- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
hangi iğneyi vuruldun canım, Ovitrelle mi yoksa gonapeptyl mi?Aşılama kuzum henüz çok erken diye vermedim. Aşılamanın 9 iğnenin 11. Günü. Cumartesi günü vermeyi düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi iğneyi vuruldun canım, Ovitrelle mi yoksa gonapeptyl mi?Aşılama kuzum henüz çok erken diye vermedim. Aşılamanın 9 iğnenin 11. Günü. Cumartesi günü vermeyi düşünüyorum
Eşler dışarda beklesinO değilde markete bile kari koca gitmek yasakmış eee ben tek gidemem tasiyamam çünkü esim tek gitse ben 21 gün nereye çıkayım market de olmasa kafayı mı yiyelim
bana da hep 1. gün kontrol yaptılar ama 4. gün ilaca başla dedi.. olabilir her doktorun yoğurt yiyişi farklıBana doktorum hep 4. Gun gel bakalım ertesi gün ilaca başla diyor 1. Gun geleyim demiştim bir kere isim var diye 1 den 5. Güne kadar kist vb olur ilac tetikler riske atmayalım demisti ama benim doktorun farklı bir kafası var belki ondan
sorucam tatlım, 1 yaşıma daha bebeksiz giricem ya puffSen yinede sor doktorunada belki öyle çağırır
Ovitrelle kuzumhangi iğneyi vuruldun canım, Ovitrelle mi yoksa gonapeptyl mi?
Ama hala iğne etkisi varsa yanıltabilir canım atıyorum bugün 50 çıkar iğne etkisi 2 güne azalacağı için 2 gün sonra 70 çıkar acaba olursunGaliba bu akşam kan vericem aklıma girdiler 2 tane kimyasalın var kan ver artışını gör en azından diye
canım ovitrelle vurulduysan beklemende fayda var.. en erken 12. günde çıkıyor diyorlar, yoksa iğnenin etkisiymiş. İnş hamilesindir ama :)Ovitrelle kuzum
O da çok doğru ay ne yapacağımı bilemedimAma hala iğne etkisi varsa yanıltabilir canım atıyorum bugün 50 çıkar iğne etkisi 2 güne azalacağı için 2 gün sonra 70 çıkar acaba olursun
2 Güncük daha bekle gaza gelme derimO da çok doğru ay ne yapacağımı bilemedim
İnşallah yeni yaşın minik civcivini getirirsorucam tatlım, 1 yaşıma daha bebeksiz giricem ya puff
inşallah canım artık o kadar uzak geliyor ki bu ihtimal bi gün minseo üyelik iptali diye görürseniz hiç şaşırmayın dükkanı kapatıp gidesim geliyorİnşallah yeni yaşın minik civcivini getirir
Olmaması kötü olmuş. Ben o kadar alıştım ki ne var ne yok öyle alıyorum. Yürüyüş yapma bahanesi olarak gidiyorum bazen.Burada online alışveriş yok bir de olsa da kendin almak gibi olmaz ki iyice kapandık alışveriş e gitsek diye bekliyoruz şaka gibi
Valla kuzum benimde öyle aslında umutsuzluk kıyılarında dolaşmaya başladım. Böyle size dediklerimi kendime diyemiyorum.inşallah canım artık o kadar uzak geliyor ki bu ihtimal bi gün minseo üyelik iptali diye görürseniz hiç şaşırmayın dükkanı kapatıp gidesim geliyor
aynı durumdayız kendimden hiç umudum yok bakalım bize ne göstericek kaderValla kuzum benimde öyle aslında umutsuzluk kıyılarında dolaşmaya başladım. Böyle size dediklerimi kendime diyemiyorum.
saçmalamainşallah canım artık o kadar uzak geliyor ki bu ihtimal bi gün minseo üyelik iptali diye görürseniz hiç şaşırmayın dükkanı kapatıp gidesim geliyor
Var canım Miss Bride S sedanur4004Kızlar muayneden çıktım 7 cm kist var dedi doktor kese falan yok henüz çok korkuyorum hiç rahat değilim başına gelen var mı
İnşallah canım korkuyorum bakalım içim bir türlü rahat etmiyor görene kadar kalp atışı duyana kadar. Off çok yoğunmuş valla sık sık takip et hatta boşluk olursa mesaj geliyor öyle ayarla hemen kaparsın.Aaaa olmuş baya harika hadi hayırlısı, minnoşun en minnoş halini göreceksin
Az önce baktım mayıs ortasına kadar randevu yok şehir hastanesinde. Alarm oluşturdum bakalım ne zamana gideriz artık
Canım bence olur genelde 2de falan çağırıyorlar ama denk gelmiyorsa iş günü falan çok sıkıntı olmaz bence. Sonra yine muhtemelen ilaca 3.veya 5.gün başlatırKızlar ilaç takibi için reglin 1. Günü muayeneye gitsem nolur?