Var mı öyle bir şey hiç görmedim bakayımKokusuz bebek çamaşır yumuşatıcıları var onlardan al ama sirke koyma makine elinde patlar ben bu sektörde çalışıyorum az çok biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı öyle bir şey hiç görmedim bakayımKokusuz bebek çamaşır yumuşatıcıları var onlardan al ama sirke koyma makine elinde patlar ben bu sektörde çalışıyorum az çok biliyorum
Var var Googlela bakVar mı öyle bir şey hiç görmedim bakayım
hee bende seni ona havale ediyorum ozamaannLanet olsun sizin kafalarınıza
Ben seni artık @NealStreet e havale ettim o güzel hallediyor bu işleri
Seda Sayan ruh ikizim
Ben bingo oksijen alıyorum memnunum. Şey yap bi kazan temizliği yaptır şu çamaşır mak temizleyiciler var kazan kirlendiyse o yüzden verimli yıkamıyor olabilir.
çok sağol canım çok teşekkür ederim allah razı olsun çok duygusalım bu ara galiba hep bir akmayı bekliyor bu yaş..Kızlar ozmut arkadaşımız İstanbul da doktor arayışında şuan, gidip memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? (istanbul dışında yaşayan varsa dikkate almasın)
ipek_annesi cukulatam istanbulsultani mell_in_shell z e y n o m D Duhanin annesi @NealStreet
ne demek canım yardımcı olur arkadaşlarımızçok sağol canım çok teşekkür ederim allah razı olsun çok duygusalım bu ara galiba hep bir akmayı bekliyor bu yaş..
herkese şimdiden çok teşekkür ederimne demek canım yardımcı olur arkadaşlarımız
Gebze Jhon hopkins Anadolu sağlik hastanesi ,bayan hoca olarak zeynep hanım ,erkek nuri bey.Kızlar ozmut arkadaşımız İstanbul da doktor arayışında şuan, gidip memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? (istanbul dışında yaşayan varsa dikkate almasın)
ipek_annesi cukulatam istanbulsultani mell_in_shell z e y n o m D Duhanin annesi @NealStreet
Ilac dozun ne kadar senin canim? Belki dozunu azaltir veya hic ilacsiz asilama yapabilirErkekler öyle dimi hepimizinki öyle ah bu erkekler, erkeklerimiz.. ne diyeyim onların daha fazla zamana ihtiyacı oluyor gerçekten biz hayatta da çok daha çabuk olgunlaşıyoruz genelde. O nedenle onlarda fikirlerin olgunlaşması da baya zaman alıyor.
İnşallah dediğin gibi olur canım. Evet benim de umudum yumurtalıklarımın ilaca iyi yanıt vermesi. Ama işte yumurta var sperm var yol açık döllenme tutunma olmuyor. Bence aşılama gerçekten bu durumda benim işimi belki kolaylaştırabilir. Ama aşılamada da çok yumurta istemiyorlar ya. O nasıl olur bilemiyorum
Güzel bir şeymiş osteapat ama dediğin gibi emin ellere gitmek lazım. Aynen canım ben daha Ergenken sırt kısmımda kasıklarımda falan ağrılar olurdu. O kan dışarı akıyor ve içeride bir nevi enfeksiyon yapıyor işte gerçekten tam da dediğin yara gibi. Vücutta sürekli bir inflamasyon tepkisi var yani dişimiz iltihap kapmış şişmiş gibi düşün onun kim bilir nerelerimizde olduğunu düşün sevinirim canım, hele birkaç gündür sırta baya vurdu benim. Başka bir şey de olabilir ama aman her şeyden bu hastalık çıkabilirmiş gibi geliyor. Zaten bu alanda uzman çoğu hekim bu çok yönlü, pek çok farklı alan doktorunun birlikte çalışması gerektiği bir jastalık olduğunu kabul ediyor. Sadece jinekolojinin işi değil yani.
İnşallah canım aynen öyle. Azcık para biriktireyim de ben öyle kalkışçam her seçeneğe hazır olmak istiyorum sanırım
Evet ya. Üstelik aşılamada çok yumurta istemiyorlar.senin tek gelişmiş olması bulunmaz fırsatmış. Boşa bir döngü yakmak yerine denenebilirdi yani.
Aynen canım inşallah
ozmut İstanbul'un neresinde?Kızlar ozmut arkadaşımız İstanbul da doktor arayışında şuan, gidip memnun kaldığınız tavsiye edeceğiniz doktorlar var mı ? (istanbul dışında yaşayan varsa dikkate almasın)
Klomen 50mg günde 2 defa içiyorum canım tek seferde. Yani toplam 100 mg. Olabilir valla bilmiyorum o noktaya gelirsem çok heyecanlıIlac dozun ne kadar senin canim? Belki dozunu azaltir veya hic ilacsiz asilama yapabilir
çok sağol canım allianz tamamlayıcı sağlık sigortam var geçerli midir bilmiyorum ama artık onu sorun etmeyceğim yete ki iyi bir doktor bulabiileyim.Gebze Jhon hopkins Anadolu sağlik hastanesi ,bayan hoca olarak zeynep hanım ,erkek nuri bey.
Özel sağlik sigortası varsa çok daha avantajli olur.
Onun dısında sleepy05 de medikal parka gidiyordu pendikte.oda yazar gorunce
Ataşehir, maltepe canımozmut İstanbul'un neresinde?
Bence oyle olabilir kuzumKlomen 50mg günde 2 defa içiyorum canım tek seferde. Yani toplam 100 mg. Olabilir valla bilmiyorum o noktaya gelirsem çok heyecanlı
Ben avrupa yakasındayım canım, yakın değil sanaAtaşehir, maltepe canım
Benim o taraflarda önerebileceğim yok maalesef sleepy05 'nin doktoru Maltepe'de. O memnundu sankiAtaşehir, maltepe canım
çok sağol canım aynen bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBen avrupa yakasındayım canım, yakın değil sana
anadolu yakasında olması yeterli canım eğer anadolu yakasındaysa önereceğin doktorlar. konum çok öenmli değil giderim bi şekilde:)Benim o taraflarda önerebileceğim yok maalesef sleepy05 'nin doktoru Maltepe'de. O memnundu sanki
Canım sana gebze uzak kalabilir o halde, sana yakın yeditepe unv. hastanesi de olabilirAtaşehir, maltepe canım