Günaydın tekrardan, durumunda değişiklik olan var mı kızlar ?
@Nm88326 05.04.2021 9 AY GECİKME @Jane Jetgil 09.04.2021 10 AY GECİKME @Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME cukulatam 14.04.2021 21 AY Yusra-61 14.04.2021 30 AY @Uzaygemisi35 16.04.2021 10 AY @sleepy05 16.04.2021 10 AY
B bercestesi ye demiştim ama hadi sana diyimBana mı dedin cnms? Yanlışlıkla mı B bercestesi 'ne yazdın? Heveslenecek bak yapma öyle
yaa hayırlı olsun canım iğne mi verdi ? ne zaman aşılama olacak
ikiz olabilirKızlarr bu soruyu ablam için soruyorum hcg değerleri sırasıyla 2 günde bir 224, 535, 1637 az artış sıkıntı ama 3 kat artması sıkıntı olabilir mi?
İki dakkada karıştırdım yine ortalığı ama yanlış karıştı. SeninAa @NealStreet beni şeker bulmuyor musun yoksa üzülürüm
İki dakkada karıştırdım yine ortalığı ama yanlış karıştı. Seninminseo 'ye sarman gerekiyordu
Canım gayet işi artmış bi sıkıntı yok benceKızlarr bu soruyu ablam için soruyorum hcg değerleri sırasıyla 2 günde bir 224, 535, 1637 az artış sıkıntı ama 3 kat artması sıkıntı olabilir mi?
İnşallahikiz olabilir
Evet canım gonal f başladı, bugün kontrole gideceğim bakalım aşılama tarihi belli değil henüzB bercestesi ye demiştim ama hadi sana diyim
yaa hayırlı olsun canım iğne mi verdi ? ne zaman aşılama olacak
Hayırlısı olsun kuzumEvet canım gonal f başladı, bugün kontrole gideceğim bakalım aşılama tarihi belli değil henüz
Ben olamadım henüz tekrar kan vermeye geldim acileGünaydın tekrardan, durumunda değişiklik olan var mı kızlar ?
@Nm88326 05.04.2021 9 AY GECİKME @Jane Jetgil 09.04.2021 10 AY GECİKME @Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME cukulatam 14.04.2021 21 AY Yusra-61 14.04.2021 30 AY @Uzaygemisi35 16.04.2021 10 AY @sleepy05 16.04.2021 10 AY
İnşallah canımHayırlısı olsun kuzum
Anladım canım bizim de ml de 6 milyon çok düşük değil mi? Normalde 15 milyon olması gerekiyor sanırım ml de, ileri hız da yok sadece yavaş ileri var %33. Napıcaz bilmiyorum ben de bikaç ay zaman verdim bi yandan da tüp bebeği düşünüyorum. Gerçi çok deneme de yapmadık ama tüp bebek doktoru olmaz demiyorum fakat düşük ihtimal görünüyor dedi bu değerlerle doğal gebelik olması.Canm sayı 13 milyon hız düşük. Ürolojici verdi vitamin kesin garanti vermiyo tabi ama kadın doğumcu vitaminle sayı artıyor ama morfoloji düzelmiyo genelde dedi
Canimmm aşılama ve gonalf için rapor çıkarttın mi ??Evet canım gonal f başladı, bugün kontrole gideceğim bakalım aşılama tarihi belli değil henüz
Ben tüp bebek doktoruna muayene olmaya gitmiştim o esnada eşimin değerlerine de baktı düşük görünüyor dedi tabii doğal olarak. Sonrasında 1 kez daha yenilemesi iyi olur dedi canım ilk kez yaptırıyoruz testi. Doktor kendisi bir ilaç vermedi ama proxeed plus a başladık biz belki etkisi olur diye. Ayrıca üroloji doktoruna da mı gitmeliyiz acaba?Tek seferde mi böyle çıktı? Teyit etmek için en az bir kez daha görmek istiyorlar genelde 2-3 ay sonra. Takviye ya da ilaç verildi mi? Varikosel mi varmış, bakıldı mı düşük değerlerin kaynağı ne diye?
Haber ver bizede bugün belli olur aşılama günün kuzum hayırlı olsun tek seferde kal İnşaAllah hamişEvet canım gonal f başladı, bugün kontrole gideceğim bakalım aşılama tarihi belli değil henüz
Ürologa bi gidin derim. Elle muayene, usg, hormonlar, d vitamini bakılsın. Varikoselse ameliyat sonrası değerleri çok iyileşen ve doğal yoldan hamile kalan var. Belki çözülebilecek bir şeydir yaniBen tüp bebek doktoruna muayene olmaya gitmiştim o esnada eşimin değerlerine de baktı düşük görünüyor dedi tabii doğal olarak. Sonrasında 1 kez daha yenilemesi iyi olur dedi canım ilk kez yaptırıyoruz testi. Doktor kendisi bir ilaç vermedi ama proxeed plus a başladık biz belki etkisi olur diye. Ayrıca üroloji doktoruna da mı gitmeliyiz acaba?
Değerler aşağıdaki gibi maalesef canım
Sayı ml de 6 milyon
İleri hız %0
Yavaş ileri %33
Yerinde hareket%17
Hareketsiz %50
Morf. %1
Evet gitsek iyi olacak gibi bakalım çok sağolasın verdiğin bilgiler için :)Ürologa bi gidin derim. Elle muayene, usg, hormonlar, d vitamini bakılsın. Varikoselse ameliyat sonrası değerleri çok iyileşen ve doğal yoldan hamile kalan var. Belki çözülebilecek bir şeydir yani
Rica ederim. Güzel sonuçlar alırsınız inşallahEvet gitsek iyi olacak gibi bakalım çok sağolasın verdiğin bilgiler için :)