Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canım kuzummm çiçeğimmmmm 17 haziran da güzel sonuçlar alacağız kalpten inanıyorum lütfen şimdi bolca ayaklarını uzat ve dinlen Dualarımız seninle hayırlı olsun İnşaAllah çiçeğim
Canıım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım, sağlıkla olur her şey. Allah razı olsun. Hamilelerin duasına özellikle ihtiyacım var

Sabah test yaptım canım malesef negatif bugün 7. Günüm, olsa çıkardı. Malesef tüp te çare olmadı. Bir gün Anne olabileceğime yönelik Artık inancımı yitiriyorum
Bi belirtimde yok canım.
Daha erken degilmi bazen cikmayabiliyor... birde sen demiştin donmuş embriyo daha iyi diye.. onu araştırdım da yumurta büyütmek icin hormon ignelerinle embriyo tutmasi zor oluyormuş.. eğer dondurduysan bir sonraki ayda dene canım.. inşallah bu ay bize sürpriz yaparsin goldies16 canım seninde oğlusun sizlere vatana millete hayırlı uğurlu olsun insallah

Kızlar merhaba Pazartesi günü hsg çektiricem anestezi olmayacak yanımda giderken ekstra çamaşır ped vs bişey götürmem gerekiyor mu?

Kızlar merhaba Pazartesi günü hsg çektiricem anestezi olmayacak yanımda giderken ekstra çamaşır ped vs bişey götürmem gerekiyor mu?
Ped goturebilirsin canim ben ic camasirlarimi cikartirken hemen pedi ic camasirima taktim bi torbaya koydum ben cikarken dinlenme odasina goturduler orda pedli camasirimi giydim.. kanama oluyor cunku..

Herkese merhaba. Dileyen evladina en hayirli ve kisa zamanda kavussun insallah

Ben astrologum. Hala egitimim devam ediyor. Aranizdan 3 kisinin cocuk alanina bakmak istiyorum. Tercihim uzun suredir deneyen kisiler mesaj atarsa sevinirim. Dogum tarihi, saati ve yeri gerekli.

Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…