- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Ya dün ben uykulu ve sonradan gördüğüm için mesajları hiç anlamadım senin durumu. Bir regl lekelenmelerim başladı falan demişsin şimdi olmadım diyon. E olmadıysan derece yüksek hala, hala umut yok mu var bence ben bu ay kabullenemedim bu durumu yaRegl olmadım daha eşim yok evde bebiş
Hay Allah, ne kisti bu türü belli mi? Çikolata kisti, dermoid kist, basit yumurtalık kisti? Çikolata kisti genelde hamilelik hormonlarıyle geriliyor. Burda S sedanur4004 arkadaşımız da bilmeden 11 cm kist ile gebe kaldı. Onun da patlama riski olursa ameliyat edecekler ama gerileyebilir de. İnşallah senin bir an önce kendiliğinden geriler. Bebişin iyi olması çok güzel bir haber . Konu ameliyata gelirse de bu ameliyatları artık rahatlıkla yapıyorlar, su gibi geçer inşallah.Benim yıllardır bir kistim vardı, bir ara 3 cm oldu, sonra 7'ye çıktı, hamileliğimi öğrendiğimde 5'e düştü, 4. ayda 9 cm olduğunu öğrendim. Zamanında üç ayrı doktora gittim, böyle hamile kalabilirsin, birşey olmaz erir falan dediler. Sonuncusu bir ilaç bile vermedi. Üçü de yanılıyor olamaz diye düşünüp denemelere başladım. Bayağı bir zaman geçti, en son bu ay da olmazsa ara vericem yoruldum derken hamile kaldığımı öğrendim.
Doktorum yine erir, merak etme, gider, üstünde bile durma diye diye oyaladı, en son doktor değiştirdim. İki hafta önce bi gittim, 9 cm olmuş.
Durabildiği kadar duracak, normalde bana da bebeğe de zararı olan birşey değilmiş, patlamadığı sürece. Bebeğin suyu falan iyiymiş. Ne kadar geç o kadar iyi yani. İdare edebildiğimiz yere kadar ediyoruz, çok büyürse mecbur ameliyat.
Ayy gerçekten mi. Benim de korkum bu, ömür boyu başıma kakar, ben arkadaş gibiyiz yakınız sanıyordum, hiç söylemeseydin kızım dış kapı gibi falan derİnşallah, bu düşük tehlikeleriydi, kistlerdi derken ailelere bile 4. ayda daha yeni söyledik.
Annem kızdı, istersen anne ben doğurmaya gidiyorum deseydin biz peşinden gelirdik diye.
Bat ne zaman? Herhangi bir çatlatma iğnesi falan vuruldunuz mu onun etkisi olabilir mi? Yoksa bence baya var gibi. Kan verin takip edin artışıKızlar günaydın ne yapacağımı bilemedim size göre hamile miyim