Şimdi sana bir fotoğraf atardım
kızım kahvesiz çalışamıyorum ya. İlk 3 ay hiç içmedim, hamileymişim gibi çok dikkat ettim. Olmadı sonra da azalttım günde bir falan içiyordum. Sonra yine iki üç fincana çıktı. Doktor filtre kahve günde bir içebilirsin demişti. Şimdilik 3 teyim. Eşin içsin bence canım. Türk kahvesi özellikle spermleri hızlandırıyor, ben dün türk kahvesi içirdim özellikle. Filtre kahve de pek zararlı değil ya bence. Kafein bebiş için zararlı sonra.
Aynen ben de o nedenle pek yapmam ama dün türk kahvesi yaptım ilişki öncesi
Ah canım kıyamam. Benim de sigortada ilk yılım, bekleme süresi yoktu benimkinde ama ilk ay hemen olacak sandım garanti olsun diye korunmuştum. Ne bileyim böyle olmayacağını. Salak gibi deme canım vaktini kısmetini bekliyormuş. Gerçekten hayırlısı hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum hep. Ama yine de çok uğraştırmasınlar annelerini ya.
Senin süper olmuş hemen şubat regli sonrası gebe kalmışsın o zaman dimi? Önceki bekleme süreci zor ve zahmetli ama rahim filmi sonrası Çok hızlı tarife valla. Darısı başımıza inşallah.
Kız bence filtre kahvenin pek zararı yok ya. Var mı?
Bizde kovayla içen benim. Filtre kahve Makinesi bozuldu. Demliyor ama sıcak tutmuyor. Kahveyi alıp mikrodalgada ısıtıp tekrar içiyorum
ne yani yenisini almayı veya tamir olmasını mı bekleyeydim?
Bence de zamanını bekliyor bebişler. Kız çok haklısın benim de sabrım kalmadı. Ama bilemiyoruz işte kısmetin ne zaman nasıl olacağını. Takviyeleri ihmal etmeyin bence. Biz bir şey kullanmıyoruz takviye. Doktor eşime gerek yok dedi bana da çok gönüllü vermedi ben de almadım. Ama tüp sürecinde de mutlaka destekliyorlar takviyelerle. İş o noktaya gelse bile gelene kadar takviyelerle doğal yoldan deneyin bence. İpin ucunu kaçırmamak lazım sadece. Bu çocuk sahibi olmada zorluk sürecinde hep şunu öneriyorlar, kendinize hep zaman aralıkları koyun. Ne bileyim 3 ay deneyeceğim olmasaa bir üst aşamaya geçeceğim, 6 ayda da olmazsa şuraya gideceğim falan. Çünkü belirsiz bir süreç insanı psikolojik olarak daha çok yıpratıyor. Önden planlı olursa bir ay olmayıp regl olduğunda o üzüntüyle şimdi ne yapçaz, bir ay daha mı denesek, başlasak mı artık vs stresi olmaz her ay.