- 6 Şubat 2016
- 2.675
- 2.603
- 33
8.73 tü ilk değerim 50 verdi 1 ay sonra yine gittim bu sefer 4.17 olmuş 75 lik verdi gebelik düşündüğüm için o zaten arttırcak dedi 1 ay sonra yine gittim bu kez az düşmüş istediim değerde değil dedi 3.17 olmuş gitmeden 2 gün öncede bebek için tedavi gördüğüm hastahanede 2.17 çıkmıştı 2 gün sonra yükselince bunu doktora sordum o zaman dalgalanmalar var demekki dedi 100 lük verdi en son gidemedim iş yerinden izin konusunda sıkıntı olunca özele gittim bu kez başka birine cumartesi günü sonuç böyle çıktı korkuyorum çatlatma iğneside oldum önümüzdeki hafta gebelik testi yapcağım buda böyle çıkınca üzüldüm kötü bişeymi bu sonuçlarım yayani cnm bana biraz düşük geldi... bana önce 50 verdi, sonra kan değerime baktı, yetmemiş dedi 100 e yükseltti, ben uyuyamıyorum gece uykum kaçıyor hep iş yapasım geliyor, çok aktifim etrafta fır fır dönüyorum, gözlerim çöktü uykum var ama uyuyamıyorum dedim, fazla geldi o zaman dedi 50lik yaptı. şuan iyi. 3 ayda 1 kontrol ediyor ama. senin önceki değerler kaç?