- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
İnşallah canımcokguzel engel ortadan kalktı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımcokguzel engel ortadan kalktı yani
Hadi gözün aydın:)@Uzaygemisi35 @NealStreet sağda yapışıklık varmış, açılmış kızlar
Kızlar Ada tıp Pendik te rahm filmi anestezisiz 750 anestezili 1000 TL dediler
ben ecohmar da çekilmiştim anestezi istemedim çok rahat ve kolay oldu hatta bende de tıkanıklık vardı 2. ilaç ile sağ taraf açıldı çok hafif karın bel ağrısı yaşadım reg olacak gibi sonra geçti. orayada bakabilrisin ben mmenun kalmıştım canımKızlar Ada tıp Pendik te rahm filmi anestezisiz 750 anestezili 1000 TL dediler.
Canım kadıköy sonomed 800 tl anestezisiz ve 5 dakikada çekiliyor. Memnun kalmayan yok gibi bir şey. Oraya git direk ucuzda değilmiş pendikteki, anesteziye de hiç gerek yok.Kızlar Ada tıp Pendik te rahm filmi anestezisiz 750 anestezili 1000 TL dediler.
Hadi ben randevu alıyorum. Ne zamana alayım? Tarih ver@Uzaygemisi35 @NealStreet sağda yapışıklık varmış, açılmış kızlar
Falefiz03 ben de Sonomed'i tavsiye ederim. Hem fiyat çok farklı değilmiş hem de daha bilindik bir yer. Bu ay başında çektirdim ben deCanım kadıköy sonomed 800 tl anestezisiz ve 5 dakikada çekiliyor. Memnun kalmayan yok gibi bir şey. Oraya git direk ucuzda değilmiş pendikteki, anesteziye de hiç gerek yok.
Aman aman istemem yaa bi daha ki randevum kese görmeye gitmek olsun ona alabilirsin bakHadi ben randevu alıyorum. Ne zamana alayım? Tarih ver
@Uzaygemisi35 @NealStreet sağda yapışıklık varmış, açılmış kızlar
Olmaz hepimizi hop oturup hop kaldırdın burda. Ben baştan sözümü verdim. Bir daha gideceğiz. Açacaklar açık tüplerini banne Keseye ayrıca gidersinAman aman istemem yaa bi daha ki randevum kese görmeye gitmek olsun ona alabilirsin bak
HSG ücretini ısmarlıcaksan olurOlmaz hepimizi hop oturup hop kaldırdın burda. Ben baştan sözümü verdim. Bir daha gideceğiz. Açacaklar açık tüplerini banne Keseye ayrıca gidersin
Ülen gitti paralar nerden hatırlattın piiiiHSG ücretini ısmarlıcaksan olur
benim allahtan bi işe yaradı yapışıklık falan açıldıÜlen gitti paralar nerden hatırlattın piiii
ahahshjs deli ya. Yarasın çocuğuma mı diyon? Ben yazmaya karar verdim yeniden ya. Bakalım her şeyiyle kaça patlayacak bize. Kocam bugün diyor ki "Sen doktorun yanındayken bi hesap yaptım. Bu ay sonuna kadar başka bir harcama yapmasak iyi olur". Mantıklı geldi bana da. 9 gün var. Bir şey yemeyiz nolcakbenim allahtan bi işe yaradı yapışıklık falan açıldı
Kredi kartını yok edin, temel besin maddelerinizi alıp eve kapanın eşin de kahveyi azaltsın kahvenin kilosu ne kadar haberi var mıahahshjs deli ya. Yarasın çocuğuma mı diyon? Ben yazmaya karar verdim yeniden ya. Bakalım her şeyiyle kaça patlayacak bize. Kocam bugün diyor ki "Sen doktorun yanındayken bi hesap yaprım. Bu ay sonuna kadar başka bir harcama yapmasak iyi olur". Mantıklı geldi bana da. 9 gün var. Bir şey yemeyiz nolcak
Doktor gördü mü? LH yok mu? Estradiol çok hafif düşük gibi sanki ama bazı doktorlar normal diyor 20 üstüneİyi günler ben ilk defa hormon tahlili yaptırdım sonuçlar bana göre normal geldi siz de bakar mısınız lütfen? Eki Görüntüle 2806797
bana senmişsin gibi geldi ama neyse...Keziban hanginizse derhal çıksın ortaya. Kesin burda, hissediyorum
Eki Görüntüle 2806896
Kahveyi bıraktırdım ben ona çocuk olana kadar. Sadece regl olduğumda içiyordu kaç aydır. Sahiden aşırı yüksek bir kalemdi o bir yandan iyi oldu ahshhddj Zaten bir yere gittiğimiz yok ki. Annemlerle bile görüşmüyoruz. Kapıdan görüp geliyorum zaten yürüme mesafesinde onlar. Bursa'ya eşimin annesini hastanede ziyaret için günübirlik gidiş gelişimiz bize 600 tele'ye patladı. Hsg 800. Spermiogram 200 bir şey. Kafa doktoru 300. Bir de tüpçüye peşinat verdik. Bu ay bize sağlam girdiKredi kartını yok edin, temel besin maddelerinizi alıp eve kapanın eşin de kahveyi azaltsın kahvenin kilosu ne kadar haberi var mı