- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Adaçayı falan iç canım o söküyormuşgünaydınnn kızlarrr :))
hala tam sökülmedim mınık bı lekelenme okadar zor sökülcem sanırım bunada şükür olayımda. beklıyorum olmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaçayı falan iç canım o söküyormuşgünaydınnn kızlarrr :))
hala tam sökülmedim mınık bı lekelenme okadar zor sökülcem sanırım bunada şükür olayımda. beklıyorum olmayı
Huni dağıtıyoz lazım olursa seslenkızlar görmeyeli yeğenlerim olmuş
ya benimm @terelellidenhalliceyim U Uzaygemisi35
dikkat edin kendinize
günaydın kızlaar
hayırlı olsun canmm kaça aldın ayıptır sorması ama soruyorum benimkide bugun teslim oluyor D:. dakka başı dağıtıma cıktımı dıye bakıyorum jhdjh pembe gibi çekirdek çitlicem yere atıcam o süpürcekrobot süpürgemi aldım keyifler gıcır
bitanede ben alayımHuni dağıtıyoz lazım olursa seslen
sağol tatlımmm 3100 lerdeydi fiyatı internette ben 2683 tl ye aldım annem 3 ay önce 3400 e almıştı aynı modelihayırlı olsun canmm kaça aldın ayıptır sorması ama soruyorum benimkide bugun teslim oluyor D:. dakka başı dağıtıma cıktımı dıye bakıyorum jhdjh pembe gibi çekirdek çitlicem yere atıcam o süpürcek
seç beğen albitanede ben alayım
bende boy boy ve renk renk mevcutHuni dağıtıyoz lazım olursa seslen
iyi fiyata yakalamışın ben ızledımde baya iyi süpürüyor ya. benımkının bıtek harıtayı kaydetmıyo o da benm ıcın cok onemlı degıl zaten saldımmı butun evı gezsın yada kapıyı kapatıcam evden cıkarken gırmesını ıstemedıgım odalarn .D buyuk supurgeyı ıkı haftada bır accak kadar işime yarasa yeter bi sildirme ozellıgını pek kullanmam sanırım ya bole camasır suyunu basmadan silmekte nebılımsağol tatlımmm 3100 lerdeydi fiyatı internette ben 2683 tl ye aldım annem 3 ay önce 3400 e almıştı aynı modeli
Silme işini yazın günlük yaptırırım ben izmirde halı çekilmiyor yazın bütün halıları kaldırıyorum o yüzden işime yarar haftalık temizlikte kendim silerimiyi fiyata yakalamışın ben ızledımde baya iyi süpürüyor ya. benımkının bıtek harıtayı kaydetmıyo o da benm ıcın cok onemlı degıl zaten saldımmı butun evı gezsın yada kapıyı kapatıcam evden cıkarken gırmesını ıstemedıgım odalarn .D buyuk supurgeyı ıkı haftada bır accak kadar işime yarasa yeter bi sildirme ozellıgını pek kullanmam sanırım ya bole camasır suyunu basmadan silmekte nebılım
aynen halı yoksa sılmesı ıyı olur benım korıdor uzun halılar ınce kaldırırım anca sıldırırsem .Silme işini yazın günlük yaptırırım ben izmirde halı çekilmiyor yazın bütün halıları kaldırıyorum o yüzden işime yarar haftalık temizlikte kendim silerim
Hahahah ay çok komik ya şehirler insanlar değişse de yaşantılar aynı@
canım o kalem ucu saplanan benım ama yanlışlıkla olmustu benımde avucumda mınık sıyahlık duruyor orda ucu babam cıkarmstı dıye hatırlıyorm ama ya boyadı orayı yada benle özleşti uç
Günaydın gençler, hamile kalmaya çalışanlar, kendini hamile hissedenler ve hamileler günaydıııın
Asfsffa Allah seni ediyoruz canım gel arkamızdankızlar görmeyeli yeğenlerim olmuş
ya benimm @terelellidenhalliceyim U Uzaygemisi35
dikkat edin kendinize
günaydın kızlaar
Renk renk vallaHuni dağıtıyoz lazım olursa seslen
Ohh harika güle güle kullan canımrobot süpürgemi aldım keyifler gıcır
Hahaha çok tatlı sen de güle güle kullan ben de rüyamda robot süpürge almışım ama kablolara takılıyor ve dönüş yolunda hızlıca geçiyor diye kavga ediyordum süpürgeylehayırlı olsun canmm kaça aldın ayıptır sorması ama soruyorum benimkide bugun teslim oluyor D:. dakka başı dağıtıma cıktımı dıye bakıyorum jhdjh pembe gibi çekirdek çitlicem yere atıcam o süpürcek
robotlar saldırabılır hc bellı olmzz tesekkur edermm :))Hahahah ay çok komik ya şehirler insanlar değişse de yaşantılar aynı
Günaydınnn canumm herkesi kapsayan topik başkanımız ZZ
Asfsffa Allah seni ediyoruz canım gel arkamızdan
Renk renk valla
Ohh harika güle güle kullan canım
Hahaha çok tatlı sen de güle güle kullan ben de rüyamda robot süpürge almışım ama kablolara takılıyor ve dönüş yolunda hızlıca geçiyor diye kavga ediyordum süpürgeyle
aynen oyle onu çalıştırmakta bir emekHahaha barmağımızın canı yok mu? Barmaklara özgürlük
Değerlendirmeni yaptın mıKızlar ben uyanamadım ya hastaneye gidip cihazı almam lazım artık