya cesaret aldım Bi kere daha klomen ve iğne deneyip olmazsa tüp bebek yaptıracağım ay ne uzun yazdımVardi canım zaten artık dedim bu belirtilere de olmazsa yuh artık. İştah artisi, ilk defa bu kadar şiddetli olan gogus agrisi. Artan akıntı.
Senin belirtin varmiydi ?
Ya inş olmazsında bebek vardırBenim 21 i dün gece yine regl ve bel ağrım vardı sabaha sökülür dedim yine tık yok inşallah pazar ya da ptsi olurum yoksa randevunu değiştirmem gerekecek
Töbe töbeee olmıycaksın inşallah hiç Bi değişiklik var mı göğüsler de felan belirti arama tayfa geldi haanııımBenim 21 i dün gece yine regl ve bel ağrım vardı sabaha sökülür dedim yine tık yok inşallah pazar ya da ptsi olurum yoksa randevunu değiştirmem gerekecek
Yok kuzum aynı her şey, bence progestan yapıyor bu ağrıları bugünü atlatıyım da yarın olayım tek duam şuan oTöbe töbeee olmıycaksın inşallah hiç Bi değişiklik var mı göğüsler de felan belirti arama tayfa geldi haanııım