minseo canım geçmiş olsun atlattın şükür. Biliyorum hepimizin dedikleri, doktorun söyledikleri ayrıca senin kafandakiler karmakarışık olmuş durumda.. Emin ol bu şekilde eğer hamile kalsaydın şu anki durumundan bin kat kötü olacaktın çünkü dış gebelik ihtimali inanılmaz yüksek. Ben yaşadım ve iç kanamayla farkedildi nerdeyse şoka giriyormuşum. Tabi laporoskopiyle gitti tüp. Halbuki daha önce çekindiğim hsg de böyle bir şey çıkmamıştı
Bir anda gelişmiş olabilir ya da kürtajdan sonra olmuş olabilir çünkü kalbi duran bir gebeliğim olmuştu. Ee sonra Kaldı mı bir tüp. Bende kendimi çok zor topladım bir yıl denedik olmadı 2 aşılama bir tüp denedik olmadı ama sonra kendiliğinden rabbim nasip etti tek tüple hamile kaldım. Ama benim miniğimin yaşayacak ömrü yoktu.. yani tek tüple de hamile kalıyorsun tabiki de..
Sonrasında benim tek kalan tüpümün alınması da senin gibi boğum boğum olmasıydı. Ama Rahime sıvı geçişi de vardı. İstersen içini temizleyip şans verelim tek tüpün sonuçta dedi tüp doktorum ama tekrar genişleyip dış gebelik olma ihtimali yine var dedikleri için ben aldırmıştım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemedim. Doktorunla detaylı görüştükten sonra en hayırlı kararı verirsin inşallah canım. Rabbim nasip ettikten sonra hangi yolla gelirse gelsinler miniklerimiz