3 gün dedi hemşire. Hayırlısıyla inşallahİlk 48 saat çok dikkat et biliyorsundur zaten. Güzel sonuçlansın inşallah
Ay kuzu iple çekiyorum test yapacağın günü
mell'im shell'im inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır. Bana da sepetler, battaniyeler örersin ahshnsns Tavsiyeler verirsin. "Onu yeme, bunu ye" dersinAy kuzu iple çekiyorum test yapacağın günühayırlısı olsun en güzeli olsun inşallahh
Canım her şey çok güzel olsun inşlah
Amin canım. Hayırlısıyla inşallah. Çok sağ olCanım her şey çok güzel olsun inşlah
Ah inşallah canım. Hayırlısıyla ve sağlıkla olsun da sırayla hepimiz öyle devam edelim inşallah@NealStreet
Sana bakmaya girdim test günün için heyecanlıyım, her şey çok güzel olacak inşallah bebişinle devam edeceksin yola.
Hadi bakalım 12 gün sonra şenlensin inşallah buralar
Hep beraber şenlenelim inşallahHadi bakalım 12 gün sonra şenlensin inşallah buralar
Canım kuzummm çiçeğimmmmm 17 haziran da güzel sonuçlar alacağız kalpten inanıyorum lütfen şimdi bolca ayaklarını uzat ve dinlen
Canıım inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım, sağlıkla olur her şey. Allah razı olsun. Hamilelerin duasına özellikle ihtiyacım varCanım kuzummm çiçeğimmmmm 17 haziran da güzel sonuçlar alacağız kalpten inanıyorum lütfen şimdi bolca ayaklarını uzat ve dinlenDualarımız seninle hayırlı olsun İnşaAllah çiçeğim
Daha erken degilmi bazen cikmayabiliyor... birde sen demiştin donmuş embriyo daha iyi diye.. onu araştırdım da yumurta büyütmek icin hormon ignelerinle embriyo tutmasi zor oluyormuş.. eğer dondurduysan bir sonraki ayda dene canım..Sabah test yaptım canım malesef negatifbugün 7. Günüm, olsa çıkardı. Malesef tüp te çare olmadı. Bir gün Anne olabileceğime yönelik Artık inancımı yitiriyorum
Bi belirtimde yok canım.
Ped goturebilirsin canim ben ic camasirlarimi cikartirken hemen pedi ic camasirima taktim bi torbaya koydum ben cikarken dinlenme odasina goturduler orda pedli camasirimi giydim.. kanama oluyor cunku..Kızlar merhaba Pazartesi günü hsg çektiricem anestezi olmayacak yanımda giderken ekstra çamaşır ped vs bişey götürmem gerekiyor mu?
Test yapacağın gün doğum günüm. Sıkı sıkı tutun teyzecim annenee
Maşallah canım
Yaaa ben de diyorum benim hunilim nerde? Elini eteğini çekti bizden. Transfer günü de eşimin doğum günüydü. İnşallah hayırlısıyla tutunur canım çok sağ olTest yapacağın gün doğum günüm. Sıkı sıkı tutun teyzecim annenee
Amin inşallah canım. Allah razı olsun. Benim dualarım da sizinleMaşallah canımAllah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah Dualarım seninle ❤