Dün akşam ilişkiden sonra ben yine yatıyordum, eşim de dedi ki‘ sen niye yatıyorsun ki 2.5 senedir yatıyorsun olcak olsa olurdu..Çok duygulandım ben ya bugün çok kötüyümAdet başlayınca yazdırayım ben canım, bekliyorum şu an çok ağrım var. Bu topik hepimize uğur getirsin bebişlerimizi getirsin gözümüzün yaşı dinsin artık
Canım üzme kendini, en doğru zamanda gelicektir bebişin sana inşallahÇok duygulandım ben ya bugün çok kötüyümAdet başlayınca yazdırayım ben canım, bekliyorum şu an çok ağrım var. Bu topik hepimize uğur getirsin bebişlerimizi getirsin gözümüzün yaşı dinsin artık
Bunu bende izlemiştim canım ama benim doktorumda kalcanın altına yastık koy yarım saat yat öyle diyor, her doktorun düşüncesi ayrıŞimdi de bu denk geldi
Sağol kuzum amin inşallahminseo canimm topigin hayirli olsun, hepinize sans getirsin. Kisa zamanda cift cizgiyi gormeniz dilegimle
insanın içi rahat etmiyor yatmayıncaDün akşam ilişkiden sonra ben yine yatıyordum, eşim de dedi ki‘ sen niye yatıyorsun ki 2.5 senedir yatıyorsun olcak olsa olurdu..
Ne diyeyim haklısın dedim
günaydın kuzummm bat tarihini yaz eklim hemenselamm kızlaar herkese günaydınn :)
hadi inşallah batdaşCanım benim adetlerim düzensiz ama tahmini 4 ekim diyorumhadi hayırlı olsun
Benim de bugün hala olmadım, belirtim yok adet ağrım var, 2 gun once testim negatiftiBenim bugündü tarihim. Henüz olmadım. Sabah test yaptım negatifbakalım beklemedeyiz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Çoğu kişi böyle negatif görüp sonra kanda çıkabilir diyor ama insanın morali bozuluyor işte..Benim de bugün hala olmadım, belirtim yok adet ağrım var, 2 gun once testim negatifti