Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Yumurtlamadan hemen sonra mı hissetmeye başladın bu mümkün mü ya bençm de ağrılarım var iki gün geçti yumurtlamam üzerinden ama ağrım başladı şimdide korkuyorum ben de yine hamile kalamadım diye
Evet yumurtlamadan sonra hissettim yumurtlama günlerini değerlendirmiştik canım ama önemli olan kafan rahat olsun hiç aklına getirme biliyorum zor ama bende aynı şeyleri yaşadım ne zman akışına bıraktım acaba oldu mu olcak mı diye düşünmediğim ay oldu. Rabbim sağlıkla hayırlı evlat nasıp etsin inşallah 🤲🏻

Evet yumurtlamadan sonra hissettim yumurtlama günlerini değerlendirmiştik canım ama önemli olan kafan rahat olsun hiç aklına getirme biliyorum zor ama bende aynı şeyleri yaşadım ne zman akışına bıraktım acaba oldu mu olcak mı diye düşünmediğim ay oldu. Rabbim sağlıkla hayırlı evlat nasıp etsin inşallah 🤲🏻
Ben hiç düşünmezdim hatta kafam rahattı bir sene olmaması normal dendiği için ama bir sene bitince artık noluyo dedim o yüzden bu stres. Normalde gerçekten kafam aşırı rahattı bu ay da olmasam şuraya giderim buraya giderim diye diye gitmedğim yer kalmadı😂

Biliyorum zaten bıraktım şuan hiç bişe kullanmıyorum 3 ay kadar oldu bırakalı 🤦‍♀️yaşım 24
Daha yasin gencmis.sanslisin aslinda.zamanij var onunde.benim 35..o yuzden acele ediyorum.rapor cikarma asamasindwyim daha yeni basladik.insallah kisa surede cikarda devlet indiriminden yararlaniriz ozelde yaptirip.

Evet zaman var ama ben işte tükeniyorum sabrım, umudum, hevesim, duygularım
Dinlen bi sure 2-3 ay at kafandan.normal dene.baktin yine olmadi tekrar surece baslarsin.arka arkaya olunca yoruluyor insan.yasin genc derken onu demek.istemistim.durup dinlencek zamanij var yani.keske benimde daha kucuk olsa yasim.bu kadar kafaya takmazdim.bence burdan rahatlat kafani."zamanim var.hersey guzel.olcak.hemen olmak zorunda degil.bu sene olmazsa seneye.yine olmazsa sonraki seneye.daha da mazsa birsuru ureme yontemi var.biri bize uyar.hepsini deneyecek zamanimiz var"diye dusun.

benim de LH 9.9 doktor yüksek dedi. pcos var dedi ancak fsh/lh orani da 1.7 yani 2.5 altında. fsh 5.86. bir de şeker ilacı verdi insülin direncin olabilir diyerek ancak tahlil yaptırdım insülin direncim yokmuş kafam karıştı. yorumlayabilecek olan var mı?

Merhabalar bende ege üni randevu aldım yeni hasta olarak gidecegim ilk günden muayene edip amh için kan alirlarmi birde rahîm filmi cekilcem orda çekiyorlar mi hormon değerlerim en son kotu cikti devlete gidiyordum doktorum büyük hastaneye gitmemi önerdi erken menapoz olabilir dediği için ege üni tercih ettim
Merhaba ne yaptınız? Ben de rahim filmi çektirmek için ege üniversitesi istiyorum ama önce yeni hasta olarak randevu alsam direk rahim filme yonlendriri mi size neler dediler ?

Merhaba ne yaptınız? Ben de rahim filmi çektirmek için ege üniversitesi istiyorum ama önce yeni hasta olarak randevu alsam direk rahim filme yonlendriri mi size neler dediler ?
Ben gittiğine pişmanım 1 yıl geçti ve tedavimde sonuç alamadım bedenen ve ruhen çok yorucu bi yer. Ege rahim filmi çekmiyor du benim gittiğimde sulu ultrosan çekmişlerdi kadın doğumdan randevu alın yeni hasta olarak sikayetlerinizi anlatın onlar sizi yönlendirir

Selam hatunlar :)
Epeydir bakmamıştım, bir selam vereyim dedim.
Güzel haberleri olan var mıdır? :))
Canikox beni hatirliyorsundur belki 5 yıldan fazladır hamile kalmak istiyordum, tüp bebek bile negatif olmuştu.
En son öylesine siradan düz bir doktora gittim. E sende ve eşinde hic bir sorun gözükmüyor, senin prolaktin hep sinira yakin çıkmış, normalde buna ilaç vermeyiz ama bu engel oluyor olabilir dedi. Bir de bunu minimuma indirmeyi deneyelim dedi. 8 tablet doxtinex yazdi. 4 gün ara ile iceceksin dedi.
Ve ben 2. Hapi içtigimde hamile kalmışım.
Ben 5_6 yıldır doktor doktor gezdim neyim var diye. Sorun siniri bile gecmeyen prolaktin hormonuymuş.

Canikox beni hatirliyorsundur belki 5 yıldan fazladır hamile kalmak istiyordum, tüp bebek bile negatif olmuştu.
En son öylesine siradan düz bir doktora gittim. E sende ve eşinde hic bir sorun gözükmüyor, senin prolaktin hep sinira yakin çıkmış, normalde buna ilaç vermeyiz ama bu engel oluyor olabilir dedi. Bir de bunu minimuma indirmeyi deneyelim dedi. 8 tablet doxtinex yazdi. 4 gün ara ile iceceksin dedi.
Ben 5_6 yıldır doktor doktor gezdim neyim var diye. Sorun siniri bile gecmeyen prolaktin hormonuymuş.
O kadar sevindim o kadar sevindim ki anlatamam kendi gebeliğime de ancak bu kadar sevinmiştim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın rabbim güzel günler göstersin 😊😊

Beni hatırladın mı 🥰 gebelik testlerimi yorumlardık, silik çizgi sonradan mı çıktı geçerli mi falan diye. O kadar sevindim ki hamile kaldığına, arada adını aratıp bakıyodum, biliyodum bigün seni tebrik edeceğimi. Sağlıkla tam vaktinde kavuşun inşallah 😍

Beni hatırladın mı 🥰 gebelik testlerimi yorumlardık, silik çizgi sonradan mı çıktı geçerli mi falan diye. O kadar sevindim ki hamile kaldığına, arada adını aratıp bakıyodum, biliyodum bigün seni tebrik edeceğimi. Sağlıkla tam vaktinde kavuşun inşallah 😍
Tabii hatırladım canım hatirlamazmiyim 🥰
Cok çok çok teşekkür ederim. Ben hala Tebrikleri kabul ettiğime inanamiyorum 🙈😊 Bende Hep inandim olacağına, hic vazgeçmedim, biraz gec oldu ama buna da bin şükür 🙏🙏
Kalp atisi var mi yok mu perşembe günü gidecem. İnşallah herşey yolundadir🤲🙏
Senin bebek nasil hersey yolunda mı?

Tabii hatırladım canım hatirlamazmiyim 🥰
Cok çok çok teşekkür ederim. Ben hala Tebrikleri kabul ettiğime inanamiyorum 🙈😊 Bende Hep inandim olacağına, hic vazgeçmedim, biraz gec oldu ama buna da bin şükür 🙏🙏
Kalp atisi var mi yok mu perşembe günü gidecem. İnşallah herşey yolundadir🤲🙏
Senin bebek nasil hersey yolunda mı?
İnşallah canım hiç stres yapma..
Benim bebeğim iyi çok şükür. 4.5 aylıkken gözünde ciddi Bi problem çıktı ve iki gözden ameliyat oldu. Ömür boyu takip gerektiren biraz sıkıntılı Bi hastalık ama çok şükür iyi gidiyoruz. Görmesinde vs sorun yok ama ömür boyu hep tetikte olmamız dikkatli yaşamamız gereken Bi durumumuz var artık. Kontrollerimiz devam ediyor. Zor süreçlerden geçtik buna da şükür hayati Bi risk değil en azından diye avunuyoruz. Neredeyse yaşına geldi benimki 11 aylık olmak üzere teyzesi 🥰

İnşallah canım hiç stres yapma..
Benim bebeğim iyi çok şükür. 4.5 aylıkken gözünde ciddi Bi problem çıktı ve iki gözden ameliyat oldu. Ömür boyu takip gerektiren biraz sıkıntılı Bi hastalık ama çok şükür iyi gidiyoruz. Görmesinde vs sorun yok ama ömür boyu hep tetikte olmamız dikkatli yaşamamız gereken Bi durumumuz var artık. Kontrollerimiz devam ediyor. Zor süreçlerden geçtik buna da şükür hayati Bi risk değil en azından diye avunuyoruz. Neredeyse yaşına geldi benimki 11 aylık olmak üzere teyzesi 🥰
Allahım ömrünü uzun etsin insallah anali babali buyusun kuzucugun 🎈🌹
Ozel değilse gozde cikan ciddi problemin kökü neye dayaniyormus canım? Mikrobik enfeksiyon mu yoksa dogustan miymiş?
Tip çok hızlı gelisyor belki omur boyu takip edilecek bir duruma bile gerek kalmadan tam anlamiyla iyilesir bebeişin🤲🤲🤲🙏 Amin🙏🧿

Allahım ömrünü uzun etsin insallah anali babali buyusun kuzucugunu 🎈🌹
Ozel değilse gozde cikan ciddi problemin kökü neye dayaniyormus canım? Mikrobik enfeksiyon mu yoksa dogustan miymiş?
Tip çok hızlı gelisyor belki omur boyu takip edilecek bir duruma bile gerek kalmadan tam anlamiyla iyilesir bebeişin🤲🤲🤲🙏 Amin🙏🧿
Amiin inşallah canım. Anne karnında gözün az gelişmesinden kaynaklanıyormuş. Doğduğunda hiçbişey yoktu, hiçbir belirti de vermedi ta ki 4.5 aylık olana kadar. Bir sabah Bi uyandık sol gözü bulanıklaşmış rengi gri mavi gibi olmuştu. Doktorlar çok korkuttu, o göz görmez gibi konuştular ama çok şükür sorun yok. Rengi de normale döndü ameliyattan sonra. Glokom denilen bir hastalık, göz tansiyonun aşırı yükselmesi yani. Sürekli damlalar kullanıyoruz.. İnşallah dediğin gibil olur canım dua et

Amiin inşallah canım. Anne karnında gözün az gelişmesinden kaynaklanıyormuş. Doğduğunda hiçbişey yoktu, hiçbir belirti de vermedi ta ki 4.5 aylık olana kadar. Bir sabah Bi uyandık sol gözü bulanıklaşmış rengi gri mavi gibi olmuştu. Doktorlar çok korkuttu, o göz görmez gibi konuştular ama çok şükür sorun yok. Rengi de normale döndü ameliyattan sonra. Glokom denilen bir hastalık, göz tansiyonun aşırı yükselmesi yani. Sürekli damlalar kullanıyoruz.. İnşallah dediğin gibil olur canım dua et
Dualarimdasin canım🙏🤲 Allahin izniyle iyi olacak Annesi😘😊

X