- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Kızım nerden buluyosn bu videoları yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kapılara yığılın bize doğru geliyorFB da gitmiş diyollaaa
Safları sıklaştıralımKızlar kapılara yığılın bize doğru geliyor
Ahahha bak tukurup geliyorumGelcem doktorunla ben konuşacağım, diplomatik kriz çıkacak, o olacak. Deli mi ne "Benim kendi yumurtam da var. Siz tenezzül edip alsaydınız belki şimdi hamileydim" deseydin geri dönüp.
Tükür yüzlerine gel bacım biz burda yaptırcaz kendi yumurtamızla inşallah
Evrakimi bile hazirliosunuz haa mecbur gelicem artik
Evet kuzu baskasinin yumurtasiKız nakil nasıl oluyo başkasının yumurtasını mı alıyorsun?
Hahahaha ben de senin mesajı okurken güldüm ay onu ben gözlerim kanayan kadar okudum ya şok şok
Yok kuzumm sigorta yuzunden yapmiyolar. Bazi yerler bes alti yapmiyomus dusun...Aaa manyak mı ne. Kendi derdi var bence onun. Saçını başını yolası geliyor insanın. @NealStreet in dediği gibi o yumurtayı toplasalardı belki hamileydin. Hayret bişi ya. Değiştiremiyor musun bu kadını sen?
Aa üstüme iyilik sağlık e o senin çocuğun olmaz ki taşıyıcı anne olursun ne saçma şeyEvet kuzu baskasinin yumurtasi
Oha karı sapıtmış mı ne Gel bacım sen Türkiyeye Allasen burda yaptırEvet kuzu baskasinin yumurtasi
Tuttu da paramı vermiyor minseo Dolandırmaya mı çalışıyorsun beni? Çıkarım bak Müge Anlı'ya. Bak çıkarım!!!Aaa manyak mı ne. Kendi derdi var bence onun. Saçını başını yolası geliyor insanın. @NealStreet in dediği gibi o yumurtayı toplasalardı belki hamileydin. Hayret bişi ya. Değiştiremiyor musun bu kadını sen?
Canım özlüyoruz valla arada ses et aynen bu kız beni de koparıyor minseo acaba topiği aktif tutsun diye adam tuttu da para mı veriyor diye düşünüyorum @NealStreet. çık çık oralarda o topiklerde ortalık çok karışık gel sen mis gibi herkes gün sayıyor burda birileri bir şeylere. İnşallah hayırlısı olsun canım kısmet tabi
Valla ya aynen böyle desin. Bence de.
Hahaha kalsın canım herkesin kayınvalidesi kendine aşırı doz kayınvalide herkese zarar
Geciktim az. Çay kaldı mı? Ben şekersizBahçeye odun koyup semaveri yakcam koşun
Amma çok heyecanlıydı napimTuttu da paramı vermiyor minseo Dolandırmaya mı çalışıyorsun beni? Çıkarım bak Müge Anlı'ya. Bak çıkarım!!!
Gitti bizi garip garip başlıkların içine attı kendi çıktı yav. Depresyona girmeme ramak kalmıştı gece. Uyuyamadım sinirden. Öyle başlık paylaşmasın bir daha burda hallahallaaa
Gel anacım ben sana özel demlerim bunlar 40 50 kisi gittiler yildizsavascisi nin kayinvalidesine sana kalır mı hic çayGeciktim az. Çay kaldı mı? Ben şekersiz
Exxen mi aldınız@NealStreet exxen de gibi diye bi dizi var onu izle denk gelirsen tam bizim kafalar
Almadık altta açıkladımExxen mi aldınız
Sen de mi o yöneticilerden oldun, yazzzık!Daha dün konuştuk eşimle exxen satın alan insan var mı ya diye siz misiniz o ? Ne var kız burda nedir yani olayı nedir noluyor yani napıyolar ne var yani ne??
(Ben sizin gibi uygun videolu komikli laf sokma yapamıyorum da @NealStreet bu duruma uygun bir video ekleyebilir misin canım aşağıya bu mesajı alıntılayıp?) Bu da şey gibi oldu mailde yazıp yazıp bunu böyle yapalım diyip iş kitleyen yönetici gibi
Napayım şansını çok zorlatıyor o da. Haksız mıyımAy cnm inanki okumadığım hic bi sayfa yok topikte aslinda bu dönem çok yoğun derslerim ama kopamıyorum bu topikten bana moral oluyor girmek mesajlarınızı okumak arada hamile haberlerini duymak falan cok etkiliyor beni pozitif yönde ama az once mesajda yazdığım gibi okuyorum okuyorum bi bakmisim sayfadan çıkmışım mesaj yazamadan
minseo cnm yaptın mı öyle bisey @NealStreet i parayla mı tuttun itiraf et ay ozellikle gecen senin eşinin spermlerle ilgili yorumuna iki gün güldüm aklima getirip getirip dedi ya senin eşinin spermi hepimizin kocasının spermlerinin toplamına eşit olduğu için sigisamiyorlardir ondan üst uste binip yapisiyorlardir diye koptum ona ya esim dedi niye gülüyorsun anlattım o da güldü baya @NealStreet Allah iyiliğini versin cnm seni de tez zamanda güldürsün evine neşe dolsun minik bir kuş konsun senin de yuvana
Haftada 1 izliyomBunun hastasıyım ya. Uzun versiyonunu izle ahshhsjs
Kuzum beni düşünen yok ki herkes goygoy peşindeminseo kuzum yarın senin randevun vardı film için, son 6 sayfaya baktım ama hiç o konuya denk gelmedim randevun kaçta, hazır mısın
Ay sonucu da hemen çıkıyor değil mi? Bir şey varsa anında görünüyordu sanki eminim bir şey çıkmayacak ama heyecanın normal tabiKuzum beni düşünen yok ki herkes goygoy peşinde
yarın 12,30 gibi canım çok heyecanlııııı
Evet canım zaten eşim de olacağı için başımda o doktordan öğrenir her şeyi video ya çekcem seni diyoAy sonucu da hemen çıkıyor değil mi? Bir şey varsa anında görünüyordu sanki eminim bir şey çıkmayacak ama heyecanın normal tabi