- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
Kuzum beklemedeyiz bakalım, belirti Yok ama nasip bakalımçok az kalmış hadi hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum beklemedeyiz bakalım, belirti Yok ama nasip bakalımçok az kalmış hadi hayırlısı inşallah
adam kurucak yakındaKiz sen oncesini de hep degerlendirmissin sperm kalmayacak giden gitmiştir zaten ya
Bugün ve devamındaki 2 günü de değerlendir kuşum hadi inşallah bu topik uğurlu gelsinKızlar dün ve bugün ki Ovülasyon testlerim
inşallah canım ilk kez böyle güzel yumurtladım kendimi denemelere yeni başlamış gibi hissediyorum bu ayBugün ve devamındaki 2 günü de değerlendir kuşum hadi inşallah bu topik uğurlu gelsin
canim beni de ekler misin..Anne olma yolunda emek verip, çaba harcayan tüm güzel kadınlar bu yolu birlikte yürüyelim.Yürüdüğümüz bu zorlu yolu birlikte çiçeklendirelim. Hikayen her ne olursa olsun birbirimizin kalbine dokunmak için geç değil.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
Nasıl yaa aldığın kişi ile konuştun mu neden bu kadar gecikmiş nerden sipariş vermiştin canımsiparis verdiğim ovu testleri 10 gun gecti daha gelmediler yaa
1 Ekim canimcim inşallah listede hepimizin karşısında olur bat tarihlerimizin yerinde bu ayhadi inşallah kuzucum senin bat ne hemen eklim :)
Beni de eklermisin canımAnne olma yolunda emek verip, çaba harcayan tüm güzel kadınlar bu yolu birlikte yürüyelim.Yürüdüğümüz bu zorlu yolu birlikte çiçeklendirelim. Hikayen her ne olursa olsun birbirimizin kalbine dokunmak için geç değil.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
bat tarihin ne kuzumBeni de eklermisin canım
Bizimde hep önemli günlerin bı tanesinde eşim nöbetçi olur neyse zaten catladigina göre bugün olsunda önemli olan bugünevet canımmm cuma-cumartesi-pazar değerlendirmiştim bugünü de değerlendircem yarın eşim nöbetçi değerlendiremicem
trendyoldan sipariş ettim .. gebelik ve ovu testi gebelik geldi fakat ovu gelmedi...Nasıl yaa aldığın kişi ile konuştun mu neden bu kadar gecikmiş nerden sipariş vermiştin canım
Ayyy hadi inşallah, her ay yeni bir umut ve koyuluk çok güzel maşallah Hayırla sonuçlansın inşallahinşallah canım ilk kez böyle güzel yumurtladım kendimi denemelere yeni başlamış gibi hissediyorum bu ay
aa sağlıkçı mı eşin :)Bizimde hep önemli günlerin bı tanesinde eşim nöbetçi olur neyse zaten catladigina göre bugün olsunda önemli olan bugün
amin canım inşallah inşallahAyyy hadi inşallah, her ay yeni bir umut ve koyuluk çok güzel maşallah ☺ Hayırla sonuçlansın inşallah
inşallah gelir hemen canım yetişirtrendyoldan sipariş ettim .. gebelik ve ovu testi gebelik geldi fakat ovu gelmedi...
Kargo mesaj atmış 2 gun icinde teslim edilecek falan die
Yok kuzucum asker eşim..aa sağlıkçı mı eşin :)
17 ekim canimbat tarihin ne kuzum
program ayin 20'sini ovulasyon gösteriyor. Ona gore değerlendireceğim..inşallah gelir hemen canım yetişir
Allah kolaylık versin kuzumYok kuzucum asker eşim..