Ben de başta acaba ben miyim dedim ama benimki balık tutmuyor. Oyun oynuyor ahshhddjbana senmişsin gibi geldi ama neyse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de başta acaba ben miyim dedim ama benimki balık tutmuyor. Oyun oynuyor ahshhddjbana senmişsin gibi geldi ama neyse...
kaderin böylesine yazıklar olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyorKahveyi bıraktırdım ben ona çocuk olana kadar. Sadece regl olduğumda içiyordu kaç aydır. Sahiden aşırı yüksek bir kalemdi o bir yandan iyi oldu ahshhddj Zaten bir yere gittiğimiz yok ki. Annemlerle bile görüşmüyoruz. Kapıdan görüp geliyorum zaten yürüme mesafesinde onlar. Bursa'ya eşimin annesini hastanede ziyaret için günübirlik gidiş gelişimiz bize 600 tele'ye patladı. Hsg 800. Spermiogram 200 bir şey. Kafa doktoru 300. Bir de tüpçüye peşinat verdik. Bu ay bize sağlam girdi
aynı kapıya çıkıyorBen de başta acaba ben miyim dedim ama benimki balık tutmuyor. Oyun oynuyor ahshhddj
bende yapmıstım koyuluk vardı ıkı cızgı esıt degıldı senınkı gıbıydı ama gebelık yoktu sanırım cızgı kontrol cızgısıdınden daha koyu olursa gebelık olabılıyor kesın olmamakla bırlıkteMerhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da
De get. Ben perdelerle konuşmuyorum ki. Konuşuyor muyum acaba dur bi sorup geleyimaynı kapıya çıkıyor
Kendime bunu gönderiyorumkaderin böylesine yazıklar olsun demekten başka elimden bir şey gelmiyor
Kadın çıtır delikanlı aldı tabi ,ateş sönmez adam 50 yaşına da gelse böyle gözükecek eminim
Gebelik olabilir 4 gün geçikme varsaMerhaba. Reglim 4 gün gecikti evde gebelik testi yoktu diye ovulasyon testi yaptım. Böyle olması normal mi? Tam bilmiyorum da
Unutmayın unutmayın. Seks mühim ahshhsjdKadın çıtır delikanlı aldı tabi ,ateş sönmez adam 50 yaşına da gelse böyle gözükecek eminim
Bize yasak var zaten tatlı kuş, lekelenmem olduğu için bizim uzun süre böyle devam eder büyük ihtimal ,sonrada unutur gideriz
cukulatam ne zaman hsg çekilecekti?
Güzel sonuçlar çıkar inşallah canımyarın sabah 7
Yaz bize çıkınca. Hemen verirler zaten sonucu. Güzel haberlerle gelyarın sabah 7
Güzel sonuçlar çıkar inşallah canım
Yaz bize çıkınca. Hemen verirler zaten sonucu. Güzel haberlerle gel
Ben de sormuştum. Hafif lekelenmeler sorun olmaz dedi kadıngüzel haberlerle gelirim inşallahhhhh
benim lekelenmem hala bitmedi arayıp sordum problem olmaz dediler olmaz herhalde
E iyi bari çok heyecansızım neden böyle gajshsjshsjBen de sormuştum. Hafif lekelenmeler sorun olmaz dedi kadın
Hadi inşallah hayırlısıyla atlat bunudaE iyi bari çok heyecansızım neden böyle gajshsjshsj