Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İnşallah. Hem olumlu yanından bakınca ohss riskin yok, çok beklemeyeceksin. Bir an önce olup bitecek her şey. Beklemek de ayrı stres sebebi oluyor insana. İğne yerleri bir süre daha acır yumurta toplamadan sonra ama en büyük derdimiz o olsun 😍
Hakısın canım :))) Varsın olsun acı, sonu güzel olacaksa...

SElam canıım iğneleri yan mı enjekte ediyorsun... varmı bulduğun benzer bir gönderi bizimle paylaşırmısın?
Canım göbek deliğinin 3 cm etrafından ben hep birgün sağ birgün soldan yaptım birazcığını sıkıp sıktığın yerden vurman lazım diğer türlü ödem oluyomuş sanırım kasta sıkıntı oluyomuş ama kolay yani ilk stresliydimde sonra alışıyosun 🥰

Kızlar aşılamamın 11. Günündeyim çok stresliyim ya sonuca yaklaştıkça sanki öğrenmek istemiyorum olumsuzmuş gibi geliyor korkuyorum bana dua edin nolur😢🙏🏻Cumartesi test günüm
Hayırlısıyla sağlıkla tutunmuş olsun inşallah. Sonucu görmeden dur bakalım olumsuz senaryo yazma. Mübarek gün, iyiyi düşünelim öyle sonuçlansın inşallah

Kızlar aşılamamın 11. Günündeyim çok stresliyim ya sonuca yaklaştıkça sanki öğrenmek istemiyorum olumsuzmuş gibi geliyor korkuyorum bana dua edin nolur😢🙏🏻Cumartesi test günüm
Dur bakalım kuzum en zor günleri atlatmışsın inşallah güzel haberle geleceksin 🙏 dualarımdasın şoför Nebahat 😍😎

Beni de etiketlememişsin. Ben yine de okudum. Tşk.
İşin gücün manipülasyon :KK59:
İnşallah güzel haberlerinizi alırız canım 🙏
Üzülmek yok, gecikme olduğuna göre bebiş yakında gelecek sinyalleri veriyor annesi 🥰 Pozitif testini de göreceğiz çok yakında 🤲🏻❤️
Var bunda da bi hikmet önümüzdeki maçlara bakacağız artık 🤗

X