Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben de salaklık deyince bir şey sandım kız. Saçmalama sperm zaten 3 gün yaşıyor. Senin kocanınki 3 ay bile yaşar hatta 🤣🤣nsqçmalama hem bu sabahı değerlendirince de denk gelmiş sayılır gün aşırı yeterli oluyor zaten. Ama önceki günlerden spermler zaten hazır asker orada bekliyordur merak etme 🤗
Hatta bunlarda spermler o kadar kalabalık ki Turan taktiği de deniyor olabilirler 🤣 Her şey olası
Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz 😂
Kızlar ben bugün çok kaçırdım ya bugün yumurtlama olurken ateşin mi yükseldiydi senin şimdi hatırladım Sanki böyle bişi görmüştüm 😬 minseo minseo
Aynen canım 37 idi bugün

Ay hadi İnşallah ilk güzel haberi R Random3 ten qlalım sonra devamı gelecek inşallah 🤗

Ennn güzeli valla harika canım. Şimdiden hiç strese girme hepsini zamanı gelince öğreneceksin. İnşallah böyle devam edersin ve hayatta böyle bir insan oluvermişsin belki de🤗
Aşırı ötesi kaygılı bir arkadalım hamile kaldığında yandık demiştim her gün bir krizle gelecek fwlan. Kız öyle rahattı ki o süreçte inanamazsın. Baya rahat bir insan oldu hamilelik ve doğumdan sonra 🙈 senden de o performansı bekliyorum 🙈

Ben de salaklık deyince bir şey sandım kız. Saçmalama sperm zaten 3 gün yaşıyor. Senin kocanınki 3 ay bile yaşar hatta 🤣🤣nsqçmalama hem bu sabahı değerlendirince de denk gelmiş sayılır gün aşırı yeterli oluyor zaten. Ama önceki günlerden spermler zaten hazır asker orada bekliyordur merak etme 🤗

Aynen öyle katılıyorum ben de 🤗

Ohh valla harika. O oda spreyinden biz de alalım 🤣
Şu mübarek günde bal damlayan ağzını yirim 😂 inşallah.. Hem kendim, hem sizin için dua edicem 🙏

Benimki de üstümde çamaşırla falan görürse "Olayımız mı var" diyor. Canım benim ya öyle de romantik 😍
Hadi yaz olsa neyse de, soğukta gecelikle yatmak zor ya, ne kadar doğalgaz bütün evde açık da olsa üşüyorum ben. Ama başka seçenek yok. :KK70: Kocam gidince pijamaları çift kat giyiyorum anca ısınıyorum. Yazık bana.

Yarın pazar zaten. Mecbur öyle bir müdahale olmadan deneyeceğiz. Bakalım hallederiz inşallah. İğnesi böyle bak bana bayağı uzun geldi. Köküne kadar da soktu
Eki Görüntüle 2811170
Canim hayirli olsn oncelikle tedavin, tesaduf gordum mesajini, benim herhalde bu uctan en az 100 kere kullanarak igne yapmisimdir, hani demstm ya prolutex sbh aksm
kullaniyorum diye bu ucu kullaniyorum ben de hala, kndini ne kdr rahat birakirsan o kdr rahat edersin, derin nefes alip o an deneyebilirsin, inan alistin mi gercekten acimiyor, insulin igne ucu zatne bunlar, rutin kullanan bircok insan var, benim ilk zmnlar 15 dk suruyordu hilafsiz, suan 2dkkada bitiyor, ben gonal f de kullandm ovitrelle de bir de baska 2 ya da 1 tane daha vardi, hepsinin ayni oldugunu soyleyebilirim sadece yumurta catlamasin diye en son verilen bi igne var o cok cok az yakiyor, onun haricinde digerleri hep ayni, ben de ilk saglik ocagina vs giderim diye dusunuyordum ama inan baskasi yaptiginda bnm canim daha fazla yandi

Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz 😂

Aynen canım 37 idi bugün
Öyle valla @NealStreet haklı turan tekniği de olabilir 🤣🤣

Çok güzel bebeğim en azından yumurtlama olmuş şimdi böyle regle yakın düşmezse ben umut var diyorum hala 🙈
Şu mübarek günde bal damlayan ağzını yirim 😂 inşallah.. Hem kendim, hem sizin için dua edicem 🙏
İnşallah canım ben de hep dualarımda sizleri sayıyorum 🤗
Bir gün pijamayla görse, hayırdır diyo. Alıştırdım heralde napiyim. :KK70:
Hahahah çok tatlı ya 🤣 ben valla bir senedir evde sürekli pijamalarla hayatımı idame ettiriyorum 🤣 arada bir dışarı çıkmsm gerekir de koy t-shirt giysem bile oo ne güzel olmuşsun falan oluyor 🤣 benimki de o halime alıştı🤣

Hadi yaz olsa neyse de, soğukta gecelikle yatmak zor ya, ne kadar doğalgaz bütün evde açık da olsa üşüyorum ben. Ama başka seçenek yok. :KK70: Kocam gidince pijamaları çift kat giyiyorum anca ısınıyorum. Yazık bana.
Benim kışın o şekilde yatabilmem için doğalgazın 463 dereceye ayarlanmış olması lazım 🤭 Onda da kendisi buhar olup uçacağı için mümkünatı yok bizim denklemde böyle bir şeyin

Hahahah çok tatlı ya 🤣 ben valla bir senedir evde sürekli pijamalarla hayatımı idame ettiriyorum 🤣 arada bir dışarı çıkmsm gerekir de koy t-shirt giysem bile oo ne güzel olmuşsun falan oluyor 🤣 benimki de o halime alıştı🤣
Geçen geldiğinde gideceği gün pijama giydim diye dört beş kere geliyorum ama bakımlı ol, hamilelikten kendini saldın diye laf çarpıttı, çarpıtmadı söyledi hatta direkt. :KK70:
Nasıl pijamayla gezeyim, kendi evimde pijama giyme özgürlüğüm yok benim, daha ne diyim. :KK70:

Canim hayirli olsn oncelikle tedavin, tesaduf gordum mesajini, benim herhalde bu uctan en az 100 kere kullanarak igne yapmisimdir, hani demstm ya prolutex sbh aksm
kullaniyorum diye bu ucu kullaniyorum ben de hala, kndini ne kdr rahat birakirsan o kdr rahat edersin, derin nefes alip o an deneyebilirsin, inan alistin mi gercekten acimiyor, insulin igne ucu zatne bunlar, rutin kullanan bircok insan var, benim ilk zmnlar 15 dk suruyordu hilafsiz, suan 2dkkada bitiyor, ben gonal f de kullandm ovitrelle de bir de baska 2 ya da 1 tane daha vardi, hepsinin ayni oldugunu soyleyebilirim sadece yumurta catlamasin diye en son verilen bi igne var o cok cok az yakiyor, onun haricinde digerleri hep ayni, ben de ilk saglik ocagina vs giderim diye dusunuyordum ama inan baskasi yaptiginda bnm canim daha fazla yandi
Ayy sahi mi? Sağ ol. Bakalım ilk denememi yarın yapacağım. Başa gelen çekilirmiş. Deneyelim de olmazsa yine giderim ben. "Yanlış yere mi yaptım? Yanlış şekilde mi yaptım?" diye tedirgin olurum diyordum ama kendime iğne batırma fikrinin şeysi bunların da önüne geçti 😁 Teşekkürler bu arada 🌸

Benim kışın o şekilde yatabilmem için doğalgazın 463 dereceye ayarlanmış olması lazım 🤭 Onda da kendisi buhar olup uçacağı için mümkünatı yok bizim denklemde böyle bir şeyin
Hahaha aynen öyle. Ben pijamalarımın paçalarını bile çoraplarımın içine sokuyorum 🤣🤣 kat kat çorap patik kazak hırka ohooo 🤣🤣 astronot gibiyim evde kışın
Geçen geldiğinde gideceği gün pijama giydim diye dört beş kere geliyorum ama bakımlı ol, hamilelikten kendini saldın diye laf çarpıttı, çarpıtmadı söyledi hatta direkt. :KK70:
Nasıl pijamayla gezeyim, kendi evimde pijama giyme özgürlüğüm yok benim, daha ne diyim. :KK70:
Aboo durum fena valla 🤣 sen de aynı performansı bekliyor musun ondsn🤣

Ben bakımlı olsam "Bir yere mi gidiyoruz?" diye gözleri yuvalarından fırlar. Corona çıktı çıkalı güzergahımız market, hastane ve yürüyüşe olduğu için döndürüp döndürüp aynı kıyafetleri giyiyorum. Farklı bir şey giyince "Ooo yeşil kazak" falan diyor bazen ahshsnnsnd

Ben bakımlı olsam "Bir yere mi gidiyoruz?" diye gözleri yuvalarından fırlar. Corona çıktı çıkalı güzergahımız market, hastane ve yürüyüşe olduğu için döndürüp döndürüp aynı kıyafetleri giyiyorum. Farklı bir şey giyince "Ooo yeşil kazak" falan diyor bazen ahshsnnsnd
İki gün üst üste aynı kıyafetleri giyebilen insanlara özeniyorum. Hayır her kıyafette olmuyo, koca göbekle gecelik giysem angelina jolie mi olcam. :KK70:

Çok güzel bebeğim en azından yumurtlama olmuş şimdi böyle regle yakın düşmezse ben umut var diyorum hala 🙈
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah 🙏
Hahaha aynen öyle. Ben pijamalarımın paçalarını bile çoraplarımın içine sokuyorum 🤣🤣 kat kat çorap patik kazak hırka ohooo 🤣🤣 astronot gibiyim evde kışın
Al benden de o kadar pijamaları çorabın içine sokuyorum bi de 10 senelik kalın bi yün hırkam var onu giyiyorum üstüme 😆

Ben üstümde pikeyle geziyorum evde 😆
Ferritin 20 nani nani nani nani 🚑
Aboo durum fena valla 🤣 sen de aynı performansı bekliyor musun ondsn🤣
Heeeeeh doğru soru. Biz çift olarak paçozuz mesela 🤪

İki gün üst üste aynı kıyafetleri giyebilen insanlara özeniyorum. Hayır her kıyafette olmuyo, koca göbekle gecelik giysem angelina jolie mi olcam. :KK70:
Normalde giyemiyordum da corona bütün olmazları oldurdu. Yazlıklarımı temmuzda çıkardım bu sene 🤣 az daha beklesem yeniden kış geliyordu 😁

• Beğen
Reactions: niw
Bende pembe kalın polar pijamalarımla geziyorum, altınada takım patikler. Gerçi benimki çok tatlı oluyorsun böyle der 🤣
Pijamalarımla bütünleştim artık zaten her daim üşüyorum kimse beni onlardan ayıramaz 😂
Benim ferritin 10’a çıktı anca ya, ilaçları günde 2 ye çıkardık.

X