- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Keskeeee adağim var bu ay olursa gerçekten mucize olurneyse ki tüp bi bir seçenek var çok şükür. bu ay bi mucize olur inşallahta hiç tüpe gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keskeeee adağim var bu ay olursa gerçekten mucize olurneyse ki tüp bi bir seçenek var çok şükür. bu ay bi mucize olur inşallahta hiç tüpe gerek kalmaz
gelirim bak ?taam atla gel hadi. kocan da gelsin duble anesteziyi bassın bize
Tüpe gideceği ay hamile kalanlardan olursun inşallah sen deKeskeeee adağim var bu ay olursa gerçekten mucize olur
Asma suratını benimde kafamda zibilyon tane sorun stres dusunce var ama yilmak yok. Bende sorunlar gırla ama vazgecmem gecemem elbet bir gün olacakSorma bıktım artık ya test yapmam herhlde ya hiç umudum yok bu ayda nedense
inşallah canııım dualarım seninleKeskeeee adağim var bu ay olursa gerçekten mucize olur
Amin inşallah Allah razi olsun ama cok düşük ihtimaller bunlar benim icinTüpe gideceği ay hamile kalanlardan olursun inşallah sen de
gelmeyen? gelme gelme vazgeçtim. ben seni yumurtanın toplandığına da ikna edememgelirim bak ?
Aslinda hc lekenlenmem vs olmadi bugune kdr ama tup bebek tedavisi protokolunde var 12 hfta devam edilecek seklinde yziyordu, daha transferden once imza atmstk, progesteron hormonu iste, sanirim destek oluyor vucudaiğneler beni de korkutuyordu iğneler. anesteziyi duyunca iğne korkum geride kaldı. şu an neden devam ediyorsun iğnelere? düşük önlemek için mi?
Saol canm beniminşallah canııım dualarım seninle
Olsun ihtimal ihtimaldir. Hep söylüyorum aslında bu işte ihtimaller en kötü durumda bile %50. Ya tutar ya tutmaz. İnşallah hamile kalırsın da hiçbir ekstra müdahaleye gerek kalmazAmin inşallah Allah razi olsun ama cok düşük ihtimaller bunlar benim icin
Humm bunu bilmiyordum. Kaçmam için yeni bir sebepAslinda hc lekenlenmem vs olmadi bugune kdr ama tup bebek tedavisi protokolunde var 12 hfta devam edilecek seklinde yziyordu, daha transferden once imza atmstk, progesteron hormonu iste, sanirim destek oluyor vucuda
İnşallah İnşallah. Bir bucuk yıldır doktorlara gitmekten ultrasina girmekten ilac icmekden ameliyat olmakdan o kadar yoruldum kiOlsun ihtimal ihtimaldir. Hep söylüyorum aslında bu işte ihtimaller en kötü durumda bile %50. Ya tutar ya tutmaz. İnşallah hamile kalırsın da hiçbir ekstra müdahaleye gerek kalmaz
valla embriyolog yumurtaları dölleyene kadar başından ayrılmamgelmeyen? gelme gelme vazgeçtim. ben seni yumurtanın toplandığına da ikna edemem
bana kanama veya lekelenme olmadigi surece kullanilmasina gerek yok gibi geliyor ama herkes rutin kullaniyor, ben de birakirsam bisi olur korkusuna devam ediyorum, embriyo tutunduktan snra o hisle her halukarda devam edersin hc merak etmeHumm bunu bilmiyordum. Kaçmam için yeni bir sebep
Canım merhaba Avrupa yakası Beylikdüzü yakından Mehmet alicik var ben çok memnunum@ipek_annesi bi daha yazabilir misin kuzum doktorunu
Bütün çektiklerini unutturacak minnoş bebeğinin haberini en kısa zamanda alırsın inşallahİnşallah İnşallah. Bir bucuk yıldır doktorlara gitmekten ultrasina girmekten ilac icmekden ameliyat olmakdan o kadar yoruldum ki
"Şurdaki düzgün dölleyemedi yalnız. Biraz daha dikkat eder misiniz?"valla embriyolog yumurtaları dölleyene kadar başından ayrılmam
Böhüü Tüp bebek kıymetli bebek diyorlar ya demek riske atmamak için yapılıyor. Vay be... O çocuk sağlıkla bir doğsun, ben bunların hesabını kocama sormaz mıyımbana kanama veya lekelenme olmadigi surece kullanilmasina gerek yok gibi geliyor ama herkes rutin kullaniyor, ben de birakirsam bisi olur korkusuna devam ediyorum, embriyo tutunduktan snra o hisle her halukarda devam edersin hc merak etme
Herkes kendi vücudunu tanıyor, sen farklı bişey hissediyorsan neden olmasın hatta lütfen inşallah vardır aminAynen canım şimdiye kadsr hiç böyle olmamıştı ondan bir acaba demiştim. Daha önce klomenin devamında bir ağrı hissetmiştim ama onun büyümeye çalışan yumurtalar olduğunu anladımdı zaten. Bu ay hatta hiç bir şey yok dedim size. Kasıklarda bir şey olsa iğneye falan bağlıcsm ama öyle değil baya karnımın ortasına doğru yani geçen ayki ağrılarını hatırlıyorum valla ilaçlar iğneler de mahvetti düzenimizi vücudumuz şaşırıypr artık. İnşallah bu sefer ben güzel haber veririm ya
Her türlü çıkarılır
Para dışınds süreçle ilgili başka bişi konuşmadınız mı kız? Şimdiki aşama ne napıyorsunuz belli mi?
minseo ye yazdıklarına çok güldüm aynen macun fazla şaapmasın kız
Gebelik belirtisi olsun nolur ya. Bu bahar ayları o aylar olsun, herkes müjdeyi versin. Şeyi yani plansız sürpriz gebelik haberiniHerkes kendi vücudunu tanıyor, sen farklı bişey hissediyorsan neden olmasın hatta lütfen inşallah vardır amin
Benim bacaklarımda bugün dayanılmaz bi ağrı sızı var. Yürüyemiyorum resmen ve yattığımda bile sızım sızım sızlıyor iğnenin etkisi mi bu da yaa? İğneden sonra günlerce bişey olmadı halbuki