- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Benim doktor u az çok tanıdınız artık her şeye karşıSenin durum biraz farklı. Yine de doktoruna sor derim. Farklı bir etkileşim olmasın sonra
Çok geçmiş olsun cnaim benim. Sağlıklı beslenme ve vitamin iyi gelebilir.kızlareşim covid pozitif, her tğrlü öneriye açığım ot bok çer çöp
Çok tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah
Bence sen başka bir doktora git yaBenim doktor u az çok tanıdınız artık her şeye karşıklomene aşılama tüp bebek insülin direnci i için glifor her şeye karşı ben azcık ucundan alırım ya bi sey olmaz inşallah.
Eşine hangi vitamini verdi acaba?Kızlar eşim de morfoloji%1 ben de tek tarafta hidrosalpenks çıktı.Doktor 3 ay eşime ilaç vitamin verdi. Benimde 3 ay sonra duruma bakcak. Siz ne önerirsiniz. Yaşım 31 eşim 34 direk tüp bebek mi denesek
Adam doğal sevisme taraftarıBence sen başka bir doktora git ya
Kuzum çok geçmiş olsunkızlareşim covid pozitif, her tğrlü öneriye açığım ot bok çer çöp
Insalllahhgünaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
B bercestesi @cukulatam @Yusra30 @Uzaygemisi35sleepy05 @Paresilaaa @Pungar35 @Lavantakokusuu @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @gurbetgulu16 merakligzm fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Umuttllu @Masalmina @Mimariye @elcin123 @MEMUR54 @NealStreet @Miss Bride
Proxeed plus ve argimen plus bir de kendimiz E vitamini almayı düşünüyoruz. Hidrosalpenks tüpün sıvı ile dolarak şişmesiymiş. Laparoskopi ile açmayı deneyip olmazsa tüpün yumurtalıkla bağlantısını kesecek.yani tek tüpüm kalacak.Eşine hangi vitamini verdi acaba?
Sendeki hidrosalpenks durumunu ilk defa duydum, tedavisi varmıymış?
bu da akıl ama robot değiliz ya bi kere de siz beni etiketleyip günaydın diyin vicdansızlar@ipek_annesi @evrem92 @Nm88326 @Cartedor bakın sizi etiketlememiş, beni de maaşlı çalışan olduğum halde sona yazmış. Gelin başka başlık bulalım kendimize
senle konuşuyoduk zaten köfteeebeni hiçç yazmamış
hayırlı olsun tatlım sağlıkla büyüsün inşallah
selam canım ne zamandır istiyordunuz ? eş faktöründen dolayı aşılama önermez sanırım, sen filmi yeni mi çekilmiştin görüntü var mı filmin atabilir misin bi merak ettim. hidrosalpenkste laparoskopi öneriyorlar o tüpü alıp içindeki sıvı rahime yayılıp embriyo tutunmasına zarar vermesin istiyorlar. tüpte olsa sanırım öncelikle laparoskopi ister doktorun. 3 ay sonra duruma bakacak derken tekrar mı film çekileceksin ?Kızlar eşim de morfoloji%1 ben de tek tarafta hidrosalpenks çıktı.Doktor 3 ay eşime ilaç vitamin verdi. Benimde 3 ay sonra duruma bakcak. Siz ne önerirsiniz. Yaşım 31 eşim 34 direk tüp bebek mi denesek
Hepimiz öyle olması taraftarıyız da olmuyorsa napak? O da saçmalamasınAdam doğal sevisme taraftarı
Eşimin değerleri de kötü morfoloji%1 anomali%99. Proxeed plus ve argimen plus verdi. 2 yıl oldu ama rahim filmini yeni çekildim yeni çıktı benim hirosalpenksEşinin diğer değerleri nasıl? Hangi ilaç ve vitaminler verildi? Ne kadar süredir deniyordunuz?
Bencede ama ne yapcan iş adam prof ağzımı açmaya cesaret edemiyorumHepimiz öyle olması taraftarıyız da olmuyorsa napak. O da saçmalamasın
Hanım hanııııım biz buraya pirensesler gibi muamele göreceğiz sanıp geldik. Kandırmaç oynamaya deYilbu da akıl ama robot değiliz ya bi kere de siz beni etiketleyip günaydın diyin vicdansızlar
Evet canım tekrar film çekilip bakcak.bu da akıl ama robot değiliz ya bi kere de siz beni etiketleyip günaydın diyin vicdansızlar
senle konuşuyoduk zaten köfteee
selam canım ne zamandır istiyordunuz ? eş faktöründen dolayı aşılama önermez sanırım, sen filmi yeni mi çekilmiştin görüntü var mı filmin atabilir misin bi merak ettim. hidrosalpenkste laparoskopi öneriyorlar o tüpü alıp içindeki sıvı rahime yayılıp embriyo tutunmasına zarar vermesin istiyorlar. tüpte olsa sanırım öncelikle laparoskopi ister doktorun. 3 ay sonra duruma bakacak derken tekrar mı film çekileceksin ?
Evet canım tekrar çekilip bakılcak.bu da akıl ama robot değiliz ya bi kere de siz beni etiketleyip günaydın diyin vicdansızlar
senle konuşuyoduk zaten köfteee
selam canım ne zamandır istiyordunuz ? eş faktöründen dolayı aşılama önermez sanırım, sen filmi yeni mi çekilmiştin görüntü var mı filmin atabilir misin bi merak ettim. hidrosalpenkste laparoskopi öneriyorlar o tüpü alıp içindeki sıvı rahime yayılıp embriyo tutunmasına zarar vermesin istiyorlar. tüpte olsa sanırım öncelikle laparoskopi ister doktorun. 3 ay sonra duruma bakacak derken tekrar mı film çekileceksin ?
Canim cok gecmis olsun biz bol bol kekik cayi ve limonlu su ictik hem c vitamini olması açısından hem de kanı sulandirsin diye bunun yanında bol bol meyve yedik et suyu kemik suyu çorba tükettik ev yapımı yoğurt ve tursu da cok iyi geliyormuş biz mideden dolayi turşu yiyemedik ama sizde mide sıkıntısı yoksa bol bol turşu tüketin ilac takviyesi olarak d vitamini ve c vitamini tablet de kullandik.Rabbım sifa versin cnm umarım sana da bulamamıştır ama aynı ev içinde imkansız gibi bisey oluyorkızlareşim covid pozitif, her tğrlü öneriye açığım ot bok çer çöp