- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Birazdan eklicem canım seni17 ekim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan eklicem canım seni17 ekim canim
Ne bileyim kuzum ben de 10 dk yatıp kalktım sonra yine de yattım yani Aslında artık tedavisiz olacağına inanmıyorum daBunu bende izlemiştim canım ama benim doktorumda kalcanın altına yastık koy yarım saat yat öyle diyor, her doktorun düşüncesi ayrı
Aynen kuzum ben de yattım yine yani.. ama çok kişiden duydum hemen gidip banyo yaptım ama hamile kaldım diye.insanın içi rahat etmiyor yatmayınca
9 ekim canımm hadi inşallah yeni topiğimiz hayırlı olsungünaydın kuzummm bat tarihini yaz eklim hemen
2.5 seneeeKızlar sizler ne kadar süredir istiyorsunuz bebek ?
Benim 11 ay oldu ama henüz olmadı hormon testi yaptırdım daha yeni her şey normal çıktı eşim sperm testi verecek şimdi
Önerilere açığım, birbirimizin bilgilerinden faydalanalım.
Yapalım kuzum herkes yazsın kaç aydır istediğiniminseo canım bir önerim olacak sana zor olmazsa, ne kadar süredir istediğimiz de yazsa listede nasıl olur sürekli sormak zorunda kalmayız birbirimize
Benim 1 kimyasal var mart ayı o zamandan beri deniyoruz canım bu ay 7. Ay olacakKızlar sizler ne kadar süredir istiyorsunuz bebek ?
Benim 11 ay oldu ama henüz olmadı hormon testi yaptırdım daha yeni her şey normal çıktı eşim sperm testi verecek şimdi
Önerilere açığım, birbirimizin bilgilerinden faydalanalım.
Baya olmuş inşallah bu ay son olur2.5 seneee
Geçmiş olsun çok.Benim 1 kimyasal var mart ayı o zamandan beri deniyoruz canım bu ay 7. Ay olacak
İnşallah canım hormonları normal çıktı mı eşinin sperm vermesi iyi olmuş canımBaya olmuş inşallah bu ay son olur
Geçmiş olsun çok.
İnşallah hepimiz bir an önce kavuşalım
Canım benim artık tedavisiz olacağına ümidim yok da sizlere arkadaşlık yapmak için topikteyimBaya olmuş inşallah bu ay son olur
Amin kuzucumAllah kolaylık versin kuzum
Muhtemelen rekor benim 4 yıldır bekliyorumNegatif 1 tüp bebek ardından kendiliğinden gelişen 2 gebelik ve herikisinide kaybettim maalesef.. Pıhtılaşma sorunu kaybedisime tek sebep. Ama moral bozmak yok heray yeni umut@venushatun28 M minise Okuyanse Y yellowaseline masalkzz ManyakPrenses askininaskisi B Busrayld GeminiWoman Yenidelhi N naar04 H -Haziran- C Ckolataaskm Zenna Eleadora toprakyagiznehirim G gocmenkizi_35 kızlar ne kadar süredir bebek istediğinizi de yazar mısınız minseo yi etiketleyerek
evet çok şükür hormonlar normal çıktı ve rahatladım biraz diğer türlü bilinmezlik kötüİnşallah canım hormonları normal çıktı mı eşinin sperm vermesi iyi olmuş canım
Umut her zaman olmalıCanım benim artık tedavisiz olacağına ümidim yok da sizlere arkadaşlık yapmak için topikteyim
Hiiiiç öyle düşünme her karanlığın sonunda güneş nasıl yeniden doğuyorsa ümitte hep varCanım benim artık tedavisiz olacağına ümidim yok da sizlere arkadaşlık yapmak için topikteyim
En son 4mayısta mesgyna iğne vuruldum bir ay koruması var 4 hazirandan beri yani 3buçuk aydıır@venushatun28 M minise Okuyanse Y yellowaseline masalkzz ManyakPrenses askininaskisi B Busrayld GeminiWoman Yenidelhi N naar04 H -Haziran- C Ckolataaskm Zenna Eleadora toprakyagiznehirim G gocmenkizi_35 kızlar ne kadar süredir bebek istediğinizi de yazar mısınız minseo yi etiketleyerek
merhabaaa 1,5 yıllık evliyim bu ay 2.denememiz oldu 1 kimyasal minseo fazla detay verdim sanırım@venushatun28 M minise Okuyanse Y yellowaseline masalkzz ManyakPrenses askininaskisi B Busrayld GeminiWoman Yenidelhi N naar04 H -Haziran- C Ckolataaskm Zenna Eleadora toprakyagiznehirim G gocmenkizi_35 kızlar ne kadar süredir bebek istediğinizi de yazar mısınız minseo yi etiketleyerek