- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Aynen ya. Gözünüzü seveyim bi toplaşın karar verin net konuşun yaEn sevmediğim, aynı konuda farklı doktorların farklı görüş belirtmesi. Kendi çalıştığı hastanedeki doktor hangisini diyen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya. Gözünüzü seveyim bi toplaşın karar verin net konuşun yaEn sevmediğim, aynı konuda farklı doktorların farklı görüş belirtmesi. Kendi çalıştığı hastanedeki doktor hangisini diyen?
İyiymiş yoksa sadece10 metre gidip sınavdan kalmak komik oluyor.Başlangıç noktasına yürüyerek gidebilirdim genede arkaya geçirdiler vicdansızlarbızım arabada manuel Allahtanda ama bızım araba kolay kalkıyor kurs aarabasında kavrama gec daha
Ya canım belirtisiz şıp diye gelcek bence bizim bebeler. Ona takılma. Allah Allah? Acaba diğer değerler kötüyse mi bu aglüli zıkkım önemli hale geliyor? Değerleri bu bozmuş olabilir düzeltelim diye. Belki öyledir kız?
fiona13 cım hemen el attı araştırdı, morfoloji-hız ve sayı bozuk olursa önem kazanıyor demişler senin dediğin gibi. bakalım yeni testinde sonuçları nasıl gelecek bozulma var mı yok mu göreceğiz. Ben çok istiyorum öyle ummadığım bi anda öğrenmeyi keşke öyle olsaYa bence de yukarda yazdığım gibi olabilir. Diğer değerleri kötü etkşlediyse önemli hala geliyordur belki bu aglütibıtbıtı.
hahaha çift çizgi görene kadar test yapmak yokBen de galiba ama ben hamile kalırsam zengnnetçem. Kanda baktırıp pozitifse evin her yerine idrar testleri çerçeveleticem
2'ye 1. Sorun yok demek kikadın doğumcu ve ürolog sıkıntı yok diyen, instagramdaki engel olabilir diyen
Canım acaba sayı çok olduğu için mi dikkat etmiyorlar mesela 10 milyon olup yapışıklık görülse daha farklı anlamlara gelecek belki. Yapışıklık yüzdesi belli olsaydı iyi olurdu.( Yukarıda yazılmış yeni gördüm bende öyle düşünüyorum)ürolog engel olabilir yazmış, başka bi doktora göstermiş o da normal bu sonuçlar demiş özellikle aglütinasyonu sormuş sende sıkıntılı bi durum yok değerlerin iyi demiş anlamadım kafam karıştı
Canım 2. Dereceymiş bak değerler böyleCanım acaba sayı çok olduğu için mi dikkat etmiyorlar mesela 10 milyon olup yapışıklık görülse daha farklı anlamlara gelecek belki. Yapışıklık yüzdesi belli olsaydı iyi olurdu.
Boyle bi sey yazmıyor bizimkinde ya alla allaCanım 2. Dereceymiş bak değerler böyle
Bu fincan ney ki benim kocamın kovasının yanında. Oğlum briefing vericem iki dakka susmuyonuz. Yazılanları okumaktan möhümlü şeyleri yazamıyorum. Aglülübıdı bence de dediğin gibi ya. Önemli bir şey olsa bu zamana kadar direkt ona takılırlardı gibi sanki. Yine de bir bakılsın da adamın milyorlarca spermi var. Hepimizin kocasınınkini toplasak o kadar etmez. Sığışamadıkları için belki yabışık görünüyorlardır minseoGir git. Sonra daha kötü olmasın neymiş ne değilmiş öğrenirsin. İlaçtan bu sebepten korkuyorum diye kaygını dile getirirsin.
Ya canım belirtisiz şıp diye gelcek bence bizim bebeler. Ona takılma. Allah Allah? Acaba diğer değerler kötüyse mi bu aglüli zıkkım önemli hale geliyor? Değerleri bu bozmuş olabilir düzeltelim diye. Belki öyledir kız?
Yaaa neye göre o tarihi verdi kız, ovitrelle vurdun mu sen de? Ne zaman vurdun hemen yaz her şeyi kaçırdım mı ben yoksa yazmadın mı hahahah yine birilerini zengin ediyoruz kaça aldın ben ilk denediğim zamanlar bilmediğim için biraz denedim ama kaç aydır elimde taa eski ovulasyon testleriyle hediye gelen gebelik testleri duruyordu. Şimdi iki tane oldu. Bu ay hamileysem 50 li alıyım ben de herkese dağıtırım gebeyim ulenn diye
Ya bence de yukarda yazdığım gibi olabilir. Diğer değerleri kötü etkşlediyse önemli hala geliyordur belki bu aglütibıtbıtı.
Ben de galiba ama ben hamile kalırsam zengnnetçem. Kanda baktırıp pozitifse evin her yerine idrar testleri çerçeveleticem
Ekteki görsel senin için bebeğim kupam çok ufak dimi? Napayım bir fincan serbest dedi boyutunu söylemedi
Evet yaa zaten hamilelikte biz iyice fena olcaz hormonlardan, versinler bol bol ödev
Bakılmamıştır ona kuzuBoyle bi sey yazmıyor bizimkinde ya alla alla
Ay güldürdün sığışamama olayı benim de aklıma geldi ne bilim bacıko isminde hayır yok zaten aglütinasyon bakalım doktor amcalara sorcam tekrar haftayaBu fincan ney ki benim kocamın kovasının yanında. Oğlum briefing vericem iki dakka susmuyonuz. Yazılanları okumaktan möhümlü şeyleri yazamıyorum. Aglülübıdı bence de dediğin gibi ya. Önemli bir şey olsa bu zamana kadar direkt ona takılırlardı gibi sanki. Yine de bir bakılsın da adamın milyorlarca spermi var. Hepimizin kocasınınkini toplasak o kadar etmez. Sığışamadıkları için belki yabışık görünüyorlardır minseo
Şu gözüme çarptı normal yapılı sperm yüzde 80 görünüyor. Yapışık spermlerin anormal yapıya girmesi gerekmiyor mu şekli düzgün değil çünkü. Sizdeki bu yapışıklık anormal yapılı yüzde 20 nin içinde olması lazım benceCanım 2. Dereceymiş bak değerler böyle
Afsfsggs kızım burda müthiş bir ekibiz ya. Araştırmacılar muhteşem. Naısl hala dünyayı kurtaramadık anlamıyorum. Bence de öyle ya çözdük biz bu işi. Yine mikemmel çıkacak senin beyin değerleri bence.fiona13 cım hemen el attı araştırdı, morfoloji-hız ve sayı bozuk olursa önem kazanıyor demişler senin dediğin gibi. bakalım yeni testinde sonuçları nasıl gelecek bozulma var mı yok mu göreceğiz. Ben çok istiyorum öyle ummadığım bi anda öğrenmeyi keşke öyle olsa
hahaha çift çizgi görene kadar test yapmak yok
Ya açıdan çok minnacık çıkmış. Koca bir demlik gibi valla yaa dün de siz çene çalmıştınız iki dakka yokluğumda. Nasıl oluyormuş?Bu fincan ney ki benim kocamın kovasının yanında. Oğlum briefing vericem iki dakka susmuyonuz. Yazılanları okumaktan möhümlü şeyleri yazamıyorum. Aglülübıdı bence de dediğin gibi ya. Önemli bir şey olsa bu zamana kadar direkt ona takılırlardı gibi sanki. Yine de bir bakılsın da adamın milyorlarca spermi var. Hepimizin kocasınınkini toplasak o kadar etmez. Sığışamadıkları için belki yabışık görünüyorlardır minseo
Beyler safları sıklaştıralım hesabıAy güldürdün sığışamama olayı benim de aklıma geldi ne bilim bacıko isminde hayır yok zaten aglütinasyon bakalım doktor amcalara sorcam tekrar haftaya
Arkayı beşleyelimBeyler safları sıklaştıralım hesabı
Çok yaşa sen @terelellidenhalliceyim
Sor sor ama bence ordan sana ekmek çıkmayacak. Kendine başka dertler araAy güldürdün sığışamama olayı benim de aklıma geldi ne bilim bacıko isminde hayır yok zaten aglütinasyon bakalım doktor amcalara sorcam tekrar haftaya
Bilmiyorum ki o zaman yüzde 20 si mi yapışıkmışŞu gözüme çarptı normal yapılı sperm yüzde 80 görünüyor. Yapışık spermlerin anormal yapıya girmesi gerekmiyor mu şekli düzgün değil çünkü. Sizdeki bu yapışıklık anormal yapılı yüzde 20 nin içinde olması lazım bence
Valla öyle komisyon olduk resmen evet olmam beni siz ikna edeceksiniz inşallah canım ama filmden sonra da hemen aşılama yaptırmamaya karar verdim ya bi 2 3 ay takılayım diyorumAfsfsggs kızım burda müthiş bir ekibiz ya. Araştırmacılar muhteşem. Naısl hala dünyayı kurtaramadık anlamıyorum. Bence de öyle ya çözdük biz bu işi. Yine mikemmel çıkacak senin beyin değerleri bence.
Bence gerek de kalmayacak sen öğreneceksin ama 3.aya gelene kadar hamile olduğuna ikna olmazsın bence. İnşallah bu ay o ay olsun
Ya lanet olsun nerden gördüysem şu aglütinasyon zımbırtısını hemen açıp baktım tabi napim nur topu gibi aglütinasyonumuz oldu