Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Doktorum üç ay klomen deneyelim sonra rahim filmi dedi. Sezeryan, ameliyat vb geçmişiniz yoksa hsg ilk etapta önermiyorum dedi. Geçen ay ilk klomen denememi yaptım, o da kiste çevirdi bu ay ara verdik..
Rahim filmi çekilmeden ilaç kullanmak tedavi uygulamak yanlış bence, tüplerde skntı varsa ya da yapışıklık varsa içeri sperm geçmiyorsa boşu boşuna 3 ay ilaç kullanmış olacaksınız hem vücudunuza yazık hem zamanınıza, ya da bebek olsa bile rahimde şekil bozukluğu varsa düşükle sonuçlanıyor, ilk işlem rahim filmi olmalıdır, doktorunuz yanlış yol izliyor bence

Evet aslında bunu ben de düşündüm ama hsg den korktuğum için doktorun tavsiyesine uymak işime geldi sanırım

Evet aslında bunu ben de düşündüm ama hsg den korktuğum için doktorun tavsiyesine uymak işime geldi sanırım
Hiç korkmayın, burda bir çok insan hsg çektirmiştir kesinlikle, ben de çektirdim üstelik bana darlık var demelerine rağmen hiç ağrım falan olmadı, yeni teknikler çıktı bu konuda, anestezisiz ağrısız 10 dk da çekiyorlar bitiyo, bnmki öyle olmuştu, belki de hiç bir sorun yoktur ama kesinlikle ilk olarak rahim filmi çektirmek büyük akıllılık bana göre,
en büyük risk zaten gebelik oluşsa bile şekil bozukluğundan ya da içerde olan perdeden falan düşükle sonuçlanması ihtimali, buradaki herkese tavsiyemdir yani eğer bebek istiyorsanız olmadıysa ve tedaviye başlayacaksanız ilk olarak rahim filmiyle başlayın

Teşekkür ederim, söylediklerinizde haklısınız

Geçiş var canım iki tüpde de sıkıntı yok gibi
Aynen doktorda herşey normal ama tupler sivi verdigimde direnc gosterdi dedi sivi zor yayilmis daha sonra zorlamis biraz ilacla rahat rahat gecmis sivi buyuk ihtimal bundan bebis olmadi dedi ins artik bi sorun yok dedi bakalim nasip rahim biraz t sekli gbi geldi bana ama doktorum bisey demedi bu konu hakkinda hsg raporu ndada bisey yazmiyo belki olmasi gereken budur bilemedim

Kızlar aşılama yaptıranlarınız varsa bir şey sormak istiyorum, ben aşılama yaptırdım 24 mayısta, bugün 8. Gün, 14. Gün test vericm sonuç için, aşılama yaptırıp sonrasında normal ilişki yaşadınız mı yani yasak falan verdi mi doktor, aşılama tuttuysa test gününe yakın günlerde bir zarar olurmuki

Canım 2 embriyo dimiinsallah ikiside tutar

Merhaba kizlar, yine hamilelik olabilir. Gen sonucum çıkmıştı yarin öncelik olarak kadın dogumami gitsem yoksa gen polikinligine mi? Kadın doğum gen sonucunu yorumlayıp ona göre tedavi verir mi?
Bence gen sonucunu al ama ayni hastaneyse sanirim alabiliyorlar sistemden.. hayirli olsun canım idrarmi kan mi test yaptin?

Selam canım hayırlı olsun inşallah reglinden önce idrar testi yapmismiydin? Yaptıysan cikmamismiydi? Birde akinti ne zaman başladı?biraz fazla oldu ama çatlarsan sevinirim@gossdee

Son adet tarihiniz nedir? keseyi de görüp, kalp atışını da duymuşsanız kesin hamilesinizdir. kimyasal değildir.

Son adet tarihiniz nedir? keseyi de görüp, kalp atışını da duymuşsanız kesin hamilesinizdir. kimyasal değildir.
son adet tarihimin baslangici 13 nisan dı. ama ben kesinlikle 1-10mayis araliginda yumurtlama oldugunu düşünüyorum. bu yüzden kanda çıkmamistir yoksa kanda cikmama gibi birsey olamazdi.

kalp atışı henüz yoktu. 2 hafta sonraya verdi doktor randevu ama doktor cok icime sinmedi yarin başka bir doktora daha gidecegim. hamileyken bilmeden saçımı boyattim ve son 4 gun de tarlusal kullanmistim . cok korkuyorum engelli sakat olur diye

Son düzenleme:
Canım 2 embriyo dimiinsallah ikiside tutar
Canım ben hep tek transfer istedim ama doktor ille 2 koyacam dedi, yok benimle değil ebriyologla görüşün o durumu dedi, anormal bir durum yoksa biz herzaman 2 tane koyarız şans oranı yüksekliği açısından mış dedi, o gün geldiğinde de etrafta konuşabileceğimiz embriyolog fln bulamadık,çok kalabalıktı merkez. hoop 2 tane transfer ettiler. Ve şu an dondurulmuş yok, son 5. Güne 2 embriyo kalmıştı.
Ben dondurulmuşların tutunma oranını hep daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Taze transfer çift embriyo canım. Nedense pek umudum yok kısmet.

Canım sen aşılamanı cumartesi yaptırmadın mı? Benim transferden 1 Gün sonra değilmiydi, Nasıl 8. Gün ben mi karıştırıyorum..
Aşılamadan sonra cinsel ilişki olabilir diyor doktorlar, hiç bir sakınca görmüyorlar. Sert hareketlerden kaçının o kadar
İnşallah pozitif görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…